sevgili dostumuz piyade nickli tarık arkadaşımız bu akşamki iftar toplantımızda aramızda olacaktı fakat telefonla arayıp bildirdi dayısı vefat etmiş gerçekten çok üzüldük tarık kardeşim başın sağolsun mekanı cennet olsun allah size sabır versin
sevgili dostumuz piyade nickli tarık arkadaşımız bu akşamki iftar toplantımızda aramızda olacaktı fakat telefonla arayıp bildirdi dayısı vefat etmiş gerçekten çok üzüldük tarık kardeşim başın sağolsun mekanı cennet olsun allah size sabır versin
allah rahmet eylesin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
TARIĞIM PİYADEM başın sağolsun GEZGİN İZMİR TAYFASI sana başsağlığı diler allah gidene rahmet kalanlara sabır eylesin tüm dostların yanında unutma
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
başı sağolsun dayısına allah rahmet eylesin
0 Rh +
başınız sağolsun kardeşim..
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
başı sağolsun dayısına allah rahmet eylesin
Başın sağolsun Allah mekanını cennet eylesin, size de bol bol sabır versin
AS150-T1
35 S 1973
Kaskom War Derdim Yok
tarık abi başınız sağolsun izmir tayfası her zaman yanında bunu unutma
başı sağolsun
allah ailesine sabır versin
başınız sağolsun kardeşim allah rahmet eylesin
basın sag olsun pıyade kardes
başın sağolsun
ERASER WİLL COME BACK
Başı sağolsun.Allah sevdiklerine ve ailesine sabır versin.
SN:Arkadaşlar bu topiği açan kardeşime ve bu acı fakat hepimizin başına gelmesi muhtemel bu olayda ilgi ve duyarlılıkları ile beni çok mutlu ve mahçup eden ben den yaş ça küçük ve akranım olan bütün kardeşlerime ve ben den yaş ça büyük duayen abilerime buradan teşekkür ü bir borç bilirim.Rahmetli evinde kalınır ekmek i yenir su yu içilir ,yaşamı boyunca kimseye zararı olmayan anne tarafından ailenin en büyüğü idi.Allah kendisini ışıklar için de yatırsın. Allah bize sabır , taziye dilekleriyle bana moral veren sizlere çok çok ömürler versin.Ayrıca bu saat e kadar gelen ve gelmesi çok muhtemel taziye mesajlarınıza tekrar teşekkür ediyorum.Sağ olun , var olun
Saygılarımla.
Başın sağolsun dostum...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
başın sağolsun.umarım günlerini mutlu geçirmiş ve gözlerini huzurla yummuştur...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)