Biscuit, aynı yeremi gidiyoz ??
Biscuit, aynı yeremi gidiyoz ??
baron985, önceki forumları okumuyorsun galiba canın mı sıkılıyor senin (cenkmenderes kardeşime itafen )
aynı yere kanka aynı yere
biscuit abi şimdi sende tam heyecan vardır... motoru bize göstercen ya...şov yaparsın bize...niye aldınki motoru bize havat atmak için dimi..
aman dikkat et...
bize numaralar yapayım derken allah korusun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Biscuit, 19 sayfa olmuş gitmiş. nerden atırlıcam kaç gün önce okuduğum şeyi. ben bitmişim zaten bide sen vurma be abi
mete_han, abicim yağmurun damlasını görim motor ile gelmicem bu bir gerçek sigorta yok hava atmaya gerekte yok ne numarası abi acemiyiz daha ...aklım kalacağına rahat rahat geziye takılırım yemeğimi yerin illa bigün çıkartırız makinayı abi
baron sana kıyarmıyım makara yaptım kanka
hadi ordan tatlı su motorcusu seni....
nazlı motorcu....
motorla gelmezsen olmaz ama abi...illede görcez...senin makinan bizim makinamız ....
bi tur verirsin dimi
yok abi bisikletmi bu yav...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han,
ya arkadaşlar bende geç(öğlen 12-1) geleebilirm gelirsem o zaman nasıl yapıcaz be yollarıda bilmiyorum en fazla carrefour paklar beni
ARkadaşlar, Peril ile ben öğlen geleceğiz. Sabah beni göremeyenler sattı demesinler, sabah birkaç ziyaret işim var onları halletmem gerekiyor. 13'e kadar düşeriz biz mekana. Kendinize iyi bakın..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Selam cenk ve peril.. ben de öğlen gitmeyi düşünüyorum, sabahki gruba katılamıyorum.
Ltf öğlen için buluşacağınız biryer varsa uradan yazın ki öğlen gelecek başkaları da varsa katılsın/katılalım.
msn de kullanabilirsiniz cenk.
ozgurulkebas@hotmail.com
saat 12,30 gibi kozyatağı-carrefour 2 numaralı kapı önünde olacağız.
Öğlen gelecek arkadaşlar orada bize katılabilirler.
Carrefour İçerenköy'de uzun uzun beklemeyeceğiz onu belirtiyim. 12.30'da orda olmaya bakın yani gelecek arkadaşlar. Zaten geç gidiyoruz, gelecekleri bekleyerek daha da gecikemeyiz. Görüsşmek üzere..
OOO ÖĞLEN GRUBU VARMIŞ KANKALAR SABAH UYANAMAZSAM BENDE SİZE DAHİL OLSAM????
Calisiyor olmasaydim kesinlikle gelirdim, size iyi eglenceler
Costantine, olur hacI ayıpsın
babam beni götürseydi gelmek isterdim ama bu sefer annem gelior ben deil hepinize rivada ii eğlenceler diliorum saygılarımla..doukan
[url=http://pano.mynet.com/attachments/100/627B6A8D-FFFF9E8B-4706-8C22-F263E2F5E260.JPG] HAYALİMDEKİ MOTOR[/url]
[url=http://img459.imageshack.us/img459/7914/nunu5si.jpg] BABAM VE BEN[/url]
arkadaşlar gidin gidin yolunuz açık olsun da, ben motorsuz kudurayım burada
let it be
Biscuit, umarim bu mesajim gec olmaz yarin kimseyi bekletmek istemem ama ben scuba ile oglen grubuna katilicam.. size simdiden keyifli bir kahvalti diliyorum oglen yemekte gorusmek uzere..
black-red, 12.30 da carrefour 2. kapıya ugrayarak ordan gidecegiz, gelirsen beraber devam ederiz.. Ben simdi yatıyorum.. Herkese iyi sabahlarrrrrrrrrrrrrr..........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)