Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 1234513 ... SonuncuSonuncu

2 NCİ GELENEKSEL RİVA GEZİSİ ( BAYRAMIN 2 NCİ GÜNÜ )

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    mete-han agabey verıyım valla sana mondıalı canın sag olsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    necefim abi göle düşen yılana sarılır napiyim hacı...benki hayatı boyunca çin mallarına binmemiş biriyim...işte görüyon düştüğüm halleri...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    napıcan bee hacım olacak bunlar yarın japona bınersın allahın taktırı
    sınavdan gecıyon bak ....

Motosikleti
    HONDA CBR 600F - JINLUN JL 250
    baron985, dostum yasinden sonra bi araştırma yaptım. CBR ın fazerden biraz daha iyi olduğuna kanaat getirdim. O ara internetten bakarken bir tanesine baktım hoşuma gitti aldım. Ama benimki 2004 model. Uygun fiyata 2005 yok piyasada.

Biscuit, Bu arada bendeki video kayıtlarında cbr alacağını söylemişsin. (Bowling sonrası Burger King'de) Ancak siyah demişsin abi. Bence kırmızı daha güzel...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    güle güle kullan ubaykal abicim...

öyle darısı başına falanda deme...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Ubaykal, Biscuit hayırlı olsun yeni motorlarınız.

Ne olduysa bana da bişiyler olmaya başladı race den hoşlanmaya başladım. Bende alıcam bu gidişle hadi bakalım hayırlısı.

Motosikleti
    mete_han, dostum teşekkür ederim. Darısı gerçekten başına. Benim de hiç aklımda yoktu. Birden oldu. Ödemesine gelince uzun vade krediler sağolsun..
    conqueror, dostum hayırlısı olsun... (Riva,Riva konu dağılmasın. Riva)

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    ubaykal, motorun hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inşallah

riva konusuna gelirsek, ben gelemiyorum maalesef istanbul dışında olacağım ama daha sonra inşallah görüşürüz kendinize iyi bakın, gülün, eğlenin
    ALPAY

leto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var ama markasını yazmak istemiyor artık.....
    arkadaşlar yağmurda çamurda 100 km gitmeye heveslisiniz yani motorlarla???
    yasin, abi direk alıp o makinayla yamurda çamurda yola bi çık bakimda eski motorundan yavaş gitmiyormusun ben sana sorarım daha alışmadan öle ıslak zemine çıkıyon.. ama git tabi bidaha töbe edersin yengede töbe eder ..
    Tanrı motor kullansaydı racing kullanırdı...

Motosikleti
    explorer, Dostum teşekkür ediyorum. Aslında ilk ER-5 düşündüm arkasından fazer dedim. CBR kısmetmiş.

Biscuit, abi 3.Geleneksel Riva gezisini ben müsait olduğumda yapalım lütfen içim gidiyor.

Leto 1. Riva gezisinde ıslanmadık yerimiz kalmadı. Ama yinede keyifli oldu. Kimse tövbe etmedi. Sen Gelmeyecekmisin???
    Yüzük kardeşliği out. Motor kardeşliği in.

TYP-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SES150 Dylan(2008)
    Şansa bakın 2. günü memlekete gidiyoruz.Gitmeseydim gelirdim hiç katılamadım şu gezilere singirleniyorum yaaav..! Hemde BP Kavacık bana çok yakın 10 dakka
    ah ulan ah....! şanşın böylesi; hem benim makina gidermi acaba? ben arkadaşla ağvaya gitmiştim.Ordan kandıra kocaeli-gebze derken beykoz son sabahtan akşama kadar 320km.yol gittim....? :( :(

leto, kardeşim bugünnn sabah hava açtı ve yola çıktımm daha sonra üstüme baya bir yağmur yağdı tabi kontrollü olarak toluma devam ettim hıza gelince 100-110 maxsimum 130 u gördüm daha pişmem lazım bu arada riva konumuzda dağılmasın tabi =) topic nerde diye yırtınan arkadaşları göremiyoummmm
    bu arada tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum darısı sizin başınıza kazasız belasız inşallah ...kısmette kırmızı almaz varmış ne yapalım =)

gezi listesi

Biscuit +1 yenge
    erdoğan + 1 yenge
    nmic +1
    metehan
    federal
    nunu + 1 yenge
    miya (+ belli değil =)
    Morpheus
    e_erdun +1 yenge
    baron985
    dejavuVXR +1 yenge
    kobayashi +1 yenge

Motosikleti
    Gilera Runner VXR 200 / Gilera Nexus 500ie
    necef, baba hanım Nexus'un konforunu sevecek bence. benimki de şüpheliydi konfordan ama galeride motora oturunca bayıldı. ben de niyetliyim nexus'a inşallah yakın zamana alıcam.

ümit kardeşim bu arada sana da hayırlı olsun yeni cihazın güle güle kullan

Cuseppe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    dejavuVXR, nin dediği gibi Nexus' un arka koltuğu cok rahat, benim cok hoşuma gitti ve kırmızısının rengi süper bide burgman herkezde var ama nexus herkezde yok buda onu daha ayrıcaliklı kılıyor bizde inşallah yakında alıcaz

Motosikleti
    suzuki burgman 400
    e hadi arkadaşlar bayram diye mi böyle elleri göremiyorum nerdesiniz 15 dakkalık yoldan mı çekiniyosunuz yoksa tabii size okadar bize baya mesafe

Motosikleti
    dejavuVXR, dostum teşekkürler. Allah hepimizi kazadan beladan uzak tutsun...
    Biscuit, dostum katılım illaki olacaktır. Çünkü bunlar bu sezonki son gezilerimiz. Değerlendirelim arkadaşlar...

Rivaya gelmek bi nasip olmadı yahu, bayramın 2. günü toplucana baba tarafı aile bayramlaşması olcak bizim. 3. ye inşallah artık
    Bu arada Ümit, Yasin hayırlı olsun yeni motorlar bence biraz erken büyütmüşünüz, dikkatli sürün

Vay be ümit abide almış.... vınn vınnn gazlarsınız artık hayırlı uyğurlu olsun allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin...

ChatnoiR, kardeşim teşekkürler artık dikkatli olacağız darısı başınıza
    kubaykal, abi şimdilik katılım iyi zaten dün akşam açtım 15 kişiyi buldu zaten sorun yok yaniii

Motosikleti
    ChatnoiR, Morpheus, Teşekkürler arkadaşlar. Tabiki ilk motorlarımıza nasıl zamanla alıştıysak buna da zamanla alışacağız. Birden gazlamak yanlış tabikide. Önce motoru tanımak, tepkilerini hissetmek lazım. Teşekkürler.

Biscuit, dostum imzam senden esinlendi. Çok hoşuma gitti bu laf.
    Ayrıca benim hanımı alacak birisi lazım olabilir. Bircan %60 giderim diyor. Son kararı sana bildiririm.

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 1234513 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler