YİNE GÖNLÜM EL VERMEDİ VİDEOLARI YÜKLEMEDEN YATMAYA
OĞUZ ABİ BİLMEM ARTIK BİRAMI ISMARLARSIN BÜLENT ABİNİN YANINAMI GÖTÜRÜRSÜN CEZAN AĞIR VALLA
BUYRUN ARKADAŞLAR DAVUTLAR GEZİSİ VİDEOLARI
DAVUTLAR VİDEO 1 İNDİİİRRR
VİDEO 2 YÜKLEMEDE SORUN ÇIKTI TEKRAR SİTEYE YÜKLENECEKTİR.
DAVUTLAR VİDEO 3 İNDİİİRRR
DAVUTLAR VİDEO 4 İNDİİİRRR
bu açılmıyor videolar nasıl yüklediniz allah kolaylık versin size baba hasan yat artık sabah olcak hiç bir video izliyemedim emeyine yazık .çok yoruldun sen gece gece
AÇILMAMASI İMKANSIZ ARKADAŞLAR VİDEOLAR AVİ DİR
DAVUTLAR VİDEO 0-2
DAVURLAR VİDEO 2-2 DEVAMI
DAVUTLAR VİDEO 5
DAVUTLAR VİDEO 6
DAVUTLAR VİDEO 7
DAVUTLAR VİDEO 8 SON
ARKADAŞ TEKRAR DENERSENİZ İYİ OLUR KAÇ SAAT UĞRAŞTIM VİDEOLAR AÇILMASI GEREKLİ...
baba hasan eline yüregine saglık sen olmasan ben bunları hayata ve hatta hatta öbür tarafta bile yapamazdım.SAGOLASIN artık sana bii kıyak yapacagız
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Videolar Denen Miştir Sorun Yoktur
herkeze günaydın hayırlı işler diliyorum.
videolar avi uzantılıdır arkadaşlar açmama gibi lüxü yoktur
ellerinize sağlık.. videolar açılıyor tek kelimeyle süppeerrr.. Tşk.ler..
VALLA Hİİ BEN SEVİNDİM SİZLERDEN çok videoları açılmasına baya bii uğraştırdı.. çünkii
@babahasan; iyi mesai yapmışsın pc başında, ellerine emeklerine sağlık
@tgb_ ; azmettin başardın, tebrik ederim eline sağlık
@m.r.t ; hehe arabada sizde iyi viraj yapıyodunuz bi ara camdan sarkıyodun herhalde yolculuğunun en zevkli kısmı o olmuştur
sametin cep teli ile çekilen az bir miktar resim var onları paylaşayım,
valla senin resimlerde çok güzel MUSTAFA cım seninde ellerine saglık.tuttugun balıkları derin dondurucuya koydum ne zaman mangal yapalım onları haber ateşi anca yakarım
baba hasan daha ne video lar atacak bu akşam bize gelirlerse daha önceki ada gezisi ve 29 ekim bayramı ve ve ve ve ve CESUR,un ünlü kaval sanfonisi var
@tgb_ ; azmettin başardın, tebrik ederim eline sağlık
tşkr ederm.. dier videoları da sabırsızlıkla bekliyorum.. Özelliklede cesurun senfonisini
hadi babahasan diğer video ları atta vatandaşlar izlesin seni vardi yaya yazdım 23.sabah vardiyası
seni sabah vardiyasına yazdım sabaha kadar uyumak yok öncelik 29 EKİM bayramı.orada CESİ nin kaval çalışı var VATANDAŞ onu bekliyor...hadi BABAAAAA HASAN BU alkışlar sana
sessiz coo çok sessiz kaldınya bir iki şey de sen yaz be abim
Hasan abi hadii ama gelsin artık videolar... Seni beliyorusss....
COO VİDEO ları izledinmi naasıl olmuşlar
yok yok hasan ın msn side kapalı galiba mesayiye geç saatte başlıyacak
[QUOTE=hızlıcesi2;oda bişimi daha ne marifetler var bende kemençede çalıyom darbukada QUOTE]
wayy onları da görmek isteriz ama sen çal ben oynucam sözz ben bi ıslık çalıyorum ama o da felaket bişi
Bizi Bilen Bilir Biz 3 Kişiyiz BEN-KEYFİM VE KAHYASI..
[QUOTE=tgb_;1319677]tamam olur sendede mahrifet varmışhızlıcesi2;oda bişimi daha ne marifetler var bende kemençede çalıyom darbukada :queen::bounce:QUOTE adlı üyeden alıntı
ıslığın kalitesi önemli değil biz akortsuz borazan sesine (bi yerlerden öyle bi ses geliyodu ama anlamadık) bile oynarız,
(resmin telif hakları istanbuldadır:D)
yok walla ıslık çalmadım hiç ama hatırlatın yapayım bi dahakine.. Üstüme tanımam :D
Bizi Bilen Bilir Biz 3 Kişiyiz BEN-KEYFİM VE KAHYASI..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)