ahh ahhh aşık oldum ben kuşadasında bu motoraaa deeerrmişimmmmm
ahh ahhh aşık oldum ben kuşadasında bu motoraaa deeerrmişimmmmm
şebnem abla o motor a kasksız binip resim bile çektirmen yanlış çünkü o canavar gibi bir motor vallah sana yakışmış bu motor bu motorla kuşadasına
gitme değil ama kuşadasından cengiz abinin kamyonetin üstünde o motorla dönme imkanın olabilir
arkadaşlar çok üzgünüm,bayramlaşmadan evvel yaptığımız şirket toplantısında pazar günü çalışacağımı öğrendim, kahretmesin yaaa
o yüzden ben pazar sabahı erkenden tireden izmire dönüyorum.size iyi eğlenceler,hepinizin bayramı kutlu olsun
SN arkadaşlar kuşadası gezisinin gönlünüzce geçmesini tüm samimiyetimle diler .Ayrıca bütün gezginci İzmir tayfasının Mübarek ramazan bayramını tebrik eder bu güzel günlerinizin siz ve sevdiklerinizle sağlık başarı ve huzurla dolu geçmesini temenni ederim.Yolculuğunuzda lütfen herkes dikkatli olsun malum yollar kalabalık olacak.
sevgi selam ve saygılarımla,iyi akşamlar.
arkadaşlar benim planda değişti geçici bir süreliğine görev yerim değişti.cumartesi akşamı çalışıyorum ama gelmeyide çok istiyorum belki ayarlama yapabilirim. söz vermeyelim bizim işler hiç belli olmuyor ilerisi için plan yapmak bize haram .Bütün gezginci izmir tayfasının Ramazan Bayramını Kutlar. Kazasız Belasız Sürüşler Dilerim.
[color=blue][b]Motorcu olmayan Birine[/b][/color],
[color=red][b]MOTORCU olmanın Bedelini[/b][/color]
[size=3]ANLATAMAZSIN[/size]
Kuşadası gezisine gelemeyecek arkadaşlarla da bayramlaşmak ve biraz gezmek amacıyla bayramın 2. günü buluşalım bence, tabi durumu musait olanlarla.. Mesela niciraltı yapabiliriz..
saol ablacımegelim adlı üyeden alıntı
bu arada cengiz abinin kamyonetiyle adaya gidip, bakarsın o hondayla dönebilirim izmire derrmişimmm, hayat süprizlerle dolu , hiç bişi belli olmaz
arkadaşlar kuşadasına gidiyomuyuz lütfen bir mesaj atın ben bugün gelip gelemiyeceğimi habr vericem
Bedri tabi gidiyoruz, neden sordunki bu soruyu. Hava çok yağmurlu olursa gidemeyiz belki, ama yağmur olmazsa gitmemek için sebep yok
Tüm Gezgin İzmir Tayfasının bayramını kutlar, geziye katılacaklara hayırlı yolculuklar dilerim. Gezi fotolarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz
Ahh yayalık ahhh!!!!
gezgin izmir tayfası bir bir kayış atmaya başlamış gelmeyenleri sitede madara edeceğimi sölemiştim hiç şansınız yok
arkadaşlar yarın geliyorum bu arada herkesin bayramı müarek olsun lütfen kayış atmayalım atanları uyaralım.
şimdi seçim zamanı bakalım su motorcular kimler bahaneler ne kadar kuvvetli işmiş soğukmuş yolmuş karmış sağlam bahane bulun yoksa kimse yemez (tayfa uyanıktır ) GEZGİN İZMİR TAYFASININ adına yakışır bir gezi olsun bu sefer kimseyi evinden polis zoruyla almayacağız bayram sonrası lozan meydanında ibreti alem için motorlarla gereceğiz kopana kadar jinlun 250 ve virago 535 ile
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Hadi arkadaşlar geziye az kaldı, toparlanıyoruz,harika bir gezi olacak
arkadaşlar ben bu gece kuşadasındaydım önder camping yerinde duruyormu diye şöyle bir baktım ewet ewet yerinde duruyor,ışıklar sönük sanki yarın gelecek çılgın motorcuları,gezgin izmir tayfasını sessizce bekliyor gibi
fırtına öncesi sessizlik gibi yani,
ben büyük bir ihtimalle yanınızda olamayacağım,hepinize iyi eğlenceler dilerim,bayramınız kutlu olsun
adresi ver kanka önderi oraya taşıyalım seninde gönlün olsun ayrıca gezi hanene bir eksik yazacağız daha sonra affettirirsin artık ( kesin gönlünü önderde bir yerde bırakmışsındır biz onu buluruz ) merak etme
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
gezi süper oldu resimler çok fazla gezgin izmir tayfası kuşadasını da salladı
Değerli arkadaşlarım....
Dün çok eğlenceli bir gün geçirdim hepinize teşekkürler...ayrıca bu sizinle ilk gezimdi.yeni olmama rağmen gösterdiğiniz dostluk ve sıcaklık sayesinde hiç yabancılık çekmedim...hepinizi tanıdığım için çok memnunum sevgi ve saygılarımla....
İşte cepten çektiğim fotolardan seçmeler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)