Mekan içine yetişemeyip Taksim'e uzananlardanım.En sonda Atilla ve İsmail'le birlikte çıktık TAksim'den.İyi geceydi valla,gençlik günlerim geldi aklıma.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Rock bar ha ! Vay alçaklar... Ben siz gidip dansözlere para yapıştırırsınız diye gelmemiştim Nerden bileyim
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
oldukca güzel geçmiş aldım haberlerini
orda olmayı isterdim ama kısmet olmadı bidahakine inşallah
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
Vay beeee, biz gittikten sonra neler yaşanmış. Asıl olaylar Tophane'den sonra kopmuş anlaşılan. Emin mekanı dağıttı falan diye kulağıma bişeyler gelmişti. Demek ki hepsi gerçek.
Kim sinirlendirdi Emin'i ya. Huyunu bilmiyor msuunuz kardeşim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
arkadaşlar güzel bi buluşma olmasına nazaran mekanın bizlere yaptığı uygulama neticesinde (nerdeyse adam başı 2 nargile vericem 10-15 dk da bir çay vericem vs. gibi )bir daha tophanede nargilem cafeye gidilmeme kararı alınmıştır bilginize
tophane buluşmasından sonra arkadaşlarımız taksime çıkmak istediler ve onları bildiğim bir rock bara götürdüm umarım iyi eğlenmişlerdir ben çıktıktan sonra neler oldu bilmiyorum
olm sen ne içtin o akşam ben fotograf makinesi bile ellemedim ki
sen kime ne pozlar verdin
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
ondan sonra kaza topihi açıldı adama abi baksana aklı nerde kaldı kimbilir
http://www.hizliresim.com/2008/10/20/3465.jpg
bilin bu göbek kimin kim dağıtmış emin mi senmi
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)