[MT Ankara] 29 Ekim Cumhuriyet toplaşması
Reklamlar
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
-
hayır ben bısı ıcın tesekkur etmedım ben kımsenın gelmıyecegını tahmın ettım ama o neden gelmedı onu anlamadım...sonucta duzenleyen o
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
-
Ankara MT ne oldu yaw eskilerden kimse kalmadımı
Bacoman
-
ankara mt yok olmus...ben motoru almadan once herkes bulusuodu sımdı ben motoru aldım bulusmaya gıdıcem bulusan kımse yok nasıl ıs anlamadım yahu
-
sanırım eksik yada yanlış bi organizasyon olmuş yoksa böyle özel bi günde katılımın çok yüksek olması gerekiyodu...
-
buluşmayı yaptık az sonra fotoları atıyorum
-
çelişkili ifadeler var!!!
fotoğrafları bekliyoruz.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
-
cbr125faik yanlış yere gitmiş galiba
-
olabilir:D
-
tanıdık kimseyi göremedim ama sanırım 29 ekim buluşmasından ziyade normal bi buluşma olmuş
bide o boneleri anlayamadım karting yaparken kendi kasklarınızı taksaydınız
İyi geceler
Bacoman
-
cbr125faik adlı üyeden alıntı
ankara mt yok olmus...ben motoru almadan once herkes bulusuodu sımdı ben motoru aldım bulusmaya gıdıcem bulusan kımse yok nasıl ıs anlamadım yahu
Yok olduğu falan yok çoğu forumdan uzaklaştırıldı bende kısa süreliğine ban yedim sebebini anlamadım bir şekilde ama burdayım işte Her hafta çeşitli yerlere gezi ve toplantılar muhakkak oluyor ve katılım çok fazla emin ol. Ben şimdi detaylara inicem gene banlanıcam o yüzden boşver veya bana ulaş bir şekilde geziler konusunda haberdar ederim seni.
Ben fotoğraflarda motor göremedim 2 tane park haricindekilerin haricinde ve 29 ekim e ait anlamlı bir etkinlikte göremedim, neyse hayırlısı olsun.
-
kankenan adlı üyeden alıntı
Yok olduğu falan yok çoğu forumdan uzaklaştırıldı
bende kısa süreliğine ban yedim sebebini anlamadım bir şekilde ama burdayım işte
Her hafta çeşitli yerlere gezi ve toplantılar muhakkak oluyor ve katılım çok fazla emin ol. Ben şimdi detaylara inicem gene banlanıcam o yüzden boşver veya bana ulaş bir şekilde geziler konusunda haberdar ederim seni.
Ben fotoğraflarda motor göremedim 2 tane park haricindekilerin haricinde ve 29 ekim e ait anlamlı bir etkinlikte göremedim, neyse hayırlısı olsun.
ya çok merak ettim ciddi anlamda çoğu forumdan uzaklaştırıldı derken hangi forumdan yada forumlardan uzaklaştırıldı bi açarmısın.
alp_tunay adlı üyeden alıntı
gitarci1453:
abi sendemi ya neden bu kadar erken kanıya vardınki aslanlar gibi yaptık toplantımızı başkaları yazsa tınımda bile olmazdıda senin yazman üzdü beni
arkadaşlar abilerim haftaya tekrar buluşacaz.heralde toplantı yerinde ve saatinde bi yanlışlık yapmışsınız eğer bizle alakalı bi yanlışlıksa hepinizden çok çok özür dilerim.bi dahaki toplantıdan önce ahmetin msn i ekleyip numarasını alırsanız o size daha iyi yardımcı olur. gitarci1453@hotmail.com
-
il gruplarından ankara bölümüne bakarsan anlayabilirsin veya çok merak ediyorsan yönetime sor ;)
-
yanlıs yer demeyelım yanlıs bı baraka dıyelım...100 mt bıle yokmus aramızda konustum kamılle ama olsan hıc onemlı degıl bıhakı bulusmaya daha organıze ve daha merkezı bıyerde yapıcaz...canlandırcaz tekrardan ankara mt yı...
-
Anlamadıgım neden amaçsız yere gurubu 2 ye boldunuz ne guzel kardes kardes gezip toplanıyoduk. her hafta toplantı var herkes buyursun diyoruz ki bu 3 senedir boyle
. 3 Senedir Ayni Yer Ayni Saat.
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
-
saat ve yerı orenebılırmıyım scorp hocam..ben bılmıyorumda...
-
cbr125faik adlı üyeden alıntı
saat ve yerı orenebılırmıyım scorp hocam..ben bılmıyorumda...
Her çarşamba Anatolia saat 6:00 dan gece 11:00 a kadar gelen giden hic eksik olmaz. ustlerde fotosunuda koymuslar yerin krokisini fln sanırım arasyas koymuş.sayı oyle arttiki artik mekana sıgamıyoruz =)
Gerci dun bi arkadasım onunden gecmis agbi burası kapanmış galiba diyodu =)
bu gun bi bakıcam kapandiysa artik degistirme zamanı gelmiş yeri =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
-
bu hafta değişecek sanırım bilgi edinmek isteyen arkadaşlar pm atsın bana mail adreslerini ben bilgilendiririm.
-
cok sagolun beyler kısmet olursa bundan sonrakı bulusmada orda olabılrım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)