2 NCİ GELENEKSEL RİVA GEZİSİ ( BAYRAMIN 2 NCİ GÜNÜ )
Reklamlar
-
Evt arkadaşlar sabırsızlıkla beklenen riva gezisi organizasyonu ince eleyip sık dokumalar ve yoğun pazarlıkların ardından karara bağlanmıştır bilindiği üzere sabah kahvaltısı rivada yapılacak koyu sohbet ortamı ve gezinin ardından mangalda balık muhabbetine geçilecektir...hayırlısı olsun
Tarih : 04 Kasım 2005 CUMA
Buluşma saati : 09:00 hareket : 09:15
Buluşma Yeri : Carrefour 2 nolu kapı....
Kavacık BP benzin istasyonu : 09:30
Güzargah : carreforundan 2 nci köprü yolunu takip ederek kavacık buluşma noktasına ulaşım. ortalama hız : 80-90 km
takribi varış süresi : carrefour dan çıkış itibari ile 35 -40 dk.
sabah kahvaltı ücreti : 8.5 ytl
KAHVALTI TABAĞI
haşlanmış yumurta SINIRSIZ ÇAY.
tereyağ
reçel
bal
karper peynir
beyaz peynir
domates salatalık
biber
sigara böregi
zeytin
salam
Balık yanı meze ve içecek fiyatları :
Rakı Duble : 4 ytl
Bira : 2,5 ytl
patetes tava: 1,5 ytl
salata : 2 ytl
sigara böreği : 2 ytl ( 4 adet )
mezeler : 3,5 ytl
meşrubat : 2,5 ytl
kuver : 2,5 ytl
kabak tatlısı : 3,5 ytl ( fındıklı )
BALIK ALIŞVERİŞİ İÇİN ANLAŞMALAR DEVAM ETMEKTEDİR.....bilgi aktarımı devam edecektir
ALTIN KURAL ALDIĞININ PARASINI PEŞİN ÖDE KARIŞIKLIK ÇIKMASIN
Reklamlar
-
allah razı olsun yaz benı bakalım
+1 koyabılırsın ama kesın degıl motorun tamırden cıkmasına baglı +1 'im =) ?
Hayvanları katletmeli kadınlara giydirmeli bayramlarda seyranlarda eşe dosta yedirmeli
-
Biscuit, kardeşim beni de yazarmısın rica etsem...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
bende geliyom biscuit abi...ama itirazım balıktan yana...ben et mangal isterim abi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Biscuit, dostum sazan olmiim ama 4 kasım cuma , öptüm....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
-
kendin pişir kendin yok yani dimi biscuit abi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
Biscuit, belki motoru veririm. ama vermezsem gelirim. yada arkada gidecek biri bulursam gelirim.
-
mete_han, abicim büyük ihtimalle balıkları biz alacağız yine kendimiz pişirip kendimiz yiyeceğiz sadece içeçekler ve mezeler ordan olacak 1 nci riva gezisindeki gibi ama sen 1 ncide yoktun ...
baron985, artçı gelirsin abicimmm hayırlısı olsun
-
baron985, ben burada olsaydım benim eski motoru alırdın...
AMA bu gezide de Adana'da olacağım. Neden geleneksellerin ikincilerine katılamıyorum yaaaaa....
-
ümiiit??? sendemi 600 f aldın)) anaaa.resimleri koysanıza olm görelim...
-
Kobayashi, kardeşim bu arada sıra sendee ve baronda bekliyoruz iyi haberlerinizi ...
-
wallaa. jinlunla çekilmez kardeşim...
Kobayashi, denk geldi aldım. Aniden oldu.
Şimdi nasıl bu kızımı bırakıp adanaya gideceğim yaaa... :(
-
alo bizde varız kardeşim bizide ekleyin listeye hanımla beraber geleceğiz de bi sorun var ya bizde etden yana hakkımızı kullansak olmazmı bi düşünseniz saygılar.
ümit hayırlı olsun kardeşim kjazasız belasız inşallah ta işten bi türlü binemiyosun galiba
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
-
amca benim motor gitmez baksana yaw herkez 600 lerle geliyo biz ybr 125 kurye motoru... satıcam yaw... yok olmuyo böyle....
-
-
bende şimdi onu yazacaktım... tavla vardır umarım... zühtüpaşa ile miya sıraya girerler artık
-
gezi listesi
Biscuit +1 yenge
erdoğan + 1 yenge
nmic +1
metehan
federal
nunu + 1 yenge
miya (+ belli değil =)
Morpheus
e_erdun +1 yenge
bu arada arzu ediyor iseniz balık ile hiç uğralmayıp ete ve köfteye dönüş yapabilirizz ???
-
evetttttttttt...balık kesmez ve kokar...ama et yemesi bir başka kokusu bir başka...balık rakıyla çekilir ve kılçık durumları falan...eti birayla götür mideye...
morpheus abi ybr taş gibi motordur...o motorla memleketine git banamısın demez...
-
ya balık iidir bence en sağlıklısından
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler