oo ne güzel.vala arkadaşlar bayram programına bağlı olarak gelmeye çalışacağım..
oo ne güzel.vala arkadaşlar bayram programına bağlı olarak gelmeye çalışacağım..
Selams
Kesin olmamakla beraber,müsait olursam gelmek istiyorum
arkadaslar sunu bayramın 3. gunu yaparsanız bı haber verın yaaww
aklımız sızde kalıyoo yasin kardesım yenı motorun hayırlı olsun ayrıca
vede arkadaslar bayram gunlerı boyunca hava sıcaklıgı cok dusuk olacakmıs
bundan da haberdar olalım....
borty, kaesin olduğu zaman haber ver kardeşim ekleyelim listeye..
.necef, teşekkür ederim kardeşim darısı başına bu arada 3 ncü günü yapmamamızın sebebi çalışan kardeşlerimizin olması 1 ve 3 ncü aile ziyaretleri 2 nci günüde geziye ayırın pls =)
Peril tophaneyi kaçırdın bunuda kaçırırsan 2 gezi kuralını ihlal etmiş olursun (yeni uydurdum bu kuralı ) 2 gezi üst üste gelmeyen bir sonraki geziye 1-3 kg arası tatlısnı alırda gelir lütfen herkes kurala uysun hehehehhe
cenkmenderes 2 nci gün olsun dedin al işte yaptık sesin soluğun çıkmıyor ama bilmiyorum yanii.....
bu arada arkadaşlar yağmurluk konusuna gelince olay tamamdır yağmurluklar ayarlandı lbc bülent kardeşimiz sağolsun alt üst yağmurluk 10 ytl bilgilerinize yanlız burdan sipariş etmeyin topic şişmesin özele pls.
Biscuit, merhaba .. ben gelmek istiyorum.. soyle bir baktim ama scuba henuz nete girip gelicem falan dememis ama herhalde onla beraber geliriz bizde tabii onun adina konusmak dogru degil ama istiyordu sen de biliyorsun.. dimi scuba son durum nedir scubacan :
black-red, canım kardeşimmm ben hemen eklerim seni o gelmezse oyarım gözlerini vallahi şaka bi yana sen nereye o oraya öle şey yok eheheheh
gezi listesi
Biscuit +1 yenge
erdoğan + 1 yenge
nmic +1
metehan
federal
nunu + 1 yenge
miya (+ belli değil =)
Morpheus
e_erdun +1 yenge
baron985
dejavuVXR +1 yenge
kobayashi +1 yenge
black-red
ubayakal ve biscuit motorlarınız hayırlı olsun ALLAHkaza bela vermesin
sizlerde bayramda durmuyorsunuz anlasılan türkiyenin her tarafı bayramın 2 ve 3 günü motor dolacak ne güzel görelim ozaman sizin fotolarıda iyigezmeler sizlerede
ubayakal ve biscuit motorlarınız hayırlı olsun,kazasız sürüşler dilerim.
Valla dediğim gibi ,söz vermek te istemiyorum ama durumlara bağlı işte
e artık 3. de tatlıları getirmek durumunu da netleştiririz
Sevgili Yasin kardesim,
2. günü benim için net diil. Biliyosun ne kadar gelmek istediğimi ancak netekim aile programını ona göre yapmaya calısıom billa.. Kandırırsam tüycem yoksa yandık dilinizden kurtulamayız artık bazılarınızın..
S&S
ubaykal, wayyy be ümit abi ne iş hayırlı olsun serviste hiç böyle bişeyden bahsetmedin kanınamı girdiler hayırlı olsun abi yakışır... bu arada Yzf nasıldı servisteki 11 lira istiyo çok yaa
Biscuit, yaz benide kanka kısmet olursa gelicem
arkadaslar
dun aksam itibari ile 2 motor sahilde mini bi tur yaparken arkadasın motoru arıza yaptı ve benım motoru ona verdım
ve 1 hafta kadar motorsuzum benı artcı olarak alabılcek kımse varmıdır ?
Hayvanları katletmeli kadınlara giydirmeli bayramlarda seyranlarda eşe dosta yedirmeli
nmic, dostum özelliklerini yaz da ona göre düşünsün millet, boy, kilo, v.s.
cinsiyet ( bayan olsaydın garanti verirdim )... benim artçım var maalesef....
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
waayyy bayanlara oncelık he bu mu sızın kardeslıgınız bumu sızın motor dostlugunuz öle olsun =))
1,78 boy 78 kg agırlık erkek yesıl gozlu kumralım =)
ya şaka bı yana mecbur artcı olucam yapın bısıler =)
Calisiyorum!! Ben calisiyorum!! Ama yirtarmiyim acaba isten? Bi gemilere bakmam lazim.. Ufukta gemi gorunecek mi bi bakmak lazimmmmm! :
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
federal ne artçısı olm motormu aldın???
Pinokyosu varya
Ya bu sefer bende istiyorum gerçekten bu organizasyona katılmayı bakalım kısmet
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
benım artcı konusuna donsek ! =(
alestevardiya hayırdır gümrükçü falanmısın??
bi arkadaşım vardı gümrükçü onu hatırlattın bana nezaman tatile çıkmaya kalkışsak gemi geliyomu diye araştırmalara başlardı.yada tatil ortasında gemi gelmiş diyim istanbula dönerdi )
yaw püsküüt kardeş acaba istanbul içinde biyerdemi yapsak mangalımızı çamlıcada falan??? gitmekte dönmekte zorlanmıycaamız biyer...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)