off be evdekileri daha uyandıramadım uykucuları
bende 12.30 öğlen grubunu kavacıkta karşılayıp onların peşinden gelecem
off be evdekileri daha uyandıramadım uykucuları
bende 12.30 öğlen grubunu kavacıkta karşılayıp onların peşinden gelecem
Hee heee son mesaj benden...
Herkesler bulustu, Riva yolunu tuttu heralde deeeee, bu hava nedir yaaa???! Saat 2 de gece gibi coktu gune!!!
Ben ofisteyim, calisiyorum... Bu havada zaten yapilabilecek en iyi sey de para kazanmak degil mi ama yaaaa
Herkeseee iyi eglencelerrrr...
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Ben geldim , iki kilo balığı tek başıma yemeğe çalıştım bayıldım... çok eğlendim, resimleri bekliyoruz... yasin sağol kardeş...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
bende geldim hacılar....herşey çok güzeldi...yasine teşekkürler...
I LOVE YOU MOTOSİKLET.NET FAMİLY....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
emre fatih erdoğan cenk...sevgiler... iyi yolculuklar...
altuğ baba özel bir pozum vardı....konu dışı bölümünde ...özel başlık açmanızı rica ederim...başlık.... arkadaş arıyorum olacak...açıklama aşağıdaki gibi olsun .....
(elime erkek sinek değmedi....19 yaşındayım...çok iyi hayvan güderim...odun kırarım...süt sağarım...arkadaş arıyorum... )
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
arkadaşlar bende geldim herşey çok güzeldi...
mete_han, sana talibim , yıllar boyu senin gibi birisini aradım. gencim güzelim seni üzerim )
eve sağsağlım vardımm......... çok güzeldi herşey öncelikle bu organizasyonu düzenleyen yasin arkadaşıma teşekkürlerimi bir bor bilirim çok eğlenceli hoş sohbet birgün geçirdik gelen herkese teşekkürler...
fedoşummmmmm
araban var...aslan gibisin maşallah...
tövbe tövbe...zıvanadan çıkıyoz valla...sitemizin ahlakına ve namusuna verdiğimiz zararlardan dolayı özür dileriz....
benim fotoğrafı görde öyle talip ol...birbirimizi tanımadan olmaz....
mete_han, zaten sen erkek olamazsın , tavlada bir bayana yenildin, UTANMAZ....
[size=18][color=red][b]İSTİKRARIMIZDAN ŞAŞMADIK YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMEDEN TOPLAM 30 KÜSÜR KİŞİ İLE GEZİMİZİ YAPTIK VE EĞLENDİK KIŞIN GEZİ YAPILACAĞINI YİNE İSPATLADIK VE İSPATLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ KATILAN HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜRLER..
ÇANAKKALE GEZİSİNE ÇIKACAK ARKADAŞLARA İYİ SÜRÜŞLER
ırkçı adam...nolmuş bir bayana yenilmişsem...hem ben3-0 öndeyken kızcağıza acıdım...mızmızlık yapmaya başladı...bende kalbi kırılmasın dedim...yenildim...5-3 yaptı valla...öğrenmiş bu işleri...haklı galibiyetinden ötürü tebrik eder rövanşa davet ederim...federal adlı üyeden alıntı
bükemediğim bileği öperim...
evet bizde evdeyiz çok eğlenceliydi ailecek çok memnun kaldık herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum selamlar
bu arada derya yanılıyosun bence bugün para kazanmaktan daha eğlenceli vakit geçirdik resimlere bakınca anlayacaksın.....
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
arkadaşlar nunu abimizin aramızda bulunmasının gerçek nedenini anladık ve üzüldük...fuat abimiz meğerse ticaret amaçlı aramızdaymış...elindeki malları bize kakalamaya çalışması beni çok yaraladı...
NUNU ABİ BİZ SENİ ÇOK SEVMİŞTİK...
evet fuat abi hiç yakıştıramadık , ama normaldir ne de olsa galatasaraylı ( küçük düşünüyor yani , küçük hesapların adamı seni )
F E N E R B A H Ç E ( doğru yol )
hoop bendeki resimler
arkadaşlar bu kadarını ben gönderiyom acil olarak karacabeye gitmem lazım sonrakileri fuata gönderecem o forrma koyacak
sevgi ve saygılarımla[/img]
aha ksksız ama medeniyet yurarlı bi dostunm yakalanmış makinama
arkadaşlar bende geldim eve. çok keyifliydi. ahanda resimler
çayır çimen geze geze o o o ooooo oooo oooo
çok güzel fal bakarım aaaaablaaaaa
çok uzun süre doğa gezimizin güvenliğini ben sağlıyordum
ne geliyo abaca
yok artık dimi ama
işte gezgin grup
cesaret budur işte
tatlı tatlı sohbet ediyoduk ne güssel
bunlarda kızlar masası
bu da tek teker nez. olay budur be abi, gerisi hikaye iki parmkata olsa bizde yaptık bişiler
buda beni ezmeye çalıştığı an kardeşim fotografcı ezilirmi hiç yaw. biz burda caiamız için çalışıyoruz
bunlarda avatar çalışmalarımız
mangalcı başı ercument abi 148 milyon mangal parasından yırtarak yerinde derin bir oh çekiyor
ewet ben zaten babamın nie gittiğini ewden çıkarken anlamıştım
bunları oraya götürekte orda millete kakalıyam die düşünüordu
şaka şaka
gene kopardım...
bu arada herkese geldiği için t. ederizz
yasin abimede çok t.ederim herşey çok güzeeldi
SİZİ SEWİYORUMM........
[url=http://pano.mynet.com/attachments/100/627B6A8D-FFFF9E8B-4706-8C22-F263E2F5E260.JPG] HAYALİMDEKİ MOTOR[/url]
[url=http://img459.imageshack.us/img459/7914/nunu5si.jpg] BABAM VE BEN[/url]
bende geldım gezı harıkaydı hava da bunaltmadı hersey superdı hele o mangal keyfı yokmuydu superdı ercument abıye tekrar tekrar tebrıkler buyuk adam.. fotoları beklıyoruz mıllet hadı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)