[MT]İzmir 29 Ekim 2008 Teröre Lanet Korteji
Reklamlar
-
muhozo adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motor yok
nasıl dahlolucaz ??
motorsuz gündoğdu meydanına gel, orda 1 saat kadar oyalanıcaz ne kadar kalabalık o kadar iyi.hem tanışmış oluruz...varsa motor ekipmanlarınıda getirirsen artçısı olmayan ve artçı almak isteyen birisine dahil olursun
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
Reklamlar
-
ben de bir mani çıkmazsa gelmek isterim
-
YAS adlı üyeden alıntı
bekleriz hepimiz orda olucaz
-
Bende Ehliyetli Motorsuz Motorcu olarak inşallah gelebilirim
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
YAS adlı üyeden alıntı
dynner adlı üyeden alıntı
Bende Ehliyetli Motorsuz Motorcu olarak inşallah gelebilirim
Güzel tamlama olmuş ehliyetsiz motorsuz motorcu...
yarın görüşmek üzere...
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
-
Aykut abi malum cogu insan ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan hiçte bi sorunları olmyuor.
Ben varım bu arada yarın geliyorum Arkadaşımın motoru ile.
Listeye yazılabilirim
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
ya arkadaşlar bende gelmeyi çok istiyorum ama felaket derecede acemiyim eğer gel bi sorun olmaz biz seni idare ederiz diyosanız gelirim yok kardeş gelme başımızı belaya sokarsın dersenizde anlarım sizlerle tanışıp bu gururlu günde orda olmayı çok isterim...
-
-
wert_35 adlı üyeden alıntı
ya arkadaşlar bende gelmeyi çok istiyorum ama felaket derecede acemiyim eğer gel bi sorun olmaz biz seni idare ederiz diyosanız gelirim yok kardeş gelme başımızı belaya sokarsın dersenizde anlarım sizlerle tanışıp bu gururlu günde orda olmayı çok isterim...
felaket derecede acemiyim ne demek ?? gündoğdu meydanına kadar motor kullanabileceksen sürüyosun demektir zaten...Eğer kendine güvenmiyorsan gelme zaten biz seni yanımızda bileceğiz bir başka toplantıda tanışırız...kararı kendin ver, ben seni listeye ekliyorum
geleceksen grup sürüşü kurallarını da oku, geldiğinde biz seni güvenli bir şekilde sürebileceğin bir yere yerleştiririz...
başka bir çözüm olarakta; sürüşte tecrübeli olup yarın korteje artçı olarak katılmayı planlayanlar var karşılıklı anlaşırsanız kendi motorunda en azından bu seferlik artçı olabilirsin....
-
başka kimler geliyor bakalım
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
başka kimler geliyor bakalım
sen yarın gelmede bak ben senin grenajlarını ateşe veriyormuyum vermiyormuyum tükkan mükkan bahane kabul etmiyoz
-
chatkut adlı üyeden alıntı
sen yarın gelmede bak ben senin grenajlarını ateşe veriyormuyum vermiyormuyum
tükkan mükkan bahane kabul etmiyoz
la emin olmasam gelceğimden bu kadar fişeklermi,yim okulda tören sonrası yeğen geliyor sağlama aldım işi
-
Buluşma Yeri :
Gündoğdu Meydanı
Buluşma Saati :
12:00
Herhangibir etkinlik planı, herhangi bir yerden izin falan sözkonusu değil...Yazdığım saatte yazdığım yerde olmayı planlıyorum, katılmak isteyenler gelsin, biraz laflarız sonra bayraklarımızı asarız motorlarımıza ve geçen seneki gibi inciraltına doğru korna çalarak bi grup sürüşü yaparız veya buluşma yerinde ne yapacağımıza karar veririz...Ordan sonra bi yerlerde oturup bişeyler içeriz veya dağılırız...Saatte veya buluşma yerinde alternatif sunmak isteyen olursa ben uyarım farketmez...Farklı bir yerde daha önce buluşma planı yapan varsa onlarada dahil olabiliriz...
Katılım Listesi...
forrap
1. chatkut + böcek
2. karmacoma
3. vasco1925
4. Ceyz
5. Rots (Bizde yanınızdayız)
6. EliteXC
7. pierid
8. Extreme1925 + Sezi
9. PIERzig
10. Arap Kadri (izmirde olursa)
11. nonsleep
12. kolpa (bisiklet ile)
13. Yurtdas + 1
14. cem+1
15. wallace (iyileşirse)
16. Özer
17. Oğuz Çatal
18. hızlıcesi2
19. serhan yoruk
20. watari
21. jıx35
22. izmirli_ua
23. alp_tunay (tükkandan el sallayacak)
24. Marko
25. big_malibu
26. tripanazomigambiyetsiz
27. YAS
28. dynner
29. wert_35
30. ???
31.TURAN ÇATAL
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
-
oguz çatal adlı üyeden alıntı
31.TURAN ÇATAL
30 yetmeeez.....cumhuriyetimize sahip çıkalıııııııım........................
-
felaket derecede acemiyim ne demek ?? gündoğdu meydanına kadar motor kullanabileceksen sürüyosun demektir zaten...Eğer kendine güvenmiyorsan gelme zaten biz seni yanımızda bileceğiz bir başka toplantıda tanışırız...kararı kendin ver, ben seni listeye ekliyorum
geleceksen grup sürüşü kurallarını da oku, geldiğinde biz seni güvenli bir şekilde sürebileceğin bir yere yerleştiririz...
başka bir çözüm olarakta; sürüşte tecrübeli olup yarın korteje artçı olarak katılmayı planlayanlar var karşılıklı anlaşırsanız kendi motorunda en azından bu seferlik artçı olabilirsin....
artık herşeyi göze aldım derin bi cesaretle çıkıcam yola kendi motorumla artçı olmayı kabul edemem çünkü daha yeni aldım motoru 3 aydır bekliodum korkularımla yüzleşmem lazım belki artçıda getirebilirim ztn ismimde yazıldığına göre yarın görüşürüz inş
-
-
wert_35 adlı üyeden alıntı
artık herşeyi göze aldım derin bi cesaretle çıkıcam yola kendi motorumla artçı olmayı kabul edemem çünkü daha yeni aldım motoru 3 aydır bekliodum korkularımla yüzleşmem lazım belki artçıda getirebilirim ztn ismimde yazıldığına göre yarın görüşürüz inş
korkma korkma....korkarsan başına gelir bunu böyle bil.
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
walla alemsin yarın özellikle senle tanışıcam
ilk basta acemiyim deyip şimdide artçı ile gelirim dedin ya helal =)) cesaretine hayran kaldım
yarın görüşürüz
artçımı tanısaydın böle demezdin
-
-
Hakks adlı üyeden alıntı
Ben de varım
1. mesajdaki listeye adın eklenmiştir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler