Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Isparta Slalom Yarışları SDÜ de Başlıyor

REKLAM ALANI

Motosikleti
    YaMaHa ybr 125
    SDÜ öğrencisi ve bir ANTALYALI olarak bu konuyu açmayı uygun gördüm hemşerilerimi bu etkinlikte görmek isterim..

Isparta Slalom Yarışları SDÜ de Başlıyor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Antalya Motor Sporları Kulübü ve SDÜ Otomobil Sporları Kulübü (SDÜOSK) tarafından "Isparta Slalom" yarışı düzenlenecek. Yarış, 26 Ekim 2008 tarihinde Batı Kampusü Otopark alanında saat 10.00-17.00 arasında yapılacak. Kayıt yaptırmak isteyenler Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Önündeki Stanttan başvuru yapabilirler.

Slalom Nedir: 100 metrelik asfalt parkurda 10 kukanın arasından geçilerek ve tekrar geri dönülerek yapılan otomobil yarışı.

Yer ->Batı Kampusü Otopark
    Tarih ->26.10.2008
    Saat ->10:00
    Yayınlayan: SDÜ Basın

not :yarışamayı bizim okul düzenliyor uygulamalarla herhangi bir alakam yoktur bende izleyici olarak katılacağım..
    genede ulaşmak isteyenler cep numaram profilimde var plaka no:07 AOY 24 gelirseniz görüşürüz..
    SeN YaKıN BeN UzAk yA SeN yAkInLaRıMdA BeN IrAk...

[COLOR="Magenta"]BARBY[/COLOR] değil [COLOR="Navy"]HARBİ[/COLOR] kız.....:bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kanuni hussar 2004
    inş gelmeye çalışıcaz
    [COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:

Motosikleti
    CBR 125R
    guzel organizasyon. ama sanırım belli bir kısmında orada olamayacağız. çünkü Isparta Psidia olarak saat 12.00'de gar önünde buluşup teröre lanet sürüşü yapacağız. oraya da bekleriz ..
    [B][COLOR="Red"]C[/COLOR][/B]ourageous [COLOR="red"][B]B[/B][/COLOR]eautiful [COLOR="red"][B]R[/B][/COLOR]acer...... [B][I]HoNDa RuLeZZzzz[/I][/B]... :cat:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler