mete-han agabey verıyım valla sana mondıalı canın sag olsun
mete-han agabey verıyım valla sana mondıalı canın sag olsun
necefim abi göle düşen yılana sarılır napiyim hacı...benki hayatı boyunca çin mallarına binmemiş biriyim...işte görüyon düştüğüm halleri...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
napıcan bee hacım olacak bunlar yarın japona bınersın allahın taktırı
sınavdan gecıyon bak ....
baron985, dostum yasinden sonra bi araştırma yaptım. CBR ın fazerden biraz daha iyi olduğuna kanaat getirdim. O ara internetten bakarken bir tanesine baktım hoşuma gitti aldım. Ama benimki 2004 model. Uygun fiyata 2005 yok piyasada.
Biscuit, Bu arada bendeki video kayıtlarında cbr alacağını söylemişsin. (Bowling sonrası Burger King'de) Ancak siyah demişsin abi. Bence kırmızı daha güzel...
güle güle kullan ubaykal abicim...
öyle darısı başına falanda deme...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ubaykal, Biscuit hayırlı olsun yeni motorlarınız.
Ne olduysa bana da bişiyler olmaya başladı race den hoşlanmaya başladım. Bende alıcam bu gidişle hadi bakalım hayırlısı.
mete_han, dostum teşekkür ederim. Darısı gerçekten başına. Benim de hiç aklımda yoktu. Birden oldu. Ödemesine gelince uzun vade krediler sağolsun..
conqueror, dostum hayırlısı olsun... (Riva,Riva konu dağılmasın. Riva)
ubaykal, motorun hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah
riva konusuna gelirsek, ben gelemiyorum maalesef istanbul dışında olacağım ama daha sonra inşallah görüşürüz kendinize iyi bakın, gülün, eğlenin
ALPAY
arkadaşlar yağmurda çamurda 100 km gitmeye heveslisiniz yani motorlarla???
yasin, abi direk alıp o makinayla yamurda çamurda yola bi çık bakimda eski motorundan yavaş gitmiyormusun ben sana sorarım daha alışmadan öle ıslak zemine çıkıyon.. ama git tabi bidaha töbe edersin yengede töbe eder ..
Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...
explorer, Dostum teşekkür ediyorum. Aslında ilk ER-5 düşündüm arkasından fazer dedim. CBR kısmetmiş.
Biscuit, abi 3.Geleneksel Riva gezisini ben müsait olduğumda yapalım lütfen içim gidiyor.
Leto 1. Riva gezisinde ıslanmadık yerimiz kalmadı. Ama yinede keyifli oldu. Kimse tövbe etmedi. Sen Gelmeyecekmisin???
Yüzük kardeşliği out. Motor kardeşliği in.
Şansa bakın 2. günü memlekete gidiyoruz.Gitmeseydim gelirdim hiç katılamadım şu gezilere singirleniyorum yaaav..! Hemde BP Kavacık bana çok yakın 10 dakka
ah ulan ah....! şanşın böylesi; hem benim makina gidermi acaba? ben arkadaşla ağvaya gitmiştim.Ordan kandıra kocaeli-gebze derken beykoz son sabahtan akşama kadar 320km.yol gittim....? :( :(
leto, kardeşim bugünnn sabah hava açtı ve yola çıktımm daha sonra üstüme baya bir yağmur yağdı tabi kontrollü olarak toluma devam ettim hıza gelince 100-110 maxsimum 130 u gördüm daha pişmem lazım bu arada riva konumuzda dağılmasın tabi =) topic nerde diye yırtınan arkadaşları göremiyoummmm
bu arada tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum darısı sizin başınıza kazasız belasız inşallah ...kısmette kırmızı almaz varmış ne yapalım =)
gezi listesi
Biscuit +1 yenge
erdoğan + 1 yenge
nmic +1
metehan
federal
nunu + 1 yenge
miya (+ belli değil =)
Morpheus
e_erdun +1 yenge
baron985
dejavuVXR +1 yenge
kobayashi +1 yenge
necef, baba hanım Nexus'un konforunu sevecek bence. benimki de şüpheliydi konfordan ama galeride motora oturunca bayıldı. ben de niyetliyim nexus'a inşallah yakın zamana alıcam.
ümit kardeşim bu arada sana da hayırlı olsun yeni cihazın güle güle kullan
dejavuVXR, nin dediği gibi Nexus' un arka koltuğu cok rahat, benim cok hoşuma gitti ve kırmızısının rengi süper bide burgman herkezde var ama nexus herkezde yok buda onu daha ayrıcaliklı kılıyor bizde inşallah yakında alıcaz
e hadi arkadaşlar bayram diye mi böyle elleri göremiyorum nerdesiniz 15 dakkalık yoldan mı çekiniyosunuz yoksa tabii size okadar bize baya mesafe
dejavuVXR, dostum teşekkürler. Allah hepimizi kazadan beladan uzak tutsun...
Biscuit, dostum katılım illaki olacaktır. Çünkü bunlar bu sezonki son gezilerimiz. Değerlendirelim arkadaşlar...
Rivaya gelmek bi nasip olmadı yahu, bayramın 2. günü toplucana baba tarafı aile bayramlaşması olcak bizim. 3. ye inşallah artık
Bu arada Ümit, Yasin hayırlı olsun yeni motorlar bence biraz erken büyütmüşünüz, dikkatli sürün
Vay be ümit abide almış.... vınn vınnn gazlarsınız artık hayırlı uyğurlu olsun allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin...
ChatnoiR, kardeşim teşekkürler artık dikkatli olacağız darısı başınıza
kubaykal, abi şimdilik katılım iyi zaten dün akşam açtım 15 kişiyi buldu zaten sorun yok yaniii
ChatnoiR, Morpheus, Teşekkürler arkadaşlar. Tabiki ilk motorlarımıza nasıl zamanla alıştıysak buna da zamanla alışacağız. Birden gazlamak yanlış tabikide. Önce motoru tanımak, tepkilerini hissetmek lazım. Teşekkürler.
Biscuit, dostum imzam senden esinlendi. Çok hoşuma gitti bu laf.
Ayrıca benim hanımı alacak birisi lazım olabilir. Bircan %60 giderim diyor. Son kararı sana bildiririm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)