arkadaşlar herşey çok güzeldi sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum resimlerde süper olmuş daha n olsun nice gezilere diyorum kardeşim oğuz fotolar bu kadarmı devamını bekliyoruz
arkadaşlar herşey çok güzeldi sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum resimlerde süper olmuş daha n olsun nice gezilere diyorum kardeşim oğuz fotolar bu kadarmı devamını bekliyoruz
iki civata bi conta ile boğuşmasaydın da keşke gelebilseydin. er5in nefesini açardık
aşağıdaki vereceğim linkte resim yükleme ayrıntılı şekilde anlatılıyor
http://www.motosiklet.net/forum/632617-post1.html
başarılar.
TinyPic resim yükleme programını indir resimleri ona yükle oradan kopyala yapıştır yap okeymiii
valla resimler bende bu kadar ama video ları attırabilirsem dahada güzel olacak
iki resim araya sıkışmış onlarıda atayım bariiiiii
su süperdi dayanamadık attık kendimizi derin ve serin sulara
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
selamlar
ADA VİDEOSU DENEME
videoyu izlemek için indirdim ama açmadı bende.. sanırım prog. yüklemem gerekiyor..
Vob dosyasi tek basina video izlemeniz icin yeterli degildir , sadece menu'de sahhne secimi icin kullanila bilir , ana goruntu dosyasinin converter yardimi ile avi yada benzeri bir video formatina convert edilip sonrasinda upload gereklidir
saygilar , guzel bir gezi olmus tekerinize saglik.
First Day Of My Life
[QUOTE=tgb_;1318119]yönlendirmeniz için tşk. ederim... Bakalım yapabildimmi.. deneme resim yolluyorum..
[IMG][/IMG]
RESİMLERİ BÜYÜK yükleseydin daha iyi olacakmış baştaki gibi yinede eline saglık teşekkürler
deneme videosu başarıyla sonunda gerçekleştiridi.BABA HASAN diğerlerinide atacak.artık tüm videolar sırayla baba hasan tarafından steye atılacak kendisine şimdiden emekleri içn teşekkür ediyorum
hayır o denemeydi bizde açamadık alt bir tane daha var onu aç ve daha sonra devamlarını babahasan atacak şu an onlarla ugraşıyor heralde bu gece halleder
RESİMLERİ BÜYÜK yükleseydin daha iyi olacakmış baştaki gibi yinede eline saglık teşekkürler
valla beceremedim oğuz abi ya... ben tşk. ederim...
teşekkürler dostum o dediklerini bir yapabilsem heckır mı olurdum ne dogrumu yazdım ben pek anlamıyorum sadece resim atabiliyorum hasan arkadaşım hallediyor
olsun böylede güzel sen canını sıkmaeline emegine saglık 2 hafta sonra varmısınız balıga bu sefer
Tamamdır oğuz abii meraklanma sen videolar sıcak sıcak hazırlanıyor en geç bir saat içinde siteye upload ederim.3 parti şeklinde programları ayarladım sana gelince gösteriyimde sende zorluk çekmezsin
oguz abim ii yakalamışsın fotoları ablamla beraber tabi teşekkür ederiz. ben şahsıma güzel bi gün geçirdim her ne kadar arabayla gelmiş olsam bile.bülent abimede teşekkür ederiz tekne turu için bundan snra ki gezilerede yeni arkdaşları beklioruz.herkeze slm
şimdi şimdi Geliyor Video Lar ((((((((((oleyyyyy)))))))))))
OLUR KARDEŞİM ZATEN 1.2 ARABA GELECEK ARABADAN VİDEO ÇEKİMİ DAHA İYİ OLUYOR fazla sarsıntı olmuyor
hem o işide hallet tegruba katıl olurmu
herzaman yerimiz vardır ister art çı ister arabayla bizim için fark yapmaz
arkadaşlar toplam video part sayısı 8-10 oldu videonun tamamı siteye yükleme yapıyorum umarım bi aksilik çıkmaz yarın siteden download edebilirsiniz.
iyi geceler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)