Senin gibi kislik kiyafetim tam degil haci, gecen riva da neler oldu biliyosun, birde gecen hafta cok fena usudum ben haci yaa, ondan diyorum...erken kalkma olayi var birde beni zorlayancenkmenderes adlı üyeden alıntı
Senin gibi kislik kiyafetim tam degil haci, gecen riva da neler oldu biliyosun, birde gecen hafta cok fena usudum ben haci yaa, ondan diyorum...erken kalkma olayi var birde beni zorlayancenkmenderes adlı üyeden alıntı
cenkmenderes, evet 8,5 ytl kahvaltı bence biraz çozzzzz gibi.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
vay arvasi abi geçen msnde ne diyordun yav...valla buna 360 derece dönüş derler valla...yok ailenin en büyüğü benim...yok el öptürcem...caz cuz yaptın...yani abi biz davet ediince mırmır...şimdi atladın valla geziye...Arvasi3 adlı üyeden alıntı
neyse bekleriz abicim....gezide 50 yaş üstü olgun abilere ihtiyaç var zaten...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Arkadaşlar Hepinizin Mübarek Ramazan Bayramı Kutlu Olsun... Benim Mesai buraya kadar evime gidip Bayram tatilimi huzur ve huşü içinde geçiricem..
Evet Kısmet olurda Bi aksilik Çıkmazsa Riva Gezisinde Görüşmek Üzere....
Hepinize Bayram şekeriiii
mete_han, abicim sizi nasıl sevdiğimi anla yani bak yalovadan izmirden hatta almanyadan biladerlerim gelecek annemde yanımda eee ailenin en büyüğü ben olduğuma göre Bayramda kaçmam uygun olurmu.atacaz bir yalan kaçacaz oraya napalım
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
vay rüzgarcım hasanım naber hacım...ilk bayram tebriğini sen yaptın valla...işlerin bittimi bugün hacım...msn adresin nedir dostum...mete_han27@hotmail.com...beklerim
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
dostum peder ve kayınpederinin emekli çorbacı olduğu mete kardeşinin borusu rivada ötmüyor...jandarma bölgesi olması nedeniyle...yoksa t.c karayolları emrinizde....herifinbiri adlı üyeden alıntı
tar-kan, walla ağzım sulandı bak şimdiden. Hasan ustada bi güzel kebabı götürürüz. Yanında bol çeşitli salata, yanına şalgam üffffff..... Adana kebap dedinmi akan su durur...
Ahh bi de motorla gitseydik adanaya....
Biscuit dostum araçla gelen bir kişi bizim hanımı da alsın. Arkadaşlar yardımcı olun...
Yüzük kardeşliği out. Motor kardeşliği in.
alooov yokmu arabayla gelen Bircan'ı alsın yaw.kocası adanada diye evdemi oturtçaanız,gruptanmı dışlıycaanız bakiim
olum ben arabayla gelıyommm haberınız olsun ben ve hatun arabalıyız
yasının haberı var ayarlayın olum ıste 3 kısı alırık arkayaaa
bu arada yenı motoruda aldık ama bayramın ertesı gun teslım alıyorum
ınsallah hava iyi olurda altugcum ıyı bır gezı duzenler BURGMAN ımla gelcem artık
yasin bircanla rızayı irtibata geçirsene sende telefonu vardır...
rıza hayırlı olsun hocam.kazasız belasız güle güle kullan.
teskkur ederım altugcum darısı
senın basına kardsım
araba ıle gelmek ısteyen arasın....
necef, dostum hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..
Ben de rahmanlarda oturuyorum. Geçerken bizim hanımı da alırsın artık. Şimdiden teşekkürler..
Yüzük kardeşliği out. Motor kardeşliği in.
saol kardes ne demek ubaykal kardes
hemen alırıs abiii
Kobayashi, ben ubaykal ile konuştum dün necef e de söledim az öncede onlar anlaşmış zaten sadece nerden biracanı alacakları kaldı onuda hallederiz
kahvaltıya gelince 12.500 den 8.500 a düşürdük etmek yada etmemek size kalmış gün kısa olduğu için ve hazirandanberi hiç kahvaltı organizasyonu görmediğim için böle bir işe giriştim maksat beraber olmak gerisi bize kalmış...
necef, kardeşim hayırlı uğurlu olsun yakıştı...
biscuitcim tesekkur ederım allah kaza bela vermesın...
ben alıcam yengeyi siz nereden alacagım konusunda bılgılendırın beni abii...
merhaba arkadaşlar
bakıyorumda bursa gebze sakaryadan gelmeyi göze alan arkadaşlar verken ben gelmezsem hemde istanbuldan bidaha yüzüm tutmaz bi toplantıya katılmaya bende geliyorum.hemde tanışma fırsatı sizinle
biscuit listeye yazılmaya gerek varmı
kelebek motorcu olmadığımıda kanıtlamış olurum
necef kardeşim yeni motorun hayırlı uğurlu olsun
güle güle kullan, keşke teslim alsaydında rivaya onla gelseydin
gezi listesi
Biscuit +1 yenge
erdoğan + 1 yenge
nmic +1
metehan
federal
nunu + 1 yenge
miya + 2 wr
Morpheus
e_erdun +1 yenge
baron985
dejavuVXR +1 yenge
kobayashi +1 yenge
black-red
costantine
rüzgarsevdalısı
cenkmenderes
apache34
öleceksin (şartlar el verirse )
necef + 1 yenge
DEMAKS1905
HEKTOR
LBC_34
borty ( yetişirse )
(-)ubaykal + bircan yenge
ercument agabey tesekkur ederım cok sagol
yarına yetısmıyo plaka bayram sonrası artık
daha iiisi sizlerın olsun abii
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)