valla ona ulaşmaya çalışıyorum ama biz gidersek oda gelir
bab sen bana özelden varsa msn yoksa bi cep versene
valla ona ulaşmaya çalışıyorum ama biz gidersek oda gelir
bab sen bana özelden varsa msn yoksa bi cep versene
[COLOR="Red"][B]SOSYETİK ADAMLAR[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]irtibat msn :greenriders@hotmail.it[/COLOR]
soparcan, gelin kardeşim gelinn sora sora bağdat bile bulunur boşuna dememişlerrr
iyiki gelemiyoruz yani. tüm motorcular toplanıyor...
Peril, RUZGARSEVDALISI, gemlikdelisi, cenkmenderes, teşekkür ederim arkadaşlar darısı başınıza inşallah...
RUZGARSEVDALISI dostum cuma bursaya gittiğimde internetten gördüm. Adamla konuştum. C.tesi gördük Tarkan'la. hemen kapora verdim. Bugün de teslim aldım. Evin önünde yatıyor kızım...
Yüzük kardeşliği out. Motor kardeşliği in.
ubaykal, sende adanaya gidecek zamanı buldun be hacı....
Biscuit, ümit çiğköfte yapmamak için kaçıyor hacı
Biscuit, dostum işin ucunda annem-babam olmasa inan uçak biletini yakacağım gezi için ama gurbette olunca bayramda anne-baba görmek şart oluyor. Yinede kalbim sizinle olacak 2. bayram günü....
ChatnoiR, dostum çiğköfte itiniz köpeğiniz olsun her zaman yaparım...
Yüzük kardeşliği out. Motor kardeşliği in.
ubaykal, biliyorum kardeşim bilmezmiyimmm başka zamana inşallah ....
soparcan, bence siz en iyisi cenk ile haberleşin. o sizi eskihisardan alır direk. birlikte gelirsiniz
ubaykal, sensiz de olmazdı be kardeş. bi motorunuda görürdük. belki bir ssüprizde ben yaparım koşarak gelirim arkanızda abi bu kaç basıyo, kabazakimi bu, aaaa burda da harley mi var
Biscuit, ya bu arada sen şimdi yağmurda çamurda zeynep yengeyi arkana atıp o canavarla mı gelicen
baron985, bakacazzzzz hehehe
kanka ben gelecem galıba ama arabayla hanım sogukta cekemem dıyoo yengeyı arabaya da alabılırısss....
necef, kardeşim gel ne olursan ol gel araba kamyon motor yeterki gelll sorun diil hava çok soğuk olursa uyabilirrr...yada ümit adanada olacağı için bircan yenge ben giderim geziye demiş onuda alırsın gayet keyifli bir yolculukla rivaya varırsın kardeşimm...
valla bende gelnek isterim ama motor tamirde ya arabayla gelicem yada art çı bi arkla.duruma göre işallah hava güzel olur..
YoK öLe BiSey aMa GeL..!!
gezi listesi
Biscuit +1 yenge
erdoğan + 1 yenge
nmic +1
metehan
federal
nunu + 1 yenge
miya + 2 wr
Morpheus
e_erdun +1 yenge
baron985
dejavuVXR +1 yenge
kobayashi +1 yenge
black-red
costantine
rüzgarsevdalısı
cenkmenderes
apache34
öleceksin (şartlar el verirse )
necef + 1 yenge
DEMAKS1905
bende geliyorum biir benimi çağırdı güzel bir organizasyon olucak umarım. havada yardımcı olursa çok güzel olur
belli olmaz bakarsın gelmişim
valide hanım baya pipiriklidir bu konuda bide ben buluşma yerlerinin ikisinide bilmiyorum birisi detaylı anlatırsa iyi olur eğer kaçabilirsem gelirim ah anne ah............
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
cuk_o, kardeşim kozyatağı carreforu kesin biliyorsundur içeri gir motorunla 2 nolu kapı önünde bekle o kadarrrrr
yok abi karşı tarafta bitek çamlıca tepesini ve kuleliyi biliyorum bu tarafta olsa heryeri bulurumda o taraf kasıyo biraz fazla gezmedim oraları kozyatağının yolunu bile bilmiyom desem yeridir yani
etrafına bir baksana evrendeki herşey sana hizmet etmek için yaratılmış.........
yasin su rivada nereye gıdılecek hangı guzergahtan gıdıyorsunuz daha detaylı güzergahları yazarak tarıf edermısın. gecte olsa katılmak ısteyenler olabılır.sahsen ben sabah erkenden gelemıyorum.oglene dogru ancak gelebılırım.o yuzden ıyı tarıf ıstesem.
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
Bursa'dan gelecek arkadaşlar eğer Topçular-Eskihisar feribotunu kullanacak ise ben onları Eskihisar'dan karşılayabilirim. Benimle iletişime geçin anacıııım, 0 532 738 37 09
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)