Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

İzmir Tayfası... 5-6 Kasım Kuşadası Gezisi--(Kamp)

Motovento
    REKLAM ALANI
    EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Sevgili gezgin izmir tayfası.... bayramın 3. günü sabah saat 08.30 ile 09.00 arası Gaziemir migros ta buluşarak menderes yolu üzerinden kuşadasına hareket edilecek... ilk mola ÇİLE köyünde TEKKE mevkii SAKLIBAHÇE ZEYTİN kır lokantasında kahvaltı SAKLIBAHÇE izmire 17 km uzaklıkta KUŞADASINA 35 km uzaklıktadır.. sabah kahvaltısı ve kahvaltı menüsü ile ilgili bilgi ve kır lokantasının resimleri topiğe eklenerek geniş ve ayrıntılı bilgi verilecek... kahvaltı sonrası KUŞADASI na hareket edilecek konaklama yeri ÖNDER kamping... BUNGALOW Evlerinde 3 er kişilik odalarda konaklama yapılacak isteyen kamp içerisindeki elektrik ve suyun mevcut olduğu karavan ve çadır alanında çadır kurabilir ........ tavsiye etmem donarsınız kalacağımız odaları gördük çok şirin klimalı süper bir ev büyük ev diye adlandırılan evde 3 er kişilik 3 oda var toplam 9 kişilk hemen yan tarafında 4 kişilik bölüm ve arka kısımda bir çok oda daha........mangal,rakı,bira,nargile ve uzun kış gecesi sohbetleri... dönüş bayramın 4. günü akşamı 6 kasım günü akşamı... ODA KONAKLAMA ÜCRETİ KİŞİ BAŞINA...10.00 YTL Yemek organizasyonu tamamen kendi zevk ve isteklerimiz doğrultusunda yapacağımız alışveriş e göredir hadi yansın mangallar...

KATILIM LİSTESİ

- Egeknn

- APV41 +1 yenge

- Lancelot35 +1 yenge

- osdoar +1 yenge

- One_way

- Egelim

- Şebnem

- Piyade

- Pulcet +1 yenge

Dostlar daha çok kişi var eminim herkes aklımda lütfenn katılacak olanlar topiğe yazsın listeye ekliyeyim ve kesinleştirelim sayıyı 5 kasıma daha var yılın gezisini yapıcaz hadi bakalım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    ya hayırır ya hayır ben yok um ya bensiz yapmayıııııııııııııııııııııııın nolur ya
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    hadi arkadaşlar katılım yüksek olsun gezginden arkadaşları organize edelim
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

One_Way - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Bence umduğumdan çok daha iyi bir seçenek bu. Grubumuzdaki diğer arkadaşlar şuan nette yoklar herhalde, onlar da gelince şekillenir

hakan4444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 BURGMAN 400Z/ABS LIMITED
    arkadaşlar merhaba ben kuşadası'ndan Hakan.... izmir merkezli bir bira firmasının (ismini söylemeyeyim de reklam olmasın-ama zaten 2 firma var) satış yönetmeniyim...bayramda kuşadası'nda olamayacağım ama şimdiden kuşadası geziniz için yapabileceğim birşey varsa lütfen çekinmeden söyleyin...elimden gelen herşeyi yaparım motorcu dostlarım için....gerçekten geziyi düzenleyen arkadaşlar bana özelden ulaşabilirler...şimdiden iyi bayramlar ve iyi geziler....

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    evet arkadaşlar gezgin ile motosiklet.net sitesi çok hoş bir arkadaşlık ve sıcak bir ortam yakalamış durumdayız gezgin izmir tayfası olarak katılımın en yüksek olacağı gezilerden biri olacak bu eminim inanılmaz eylenecez

PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben bayramda ailemle birlikte tirede olacağım ama belki tireden 1-2 motorcu dostumla günübirlik aranıza katılabiliriz gibime geliyor,şimdiden söz vermeyeyim ama gelmek isterim

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    kedimi10lar7 olmadan gezinin tadı çıkmaz birde 500 lük payton gelirse etti 2 kişi tak arkadaşları peşine ortam süper bizi oraya getirme hade bakem sensiz tadı olmaz sana nargile bulurum söz
    CENGOMOTO

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Alıntı PHAETONW12 adlı üyeden alıntı
    ben bayramda ailemle birlikte tirede olacağım ama belki tireden 1-2 motorcu dostumla günübirlik aranıza katılabiliriz gibime geliyor,şimdiden söz vermeyeyim ama gelmek isterim
    kanka günü birlik falan farketmez kopun gelin yaw

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    Hakan teşekkürler arkadaşım. Daha yeni şekilleniyoır bu gezi planı. İlgin için teşekkürler, ileride seni de görmek isteriz aramızda..

_volki_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beyler bu gezi süper olur ya mutlaka gelmeye çalışıcam işin rengi yarın akşam belli olur ama büyük ihtimalle yarın kanki erhan ve beni ekle listeye diyicem kenan kardeş

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    Alıntı _volki_ adlı üyeden alıntı
    beyler bu gezi süper olur ya mutlaka gelmeye çalışıcam işin rengi yarın akşam belli olur ama büyük ihtimalle yarın kanki erhan ve beni ekle listeye diyicem kenan kardeş

beyler bekliyoruz umarım gelebilirsiniz eklerim yarın listeye haber bekliyorum

Motosikleti
    one way gerçekten önemi yok...elimden gelen birşey olduktan sonra sorun değil...bayramda kuşadası'nda olsam sizi ziyaret ederdim...evimiz önder campinge sadece 50 mt....eğer davutlar-güzelçamlı yoluna girerseniz geziniz esnasında su,soda,meşrubat,şarap,rakı,bira vb...ihtiyaçlarınızı toptan fiyatina bizim bayi deposundan karşılayabilirsiniz...(camping de kalacağınız için söyledim)...

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    davutlar yolundaki soldaki yermi sizin çayını içmeye uğrarız birgün
    CENGOMOTO

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    önemli değil hakan kardeş, motorun var mı bilmiyorum, bundan sonraki gezilerimize katılırsın, devamlı yapıyoruz nasılolsa

Motosikleti
    moorum vardı ama sattım....şimdi fuarı bekliyorum....inşallah bir burgman 400 alacağım kendime... APV41 kardeş yerimiz davutlar kavşağını döndükten sonra hemen 500 mt ileride coca-cola deposunun tam karşısında yol üstündeki mermer deposunun hemen arkasında.... uludağ-efe rakı-tuborg-carlsberg deposu köşede carlsberg kuşadası bayii diye totem var...inşallah bekleriz....

Motosikleti
    Keeway ARN 125
    hakan hangi fuar bu?

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    hakan dostum tarif ettiğin depoyu iyi biliyorum mermer dükkanının yanındaki yani bim in olduğu yer karlıdağ apart otelin asansörlerini ben yapmıştım

Motosikleti
    doğru ya 5 ay sonraki fuardan yarınmış gibi bahsdersen...kusura bakma one way 2006 itanbul motosiklet fuarı.....offfff offff günler geçmek bilmiyor yahu......

Motosikleti
    egeknn evettt tam orası .....karlıdağ otel hemen önümüzde (şahin abi) sen asansörcü müsün? bizim firmadan bir iş arkadaşımızın babasının asansör firması var...aktaş asansör...ssakın orada çalışıyo olmayasın

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler