arkadaşlar, 29 Ekim korteje ben de katılmak isterim. Yeni motorum oldu acemilik falan da var ama İzmir-MT kortejinde +1 iyidir diye düşünüyorum. 12:00 de Gündoğdu'da görüşmek dileklerimle.
arkadaşlar, 29 Ekim korteje ben de katılmak isterim. Yeni motorum oldu acemilik falan da var ama İzmir-MT kortejinde +1 iyidir diye düşünüyorum. 12:00 de Gündoğdu'da görüşmek dileklerimle.
arkadaslar slm nasılsınız aranıza yaklaşık on dakika önce katıldım 29 ekimde bende gündoğduda olucam görüşmek ve tanışmak üzere
geçen sene forrapın harcadığı emek ile oluşan tarihi sayıya (300 veya 400 motor olduğu rivayet ediliyodu saymanın imkanı yoktu) ulaşma imkanı olamayacak mutlaka,
bu günde 29 ekim, teröre tepkimiiz ortak paydamız olan motorcular olarak toplanacağımız için her şeyi untup sadece bu amaç için orda olmamız çok önemli,
bööle bi ortamda inciraltı kesmez çatçut, inciraltında tamammı devammı diyelim ve eminim herkes devam diyecek o günü çoşkusuyla ve ardından en azından sahilevlerine kadar uzanırız yine
May The Force Be With You
bende cok gelmek isterdim fakat motorum arızalı 1 haftaya cıkmaz dedıler:( hepinize iyi eglenceler
biri benide eklesin kızıyorum haa aykut nerdesin yahu ben bilmiyom ekleyin beni hepinizden önce orda olcam
süper bi etkinlik güzel bir organizasyon
orda olamasakda kalplerimiz beraber arkadaşlar yüreğinize sağlık
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
insanın katılım listesini görünce birşeyler diyesi geliyor yaaa
dün gece de bu cümleleri yazasım geldi dedim ki yazmıycam ama şimdi yazıyorum
yine yine yeniden...
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
güncel katılım listesi ve kortej güzergahı haritası ilk mesajda güncellenmiştir
Küçük insanlar kişilerle, Sıradan insanlar olaylarla, Büyük insanlar fikirlerle ilgilenir.
güzel olacak inşallah hadi bakalım izmir bayrakları hazırlayın
bende gelmek istiyorum hem tanışmış oluruz işten izin alabilirsem ordayım arkadaşlar bayrağımla beraber...
arkadaşlar motor yok nasıl dahlolucaz ??
izmir mt sayfasına yazmıştım, burda da belirteyim.
bir aksilik olmazsa +1 ile geleceğim.
mali [HFC]
The World is yours...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)