ben atladım motora izmiri terk ediyorum bunlar bizi foto diye duvara asar valla
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
arkadaşlar fotograf bahane....önemli olan izmir tayfasının adını hep neonların en üstüne yazdırmak
hakan keşke katılabilseydin resimlerdende göreceksin hoş oldu gezi pazar değirmene gittik senin oradan geçtik devamında inşallah bizimle olursun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
inşallah kardeşim o günlerde gelecek yeni sezonda, baharda, hemen fuardan sonra mı desem ne desem Allah gerçekleştirdiğiniz gezileri, toplantıları içinize sindirsin, daim etsin...arkadaşlık, dostluk ortamı kadar güzel şey var mı bu dünyada?
hakan motor konusunda karar verdin mi bu arada? ben olsam burgman alma derim
one way daha karar vermedim sanırım parayı cebime koyup fuarda spontane olarak karar vereceğim gibi geliyor....tabii fuara kadar bir çok modelde nerdeyse bir satıcı kadar teorik bilgiye sahip oldum...artık ondan sonrası gözün gördüğünün gönlün beğenmesine kalıyor...sence de öyle değil mi?
o zamana kadar motorsuz beklerim diyorsan ok tabi marta daha çok var çünkü açıkçası ben duramazdım gerçi ben de merak etmeye başladım bu fuarı
Eyyyyyy sevgili Erkannnnnnnnnnn, sen zaten farkındaysaaan bu aralar herşeye fazlasıyla el koymaya başladın canım arkadaşım, tamam kabuldür, sen bu fotoğraf işine de el koy, bende rahatlamış olurum, çünkü eşşeğim ben sizler için 3 gündür uyumadan sabahlayarak 500 adet fotoyu güzel bir şekilde hazırlayarak, güzel anlatımla hazırlamaya çalıştığım için. Sen herşeye el koy canım arkadaşım bak bundan sonra beni ve arkamdan gelecekleri senin yanında görebiliyor musun, ya da sen kendini nerede görebiliyor musun?One_Way adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, fotoğrafları tek topik halinde hazırlamadım çünkü herkesin ADSL ile bağlanamayacağını düşünerek, sayfayı açmakta ve fotoğrafları görmekte zorluk çekmelerini ve bilgisayarlarının kilitlenmelerini engellemek amacıyla 2 topik halinde hazırladım. Topikleri : Gezi Yazıları adlı forumda ; Motosiklet.net İzmir Tayfası BAYRAM-1 ve Motosiklet.net İzmir Tayfası BAYRAM-2 adlı 2 ayrı topik halinde görebilirsiniz.
Hepinize burdan kucak dolusu sevgilerimle,
Şebnem AYDİNÇ
arkadaşlar önce şunu bir söyleyeyim.ben koyun değilim kimsenin peşinden gitmem ama siz siz çoban köpeğiseniz onu bilemem.bırakın böyle şeyleri lütfen.kimse kimsenin arkasından gelmez bu insanlar koyun değil.
aynen katılıyorum hepimiz kocaman insanlarız,çocuk gibi anlatılan her masala kanmayız ben kafam nereye eserse oraya giderim,koyun gibi kimsenin peşinden gitmemlancelot35 adlı üyeden alıntı
meee meee meee meee ler oratay çıksın bakayım
kaç gündür susayım deyip kendimi firenlemeye çalışıyorum işin tadını kaçırmaya başlayanlar var burası babasının çiftliği değil bazı arkadaşların şu sayfaya yazı yazmadan evel tüm motosiklet.net kullanıcılarının okuduğunu unutanlar var güzel şeyler yapıyodu bu gurup guruba katılşıp 2 gün sonra kendini gurup lideri sanan gurup içinde kendi gurubu olduğunu sanan masaya vurdummu kalkıp giderken arkamdan çok gelen olacak sanıpta kendini kandıran daha ikinci gezide bende bu gurubun kurucularındanım diyen kompleksli bir takım insanlara bu meydanı bırakan yok bu böyle biline ben olduğum sürece de bu bahsettiğim ve herkesin anladığı ve o kendini bilir dediğim kişi de bu guruba artık adım atamayacaktır... toplantı gününü beklemek istedim orada konuşacaktım ama anlaşılan iş bu derecelere vardıktan sonra bu şahıs toplantıya gelme gibi bir talihsizliğe kalkışmayacaktır erkancım resim bas topik aç sana karışan olmaz bunuda bil kardeşim en azından başka şahısların bu guruba verdiği zararın onda birini bile vermezsin buna eminim bu gurup bir iki kişinin çaba ve özverileriyle toplanıp güzelleşti biyerlere gelmeye başlamıştı ucuz gürültüye patırtıya papuç bırakmam beni daha fazla zorlamasın kimse ...... sözüm yerine gitti kimse üzerine alınmasın bu guruba birşey olmasına müsade etmem evet gurubumu çekerim basar giderim diyenleri sabırsızlıkla bekliyorum bakalım arkasından kim kalkıp gidecek masadan kimmiş gurubunun insanları gelen getirildiğine bin pişman etti zaten giderlerse herkes mutlu olacak biz çok mutluyduk ve huzurluyduk bölede devam edecek giden gitsin zaten gitmezse gitmek zorunda kalacak gönderilecek
bu arada tüm motosiklet .net üyelerinden defalarca özür dilerim gurup ve şahsım adına bu konunun kesinlikle site geneliyle alakası yoktur bu da açıkça ortadadır zaten bu sadece izmir gurubundaki ufak bir problem dir sinek ufaktır mide bulandırır deyimine en güzel şekilde örnek olacak bir problem dir fakat gurubumuzda aklı başındakendini bilen kurucu üye ve üyeler tarafından def edilecek üstesinden gelinecek bir problemdir herkese sonsuz saygı ve sevgilerimle...
Lancelot35 +1 PHAETONW12 +1
kankam benim beee yine ötürdü valla.
sanada bu yakışırdı
kanka EgeKnn, kalemine sağlık ben yazacaktım,ortamı iyice germemek için yazmadım,bakalım yarın çoban ve koyunlar gelecekmi?
delisiniz olum siz seviyom ikinizide
kırdırtacaklar ya bana kafayı hele cengiz abi birşey söyledi basacaktım toplantısını
sakin ol kanka sen bize lazımsın vurma kafanı öle duvarlara değmez bak biz beraberiz hala değilmi cengiz abi sen anlarsın hani töbe töbeeee
ya ortalık kavrulmuş gidiyor bu akşam bu işi kim çözecekse çözsün hep beraber çözmemiz lazım çünkü izmir grubuna hiç yakışmıyor bu arada dün kenan abi ile karşıyakada arkadan beni geçerken gördüm ve çok hoşuma gitti grup olmak budur yalnız kalmayız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)