Drift Religion a beni alırlar mı o gün?
Evet resmi bir açıklama bekliyorum.
Drift Religion a beni alırlar mı o gün?
Evet resmi bir açıklama bekliyorum.
= = = Be Aprilia racer! = = =
saat 01.00 güncellemesi hadi millet elleri görelim!! yarın akşam büyük süpriz var, jesse bize özel yılan dansı yapacak
geçenseneki anlarımızı anmak için emündende atletli sprittiz izlicez rolonun şovları vee en sevdimiz oyun şişe çevirmece amannnnnn fena valla ve bendende aslfalta sörf maceramı ve gnk la pansumanda geçen özel anlarımızı dinleyebilir ve ücretsiz gnk pansuman ve nazlı hastayı çekme kursları verilcektir
Drift Religion
fatih şubesi
bu akşamki buluşmaya bende geleceğim.
tanışmak üzere;
geleßilirim diye ümit etmiştim ama şimdi kesinleşti qelemiyorum şimdiden sohbetiniz ßol olsun umarım herzamanki qißi cok eglenirsinis
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
tamer gelemiyecegim ben çalışıyorum bu gece
kusuruma bakma artık olurmu
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Kanki donki danki aeee aeee olmadı şimdi ya
Tophane satışları başladı yavaş yavaş kemik kadro dışı puuffff yağmır dan erirler.
Malum köprü fobisi başladı bende, onun için arabayla gelcem, tatlısu motorcusu, tırt motorcu, yalan motorcu, kılçık motorcu, kıl motorcu, demeyin.
Tabi trafik malum o yüzden biraz geç gelebilirim, saat kaça kadar orda oluncak?(sabahlayan gruba sormuyorum bunu)
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
son anda bi işim çıktı arkadaşlar kusura bakmayın 29 ekimde görüşmek üzere...
KaSkTaK
Kaan noldu lan kardeşin yaralı poposunu kaldırdı geldi sen orada yoktun nedense =)
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
Noldu ya fotolar falan kimseden ses çıkmadı Taximde mi hala insanlar =)
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
ben geldim ümit ama taksimde 20-25 kişi sabahlicak heralde, fotoğraflar tamerde..
Güzel bir akşamdı. Bir süredir Mt İstanbul olarak toplaşmıyorduk. Bayram seyran derken minik bir boşlama olmuştu. Bu akşam düzenlenen toplantıya katılan katılmayan herkese çok teşekkür ederim.
Bu arada Burak kardeşimi gördüğüme çok sevindim. Tekrar çok geçmiş olsun. Gülen yüzü hepimizi mutlu etti. Allah daim etsin.
Aşağıda buluşma esnasında çekilmiş birkaz kare fotoğraf var. Sizlerle paylaşmak isterim.
ve speşıl tenks to konuk oyuncumuz: Kardeşim Zafer benim motorun tepesindeyken
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)