emre'cim biraz GEÇ olmadımı?
bu arada gözün aydın,sözlün gelmiş... B tire A... espisini bulan bendim sanki o gün kursta,yazacaktım bu gün. bi baktım yazmışlar
neyse... daha yokmu resim? o makinada benimde çektiklerim var....
emre'cim biraz GEÇ olmadımı?
bu arada gözün aydın,sözlün gelmiş... B tire A... espisini bulan bendim sanki o gün kursta,yazacaktım bu gün. bi baktım yazmışlar
neyse... daha yokmu resim? o makinada benimde çektiklerim var....
ilk yardım dersimiz bu hafta sonu dimi arkadaşlar?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
evet
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hakkatten bu hafta sonu sınavda var inşallah geçicez galiba 20 soru soruyolar bi de test olucak artık kopyaları hazırlayın. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
heyyy bizim sınıf nerelerdesiniz? yarın nasıl gidiyoruz?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
millet yarın SINAV var...
herkes hazırlandımı?.....
kuyucadısı;
yarın sabah saat 08:00'de bostancı köprüsü altındayım....
umarım yağmur yağmazda ıslanmazsın....
ben yarın biraz gecike bilirim belki haberiniz olsun arkadaşlar ?_
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Bir A
Iki C
Üç D
Dört boş
Beş B
Altı A veya C
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
çiçek senden ricam olucak yaza doğru bu kursu gene düzenliyelim ilk dersten sonra gelemiyenler baya oldu sanırım(ben dahil)neyazıkki son dersede gelemicem senelik sayım var iş yerinde malesef ölüm hariç gelmek zorunlu valla pazar sabahı 2-3 gibi anca çıkarız diye tahmin ediyoruz...
benimgibi arkadaşlar baya vardır diye tahmin ediyorum bu nedenle bu org.yaza doğru tekrarlasak çok sevinirim....teşekkürler
ark.kusura bakmayın mazur görün beni
Yaza doğru ben de katılabilirim... hele bir yaz gelsin de , millet güneşlenmeye kaçmadan bir eğitim daha yapabiliriz
yaw bir sınavdan tüm mt mi yüz alır kursumuzu sağ salim tamamladık arkadaşlar. .
sizin kurtardığınız hasta olmak istemezdim valla
turgay abim dua et (Allah korusun) bi hadise geçirirsen yanında biz olalım
ya başka hayır sever fakat işi bilmeyen insanların eline düşersen
kazalarda yanlış müdehale yüzünden yaralıların %50 si ölüyor ! yani bilmeden müdehale etmemek %50 hayat kurtarıyor demektir. . yapacağımız diğer bildiğimiz müdehale ile %80- 90 lara çıkıyor, ilk gittiğimizde oturmaya yer bulamadık zaten bu gün katılım belgesini 8-9 kişi aldık 23-24 kişiden arta kalan eminim bir çoğunun mazeretleri vardır . .
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)