Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123412 ... SonuncuSonuncu

2 NCİ GELENEKSEL RİVA GEZİSİ ( BAYRAMIN 2 NCİ GÜNÜ )

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    evet yasincim heleşükür ya şu topiği nezaman açacan diye gözlerimiz hep topik ararkene şaşı oldu yahu
    bakın ben kar yağarsa,
    yağmur yağarsa,
    güneş olursa
    genede geleceğim
    öğlen yemeği konusundada
    mangalın bir bölümünde balık bir bölümünde et yaparsak bencede güzel olur isteyen et veya tavuk isteyen balık yer

-(Yasincin ve Ümitcim yeni motorlarınız hayırlı uğurlu olsun, güle güle kulanın kardeşlerim)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA CBR 600F - JINLUN JL 250
    nunu, abi çok teşekkür ederim. bu gün sabah gördüm. hoşuma gitti, aldım. pazartesi de üzerime alıcam.
    Walla annem ve babam için gitmesem uçak biletini yakar rivaya gelirdim. Kalbim sizinle olacak. Şimdiden iyi eylenceler. Hem balık yeyin hem et. Tavuğa bu aralar bulaşmayın..

o zaman ben şunu tavsiye ediyorumm herkez ne yiyecek ise gelirken yada 1 gün önceden etini balığını tavuğunu alsın mangal büyük 2 ye ayırırız ve süper bir şekilde olayı bitiririz bu sefer böle yapalım

abilerim ablalarım kardeşlerim amcalarım... yaw bu rivada yağmur olayına kalacağız gibi... şu 20 milyonluk yağmurluklardan 2 çift getirsenizde orada hesaplaşsak... çok iyi olur yaw...

e_erdun, teşekkür ederim abicimm darısı tüm arkadaşların başına kısa zamanda inaşşalh allah cümlemize kaza bela vermesin...
    Morpheus, yağmurluk olayını halledecem biraz sabır kardeşim ....

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    morpheus abi ybr taş gibi motordur...o motorla memleketine git banamısın demez...
    Metehan amca gidiyor da yavaş gidiyor amca yaw...

Motosikleti
    HONDA CBR 600F - JINLUN JL 250
    Alıntı Morpheus adlı üyeden alıntı
    abilerim ablalarım kardeşlerim amcalarım... yaw bu rivada yağmur olayına kalacağız gibi... şu 20 milyonluk yağmurluklardan 2 çift getirsenizde orada hesaplaşsak... çok iyi olur yaw...
    Fuat abi (nunu) almıştı onlardan. Sipariş verirsen getirir. O geziden önce bana alacaktı telefonlaşamadık.

Ercüment abi çok teşekkürler. Darısı tüm motorunu değiştirmek isteyenlere..

ubaykal, abi nası yani eski motor falan. sendemi aldın 600 f yuh be kardeşim. nooldu fazer hayellerin kaça aldın kaç model km falan nedir? merak ettim valla.

Biscuit, bence tavuk köfte iyidir.

Biscuit, ubaykal, abi ikinizede hayırlı olsun. kazasız belasız binersiniz inşallah

Morpheus, valla ya bizde alalım birer yağmurluk en ucuzundan

baron985, canım kıardeşim teşekkür ederim darısı başına dediğim gibi herkez istediğni yiyecek ama gelirken yanında getirecek balıkmı tavukmu et mi ne istiyorsa bu arada eklimmi seni olm olmadı artçı takılırsın ben sensiz gitmemmmmm yağmurluk olayı için bekleyin ...

ALTIN KURAL YEDİĞİNİN İÇTİĞİNİN PARASINI PEŞİN ÖDE KARIŞIKLI ÇIKMASIN

Biscuit, abi bu arada beni listeye yazmamışın. 600fleri çektiniz altınıza sizdiniz bizi hemen

Forumdan Uzaklaştırıldı
    morpheus - baron985 kardeslerım yagmurluk olayını ekonomık olarak cozmus bulunmaktayım.KOCTAS ve BAUHAUS'ta 25-30 ytl cıvarındaymıs tulum gıb
    olanıda alt ve ust seklınde olanıda varmıs ben yarın bakcam begenırsem alırım sızede hbr verırım....

gezi listesi

Biscuit +1 yenge
    erdoğan + 1 yenge
    nmic +1
    metehan
    federal
    nunu + 1 yenge
    miya (+ belli değil =)
    Morpheus
    e_erdun +1 yenge
    baron985

necef kardeşim geliyormusun eklimmi???
    yağmurluk daha ucuza gelecek sabredinnnnnn

Alıntı necef adlı üyeden alıntı
    morpheus - baron985 kardeslerım yagmurluk olayını ekonomık olarak cozmus bulunmaktayım.KOCTAS ve BAUHAUS'ta 25-30 ytl cıvarındaymıs tulum gıb
    olanıda alt ve ust seklınde olanıda varmıs ben yarın bakcam begenırsem alırım sızede hbr verırım....
    sevinirim necef.. geçen seferki gibi olmak istemiyorum riva dönüşü... ondan sonra hastalanıyorum yaw... bakacak kimsemiz de yok

Forumdan Uzaklaştırıldı
    yaw kankalar 2.gun işi benim için sakat bıraz cok gelmek ıstıyoruz(esımle) ama ben evlenelı 3 ay oldu daha ılk bayramımız yaww o muhabbetlerı sen ıyı
    bılırsın bıscuıt dostum ayrıca motoru pazartesı verıcem gıbı(satıldı gıbı)
    yenısını alırsam buyuk ıhtımal kacarız sımdıden ısım yazdırmıyım kanka

aslan gıbı yagmurluk morpheus sımdı pendıkte ark. gordum o soledı
    harıka bısey alır haber verırım kardesım

necef, ok kardeşimmm ben seni çok iyi anlıyorum c.tesi çalışanlar olacağı için 2 nci günü uygun gördük bende jet hızı ile 1 nci gün ziyaretleri bitirecem olayı koparacamm başka türlü olmaz ama seni ve yengeyi aramızda görmek istiyoruyz bilesinnn ... yeni motor ne olacak kısmet ise ????

Forumdan Uzaklaştırıldı
    hacım gılera nexus alıyom gıbı sartlar ıyı goztepe dekı motomaxlada anlastım
    cıngen kırmısı p.tesı evrakları verecem ama korkum yorar mı acaba o motor benı?

Motosikleti
    suzuki burgman 400
    necef noldu burgman merakın kafana giriyolar bak gene satacam diye tutturma sakın karışmam aklın yolu 1 kardeşim dikkat et))))))))))))))))))))))))))))))
    YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
    VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    necef 2250 peşin...375 taksitlemi...valla süper...kırmızı bir tatlı duruyor...mondıali bana verirsin artık...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    ya fuat baba burgman ıyı hos ama bunun fıyatı cok ıyı race tıpı de var
    hanım konforunu dusunuyo bende spor tıpını kısmet bakalım p.tesı beraber gıdecez artık bırıne karar verecez yaaww

Motosikleti
    suzuki burgman 400
    hayırlı olsun canım ben şaka yapıyorum hangisi uyarsa o olsun ii akşamlar
    YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
    VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123412 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler