iyi geceler arkadaşlar yarın 12 de artçımla beraber bende orda olacağım Ankara mt den beri uzun zamandır buluşmalara katılamıyordum güzel bir fırsat olacak görüşmek üzere
iyi geceler arkadaşlar yarın 12 de artçımla beraber bende orda olacağım Ankara mt den beri uzun zamandır buluşmalara katılamıyordum güzel bir fırsat olacak görüşmek üzere
Bacoman
arkadaşlar yarın erken gelcem ve ..mt ..mizin afişiyle orda yerimizi alcam yeni gelen arkadaşlarımız yanıma gelip tanışsınlar saat 11.00 .gibi orda olcam bekliyorum saygılar .not .bol bol fotoraf makinası getirin .
sevgili vasco sanırım yarın orda bi seni tanıycam kırmızı hyon ve resimlerinde gördüğüm kadrıyla simanla
Bacoman
kortej 12 de buluşacak; peki -- akşam saat kaça kadar birliktelik devam edicek..?
iş çıkışına anca gelebilirimm. malesef resmi bayram gününde çalışmak zorundayım :( saat 5 den (17den) sonra çıkıp gelebilirimm.. feneralayına katılabilirim gibi geliyor
[COLOR="Red"][B]V[/B][COLOR="Black"]e[/COLOR] [B]F[/B][COLOR="Black"]ark[/COLOR] [B]R[/B][COLOR="Black"]üya 'da[/COLOR][/COLOR]
Bende bu güzel ve anlamlı günümüzde yanınızda olcağım yarın görüşmek üzere
evet kardeşim toplantılara gelemediyin için o güzen internet kafen yüzünden mahlesef güreşemiyoz şu işini bi deyiştir bol bol gürüşelim eskiden iş yerinin kapısına çıkıyordun artık o da yok herhalde dışarısıda yasaklandı sana
geçende geçtim ordan kornada çaldım çıkmayınca gitim ben de
bahtiyar o saate kadar bi plan yok, kim ne yapar ne eder bilmiyorum...kortej dağılmış olacak o saate ama sen bi üsküdar, cumhuriyet meydanı inciraltı falan gezinirsen kesin bizden birilerine denk gelirsin ben sanırım eve dönmüş olurum akşam sinemaya gidicem çünkü görüşürüz kib
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
arkadaşlar kortejde bize yakışır bir şekilde bir birimizi takib edelim geçen sene bazı bizden olmayan arkadaşlar fazla hareketliydi ve yanlış hareketler yaptılar gaza gelmeyelim tırafiği telikeye sokmayalım büyük bir ihtimalle fermuar düzeninde beli hızla yöröcez aralara dalmayalım allah korusun sağlıklı bir şekilde tamamlayalım .
arkadaşlar sahile girişleri kapatmışlar sanırım az önce ordan geçtim böyle bi durum olursa nerde toplanıcaz?
Merhaba arkadaslar.
Size katılmayı cok istiyordum fakat calısıyor, gelemiyorum.
Gonlum sizinle. Kazasız-belâsız vakit gecirebilmeniz dileğiyle...
Bu arada hepimizin bayrami kutlu olsun.
::ressam::
Teşekkürler adımı kalben aranızda olmama rağmen eklediğin için Aykut'um..
Gönlüm sizlerle,güzel bir kortej olacağından şüphem yok.Emeği geçen,katılan,katılmak isteyip katılamayan herkesin şimdiden yüreğine sağlık
@forrap Tuncer nasıl olsa önümüzdeki sene bu korteji hepberaber yapacağız yine, listeye adını yazdımki seneye bi daha listeyle uğraşmayalım burdan kopyalar yapıştırırız...
korteji kazasuz belasız tamamladık...kornalarmızı çaldık yayaların selamını aldık
Katılan, katılmak isteyip katılamayan herkesin ayağına sağlık
yeni katılanlarada hoş geldiniz diyorum...kimle tanıştık, kim kimdi anca 3-5 buluşmadan sonra alışırız artık katılımcı olmanız dileğiyle
resimleri bekliyoruz
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Süper bi kortej oldu
hade bakkem gelsin resimler
gelenler gelemeyenler gönlü bizle olanlar herkeze tşkler
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)