yaaw basın sag olsun borty
14 yıl kardesım az degıl gezı onemlımı yaaaww
yaaw basın sag olsun borty
14 yıl kardesım az degıl gezı onemlımı yaaaww
3. rıva gezısını kara kıs bastırmadan beklıyoruz
yasıncım.....
necef, hehehe yaparızzz ama kar yağarken arabalarla gidelim bide dansöz ayarlayayım ben allaaaa muhabbet bak
borty, Başın sağolsun kardşim. Biscuit'in dediği gibi can dostun daha önemli. Geziler bitmez.
Biscuit, acilen 3. Riva gezisini bekliyoruz kardeşim...
Yüzük kardeşliği out. Motor kardeşliği in.
olum harıka olur yaaa ama bu sefer hanımları getırmesek mı
dansoz mansoz hanııııı....
ubaykal sen yıne adana ya gıtme abi ama
Oturun oturduğunuz yerde be. Her gezinizi okuyorum, takip ediyorum, yalanıp yutkunuyorum,
gelemiyoruz kardeşlerim U-Z-A-K , U - Z - A - K . Bu kadar da özendirmeyin insanı.
Her seferinde bir şarkıyla avunuyorum. ŞİMDİ İSTANBULDA OLMAK VARDI ANASINI SATAYIM, ... gibi.
Gönlünüze sağlık güzel olmuş diyorum ama bilesiniz ki GÖNÜL de KOYUYORUM sizlere, Kıskançlıktan.
Off, offff şu resimlere bak be, off, offff şu dayanışmaya, şu arkadaşlığa, şu motosiklet tutkusuna bak.
Laf aramızda takdir de ediyorum sizleri; sevgili gençler, sayın arkadaşlar.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
efenim new demek estağfurullah-bu bir oyundu -iyi ve şanslı olan kazandı e oda bende vardımete_han adlı üyeden alıntı
rövanşı yaparız elbette..
sereye sen de gel arkadasım senı tutan yok sanırım...
hem tanısmıs olurus sonra bızleride duzce de sen agırlarsın oraya da gelmıs oluruz bak...
Havalar ısınınca inşallah necef kardeşim.
Düzce'de ağırlamak mı? Başımla beraber. Becerebilirsem yazın Akçakoca gezisi niyetindeyim
Ama aslına uygun yapamayıp hatalı olmaktan da çekinmiyorum değil.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
necef, sen yarın bizi nasıl ağırlıyacağın bakalımmm onu düşün hehehe
bu arada kanka net yavaş mı????
Peril, yok perilcim ben neceflerin siteye ev bakmaya gidecem bunun için topic açmaya gerek duymadık açıkçası yoksa 30 kişi ile ev bakılmaz değilmi =)
aa tamam o zaman.
umarım aradığınızı bulursunuzz..bol şanslar
Peril, isterseniz yarında bişi yaparız. neden olmasın
vayy baba resimde yıkılıyor cbr 600 f olay budur siyah beyaz ayrı bir ambiyazsta yakalanmış
DEMAKS1905, eee hep renkli hep renkli nereye kadar
Biscuit, hocam bi göremedik hala motorunu. yarın ayarlayalım ufak bi buluşma. çatlıcam valla
Biscuitcim senı agırlamaktan onur duycam kardeşim
alla allaaa
ınternet acayıp yavas kanka yaaa hemde basımda sıkı yonetım
olum napcaz yaaaa....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)