İzmir Tayfası... 5-6 Kasım Kuşadası Gezisi--(Kamp)
-
Reklamlar
-
ya hayırır ya hayır ben yok um ya bensiz yapmayıııııııııııııııııııııııın nolur ya
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
hadi arkadaşlar katılım yüksek olsun gezginden arkadaşları organize edelim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
Bence umduğumdan çok daha iyi bir seçenek bu. Grubumuzdaki diğer arkadaşlar şuan nette yoklar herhalde, onlar da gelince şekillenir
-
arkadaşlar merhaba ben kuşadası'ndan Hakan.... izmir merkezli bir bira firmasının (ismini söylemeyeyim de reklam olmasın-ama zaten 2 firma var) satış yönetmeniyim...bayramda kuşadası'nda olamayacağım ama şimdiden kuşadası geziniz için yapabileceğim birşey varsa lütfen çekinmeden söyleyin...elimden gelen herşeyi yaparım motorcu dostlarım için....gerçekten geziyi düzenleyen arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler...şimdiden iyi bayramlar ve iyi geziler....
-
evet arkadaşlar gezgin ile motosiklet.net sitesi çok hoş bir arkadaşlık ve sıcak bir ortam yakalamış durumdayız gezgin izmir tayfası olarak katılımın en yüksek olacağı gezilerden biri olacak bu eminim inanılmaz eylenecez
-
ben bayramda ailemle birlikte tirede olacağım ama belki tireden 1-2 motorcu dostumla günübirlik aranıza katılabiliriz gibime geliyor,şimdiden söz vermeyeyim ama gelmek isterim
-
kedimi10lar7 olmadan gezinin tadı çıkmaz birde 500 lük payton gelirse etti 2 kişi tak arkadaşları peşine ortam süper bizi oraya getirme hade bakem sensiz tadı olmaz sana nargile bulurum söz
CENGOMOTO
-
PHAETONW12 adlı üyeden alıntı
ben bayramda ailemle birlikte tirede olacağım ama belki tireden 1-2 motorcu dostumla günübirlik aranıza katılabiliriz gibime geliyor,şimdiden söz vermeyeyim ama gelmek isterim
kanka günü birlik falan farketmez kopun gelin yaw
-
Hakan teşekkürler arkadaşım. Daha yeni şekilleniyoır bu gezi planı. İlgin için teşekkürler, ileride seni de görmek isteriz aramızda..
-
beyler bu gezi süper olur ya mutlaka gelmeye çalışıcam işin rengi yarın akşam belli olur ama büyük ihtimalle yarın kanki erhan ve beni ekle listeye diyicem kenan kardeş
-
_volki_ adlı üyeden alıntı
beyler bu gezi süper olur ya mutlaka gelmeye çalışıcam işin rengi yarın akşam belli olur ama büyük ihtimalle yarın kanki erhan ve beni ekle listeye diyicem kenan kardeş
beyler bekliyoruz umarım gelebilirsiniz eklerim yarın listeye haber bekliyorum
-
one way gerçekten önemi yok...elimden gelen birşey olduktan sonra sorun değil...bayramda kuşadası'nda olsam sizi ziyaret ederdim...evimiz önder campinge sadece 50 mt....eğer davutlar-güzelçamlı yoluna girerseniz geziniz esnasında su,soda,meşrubat,şarap,rakı,bira vb...ihtiyaçlarınızı toptan fiyatina bizim bayi deposundan karşılayabilirsiniz...(camping de kalacağınız için söyledim)...
-
davutlar yolundaki soldaki yermi sizin çayını içmeye uğrarız birgün
CENGOMOTO
-
önemli değil hakan kardeş, motorun var mı bilmiyorum, bundan sonraki gezilerimize katılırsın, devamlı yapıyoruz nasılolsa
-
moorum vardı ama sattım....şimdi fuarı bekliyorum....inşallah bir burgman 400 alacağım kendime... APV41 kardeş yerimiz davutlar kavşağını döndükten sonra hemen 500 mt ileride coca-cola deposunun tam karşısında yol üstündeki mermer deposunun hemen arkasında.... uludağ-efe rakı-tuborg-carlsberg deposu köşede carlsberg kuşadası bayii diye totem var...inşallah bekleriz....
-
-
hakan dostum tarif ettiğin depoyu iyi biliyorum mermer dükkanının yanındaki yani bim in olduğu yer karlıdağ apart otelin asansörlerini ben yapmıştım
-
-
egeknn evettt tam orası .....karlıdağ otel hemen önümüzde (şahin abi) sen asansörcü müsün? bizim firmadan bir iş arkadaşımızın babasının asansör firması var...aktaş asansör...ssakın orada çalışıyo olmayasın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler