9 harbi erken yaa.bayramdadamı uyutmıycanız yaaa)
11 de buluşsak olmazmı yaw.kaaavaltı etmeyiz saat 2 gibi mangala dalarız??
2 ye kadar boş czamanımızı gezerek değerlendiririz he?
hem sabah yağmur riski daha yüksek biliyonuz havada açar biraz...
9 harbi erken yaa.bayramdadamı uyutmıycanız yaaa)
11 de buluşsak olmazmı yaw.kaaavaltı etmeyiz saat 2 gibi mangala dalarız??
2 ye kadar boş czamanımızı gezerek değerlendiririz he?
hem sabah yağmur riski daha yüksek biliyonuz havada açar biraz...
bir gunde uykunu feda et be altugcum
yagmur onemlı degıl kardesım senı arka bagaja atacam ya...
ayrıca avatar degısıklıgı oldu bılgınıze sunulur arkadaslar...
hadi canım bırakın uyumayı ya bayramda uyunur mu eğleneceğiz pazar günü akşama kadar uyuyun hatta pazartesi sabaha kadar da uyuyabilirsiniz)))))))
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
abi bunlar uykucu yaaaw uyunur mu hıc yaww
sımdıden sabırsızlanıyom balıkları hasırladım vallaaa
Riza ne zaman binioz yeni burgmana......
hehe
beni eklememiş listeye rahat rahat satış yaparım artık
kimse niye gelmedin diyemiycek
barometrem yağmur göstermiyo ama
artık ben barometreme güvenmiyom
abi senin barometreyi değiştirmek lazım bizi kandırıyo hep ya
ALPAY
Elimde olmayan sebeplerden dolayı katılamayabilirim.Şimdiden bilgi veriyom.Yada Apache 34'ün artçısı olacam.İyi gezin fotoları unutmayın
Costantine, vay sendende satış haa
e_erdun, abi senin barometre yağmur yok diyosa iyi giyinmek lazım o zaman. bence abi sen onun dilinden anlamıyon. çünkü hep tutuyo dediklerin ama tam tersi. bu kadar istikrar olmazki canım
e_erdun, baba o takometre falan galiba yaw sen yanlış şeyi asmışsın duvara
arkadaşlar ben size riva'da katılıcam
ya varya herkez arıza olmus mıllet bır tarafını yırtıyor bayramda son gune kadar yagmur vaaaaaar dıye ... umrunuzda bıle degıl ya motor la gıdıyoruz demı 1, rıvayı ne cabuk unuttunuz aloooooo ...
egzozcu, hadi ortan tırt motorcu
egzoscu sende gel kemal kardeşim korkma kesik egzoslarından su dolmaz dolsa bile dalgıç tulumba ile çekeriz suyu
ah barometre ah yanar döner oldu valla
beyler yarın yağmur gösteriyo barometrem şimdi düştü 1000 altına ona göre tedbirli geliniz
gideceğimiz yer nasıl bir ortam...aynı yere gidiliyor galiba...kapalı bir mekanmı...deniz kenarımı...erdun abi arabanla mı geliyon...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi şimdi içim rahatladı yaw. bende yağmurlukta yok falan diye üzülüyodumbeyler yarın yağmur gösteriyo barometrem şimdi düştü 1000 altına ona göre tedbirli geliniz
metecim sende ahiret sorusu sormuşsun yahu
bu havada denizolurmu
daha önceki mekan ben 4 kişiyi tek teker arif abi giibi benim motora sığdıramayacağımdan düdütle gelecem
mete_han, kapalı ve açık yeri var yağmazsa dışarıda yağarsa içeride sorun yok yani...
ulan kobayashi gizli köstekçi çıktın he yok geç gidelim yok erken kalkmayalım yok öle olmasın şöle olmasınnn yok artık sevgili altuğ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)