haftasonu yada haftaiçi akşam katılabiiriim
haftasonu yada haftaiçi akşam katılabiiriim
İki kişinin bindiği motor değildir.
keşke istanbulda olsam bende katılabilsem .. bunun yararını çevrenizde sevdikleriniz görecek .. çok faydalı bi çalışma .. katkısı olanları tebrik ederim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Afiyet olsun bize.
Çok memnun olduk AYBERK. Misafirperverliğin ve hoşsohbetin için biz teşekkür ederiz.
Barış abi sen gelemiyorsun ama modları kandır bari, muhterem modlarımız ilk yardım konusunda bilinçlensin.
İnşallah tarih konusunda bir sıkıntı çıkmaz. Pazartesi günü kurs yerini arayacağım size bilgi veririm arkadaşlar. İlgilenen herkese teşekkürler.
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
çok güzel düşümüşsünüz
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
günaydın mt
sabah güncellemesi yapalım görmeyen kalmasın
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
e son durum ne ?? bizim grup arkadaşlarımız da katılmayı istiyorlar bayan motor kullanıcı arklarım
:bounce:
Tabiki katılabilirler. Yeterli cogunluk saglandıgında kurs baslayacaktır
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Kursla konuştum.
Yeni bir cumartesi grubu başlamış, geçtiğimiz cumartesi ilk derslerini almışlar. Onların 2 hafta cumartesileri daha kursları var. Onlardan sonra bir grup daha varmış, o yüzden efsunluyum diye boşuna demiyorum ben kimselere, tarih gene başlıkta belirttiğim tarih çıktı
Kursa katılmak isteyen herkesin bana özel mesaj kısmından AD, SOYAD ve TELEFON NUMARALARINI iletmesini rica edeceğim.
Kursiyer listesi istenecek çünkü benden.
Kursun başlangıç tarihi:
22 KASIM CUMARTESİ SAAT 10:00
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
bilgi için sagol gönderdim msjımı
[/B]
güncellll................
[/B]
Ben bu kursu 1 yıl önce aldım konu hakkında sertifikam da var. Hatta sertifika aldıktan 2-3 ay kadar sonra tarafik kazasına rastladım ve çok faydasını gördüm bu yüzden herkese tavsiye ederim.
[B][COLOR="DarkRed"]Sonu yok bu aşkın...[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)