baron985, kardeşim görürsün be ben bile göremiyorum brandanın altında yatıyorrr yarın işimiz erken biterse buluşma olabilirr ama dediğim işler işler...işler
baron985, kardeşim görürsün be ben bile göremiyorum brandanın altında yatıyorrr yarın işimiz erken biterse buluşma olabilirr ama dediğim işler işler...işler
Biscuit, kardeşim bi alo de ben geliyim valla. olmadı bi gaz ver telefonda sesini duyalım
bugün bır yıkadık valla acayıp yanıyo
biscuitin motoru allah kaza bela vermesın kardesıme
tehlıkelı alet valla...
allah nazarlardan korusun......
necef, amin kardeşim darısı cümle camiamızın başına allahım hepimizi kazadan beladan korunsun ...
Biscuit, hocam be şimdi o motor bende olacaktı bir çıkardım tem e. allah allah artık valla çanakkaledekiler yatmadan yetişirdim onlara tabi en başta allah kimseye kaza göstermesin
Biscuit adlı üyeden alıntı
şşşş yeter be bensiz buluşmalar aaaaaaa....
Yüzük kardeşliği out. Motor kardeşliği in.
+ 2 NCİ GELENEKSEL RİVA GEZİSİ FOTORAFLARININ TÜMÜNÜ İNDİRMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR... BENDE VAR OLAN BÜTÜN RESİMLERİ NETTE Bİ DOSYADA TOPLADIM
İNDİREBİLECEGİNİZ LİNK:
http://rapidshare.de/files/7240976/m...ezisi.rar.html
AŞAGIDA RESİMLİ OLARAKTA YAPMASI GEREKENLERİ ANLATMAYA ÇALIŞTIM
BU ARADA DOSYANIN ŞİFRESİ: foto_kaan
RESİMLER FAZLA YER KAPLAMASIN DİYE BOYUT LARINI KüÇüLTTÜM 640*480 indirdim İSTEYEN OLURSA 1600*1200 PİKSEL OLARAKTA VAR MAİL DEN GONDEREBİLİRİM BAZILARINI
MAİL:cevikkaan@gmail.com
gezilerde çok iyi FoTo ÇeKeRiM.....
Barış dostum öyle kolay değil. Sonuçta ortada bi viraj var bu viraja cbr lada aynı hızla girmek zorundasın jinlunla da. Biz racing aldık ama bence sadece otobanda düz yol görüldüğünde basılmalıdır. Viraja hızlı girersen cbr falan dinlemez karşıya yapışırsın amele süm.ğü gibi.. Dikkat etmek lazım...baron985 adlı üyeden alıntı
foto_kaan dostum ellerine sağlık. Bundan sonraki gezilere benim kamerayı sana vereyim görüntü de çekersin..
Yüzük kardeşliği out. Motor kardeşliği in.
Ahhh ah..
2 gün kaybolmak zorunda kaldık neler olmus neler.. Ohh yarasın walla ii gezmişiniz..Bidaa sefer inşallah..
Bu arada Rıza Burgmanı kaptınmı??
ubaykal, ben bi alayım da görürsünüz jinlunla aynımı dönülür
ZUHTUBABA nerelerdesınız yawww kayıpsın valla
cok eglencelıydı yaww ama senı unutmadık yanı
kulaklarını cınlattım eskı bır ZAT cı olarak
abi salı ya da carsamba teslım alıyom..biscuit kardes hemen bır organızasyon yapcak zaten yenı motorlar var abii....
baron985 kasmaya gerek yok kardeşim uçmayada niyetimiz yok yavaş yavaş gerektiği yerde tabi basılır abicim ...virajdada gazlanmazki
foto kaan şifre yanlış diyor 1.si
2.si nıye şifre koydunkı baba ne gerek var ??
[B][COLOR="Red"]AĞIRADAM...[/COLOR][/B] [COLOR="Blue"][B]SAVAŞ BİÇER İSTANBUL A Rh (+) HONDA TRANSALP XL 650V[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]SAVAŞ-BARIŞ-ULAŞ KURTULUŞA KADAR SAVAŞ....[/B][/COLOR]
ee bende açamadım ya arkadaşlarr:(
bugün ne yapıyorum.şöle akşam üstü saat 17,00 gibi BENZİN de buluşsak mı acaba????
olmaz perıl ılk basta bır topıc acmak lazım...
hadı sen bı ac topic bız gelelım arkandan...
abi 1. şifre doğru sen yanlış yazmış olabilirsin arada boşluk yok altan çızgivar şifre bu foto_kaan (küçük harflerle)SAVASXXL adlı üyeden alıntı
2 bu siteden dosya yayınlamak için şifreli yapman gerekiyo kural buymuş güvenlık için
3. ben tedavisi.net diye bi resim sitesi oldunu bilmiyodum bilseydim ordan yayınlardık daha kolay olurdu yanıl anlaşılmadan dolauyı herkezden özurdiliyorum kusurabakmayın...
butun fotoraflar guzelde benım yoldakıler nerde....o kadar akrobası yaptım yahu ... :
artçı lazımmı bende gelebilirimnecef adlı üyeden alıntı
buyry topic tamamdır..oraya bekliyorzz..
kaan atla gel yahu,artçı her zaman lazım
kaancım sen mınıbusle gıt abi benım mısafırlerim var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)