KENAN SOFUOĞLU KÖRFEZ PİSTiNDE
Reklamlar
-
Dünya şampiyonumuz kenan sofuoğlu bu pazar körfez pistınde yarışıyor fınal yarışı , Redbull, Uspet, ve motosiklet federasyonu sponsorluğunda ,final yarışı yapılacaktır bütün motor severleri körfes pistıne davet ediyorum ,
Kenan kardeşimize ve tüm sporcularımıza başarılar
Reklamlar
-
gözümüzün bebeyi kenan sof oğluna başarılar dilerim
-
Gösteri yarışı mı? Olayı biraz daha ayrıntılı aktarır mısınız lütfen. Ben birşey anlayamadım. Kenan Sofuoğlu körfezde neden yarışsın?
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aargh adlı üyeden alıntı
Gösteri yarışı mı? Olayı biraz daha ayrıntılı aktarır mısınız lütfen. Ben birşey anlayamadım. Kenan Sofuoğlu körfezde neden yarışsın?
Körfezde yarışabileceği kimse yok zaten, benim diyene 2 tur bindirir, hayranlarına jest olsun diye dönüyor.
Geçen sene de katılmıştı, Kenan geçti, hadi çay alıp gelelim diğerleri anca gelir gibi bir durum olmuştu.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
bu korfezpıstının nekadar kotu olduguyla ılgılı bırsuru baslıkvardı kenan gıbı dunya capında bırısı neden boyle bı pıste cıkarkı
-
Arkadaşlar dikkat lütfen, Kocaeli Körfez Pisti demiyor başlık, Gocaeli taraflarındaki Görfez Pisti'ndeymiş Kenan. Yalnız kenan Sofuoğlu mu Genan Sofuoğlu mu çıkacak piste, emin değiliz.
Ayrıntı verip bizi aydınlatın lütfen!!!
-
=)))))))))))))))))))))))))))))
fırat öldürdün beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
=))))))))))))))))))))))))
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar dikkat lütfen, Kocaeli Körfez Pisti demiyor başlık, Gocaeli taraflarındaki Görfez Pisti'ndeymiş Kenan. Yalnız kenan Sofuoğlu mu Genan Sofuoğlu mu çıkacak piste, emin değiliz.
Ayrıntı verip bizi aydınlatın lütfen!!!
kılsın olm ne diyeyim....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
aYe adlı üyeden alıntı
Körfezde yarışabileceği kimse yok zaten, benim diyene 2 tur bindirir, hayranlarına jest olsun diye dönüyor.
Geçen sene de katılmıştı, Kenan geçti, hadi çay alıp gelelim diğerleri anca gelir gibi bir durum olmuştu.
Rossi gelse Körfez'e demek ki o bırak çay içmeyi piknik yapar.
Düşünsene çizgili pijamalı atletli falan. Piknik tüpü de yanında.
İmkanım olursa gelip yarışı izlemeyi çok isterim. Hem Kenan Soğuoğlu'nu motorun tepesinde yakından görmüş olurum, hem de daha önce o pistte hiç yarış izlememiştim o yönden de iyi gelir.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)