Ha bir de devletin jetsikisine binip devletin çaycısıyla bekçisini birbirine düşüren arkadaşlara da teessüf ederim, açıkcası durumdan dolayı utandım biraz.
[/QUOTE]
ne bileyim çaycıyı makinaları örtüyodu izin istedim neredeyse kavga edecekti adamlar harbiden pek şık durmadı
çaktırmadan takip ediyomuş
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Devletin nesine bindiniz bakim merak ettim
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yahu ben youtube nin içine edicem haa
3 dosya halinde 128-105-108 mb dosyaları ayarladım yükle dedim bekle bekle bişi olmadı yaw
görüntüleri çekememişler dediysem hepsini çekememişler cadının son kahkahaları çıkmış sadece
haftaya ıple cekıyorum acıkcası.
Sans ıste ılk ben kalktım.Sımdı dusununce sanırım konu mankenı yerıne gercek bı yaralı olsaydı kaburgaları kırılmıstı. Ve ve derin nefes alıp verme sırasında akcıgerını patlatıyordum galıba insallah adımız kompresor dıye kalmaz. Cok eglendım sayenızde. Hocada peygamber sabrı vardı sanırım.Esprıler havada ucusurken donup cıddıyetını bozmadı. Helal olsun valla.Bır baskası kacıp gıtmıstı.
Dosyaları 100mb halinde www.rapidshare.com'a yükleyebilirsin.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
arkadaşlar ben "showdownking" artık yeni nickim bu diğerini kapattırıyorum haberiniz olsun ilk mesajıda buraya yazıyorum
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
http://www.megaupload.com a gönderiyom oda 2 saat sürüyo
birde sorun 105 mb en ufağı :(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)