[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
yahu bi dünya fotoğraf çektim... 3-5 tane koymuşsunuz...
sanata ve sanatçıya saygı ''0''....
toplu fotolar falan çekildik onlar nerde yav
valla emrecim dün akşamda yazdım inan az öndeki mejda eve yeni gelmiştim 10 dk falan oldu olmadıydı yarın bile çalışcaz kestane kebaba nasıl gelicem onu düşünüyom o bile şüpheli yani izin alırsam 2 den sonra belki gelirim bakalım neolur sıyırdım resmen bugün sabahlar bitirirdik her sene bu sene yarın geliriz dediler bedede balata sıyırdı tabi acayip içlendim ama ne dicen iş hayatı marabasın sonuçta
E-M-R-E............
resimler ne oldu?????????????????????????????
bu gece istiyoruz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
heeeyy noluyor yaa bırakın aşkımı...
bu adam napıyo ki benim aşkıma...
ahhh canım seni yerlere mi attılar
özürdilerim atamadığım resimler için bu akşam eklicem inşallah
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
banu emreyi yere attığım için üzgünüm...
ama tamamamen iyi niyet ben ona yaşama şansı verdim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Süper çıkmışız. Emre sağol.
Bu arada şu bayanın adı neydi unuttum? Onu pazar günü E5 ten göztepeye girildiğinde yukarıda Ata Koleji mi ne var, onun orda gördüm. Kaza yapmıştı. Bi palio ya arkadan vurmuştu anladığım kadarıyla. Arabasında pek bişey yok gibiydi ama palionun arka pertti resmen. Çok trafik olduğu için duramadım arabayla. Okuyorsa geçmiş olsun diyelim kendisine.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
geçmiş olsun ayşe abla
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
ayşe hanımın hiç buralara girip bizim yazıları okicağını düşünmüyorum ama neyse geçmiş olsun ilk yardımlık bi durum olmamış herhalde . .
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)