Anket: etkinliği hangi gün yapalım
- Katılımcı sayısı
- 59. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
MT İSTANBUL / 29.10.2008 Çarşamba Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar organizasyon tarihi kesin 29 ekim çarşamba günü şeçilmiştir. Her sene olduğu gibi bu senede terörü lanetlemek, şehitlerimizi anmak ve Cumhuriyet Bayramımızı kutlamak üzere bu etkinliğe karar verdik.
Öncelikle bu anlamlı günde grup sürüşümüzü tek sıra halinde yapacağız ve kimse birbirini geçmeyecek kopmalar olursa da herkes buluşma yerlerine gelecek sorun olmayacak güzergahları tek tek yazacağım zaten yol belli yerler belli Ancak bu kadar uyarıya rağmen birbirini geçenler olursa sürüşden çıkarılacaktır.
Grup sürüş bilgileri için lütfen tıklayın
Bağdat caddesindeki kortej iptal edildiği için şehitlik korteji planımızı bozmadan akşam için alternatif bir buluşma organize etmeyi düşünüyoruz. 29 Ekim günü trafiğin yoğun olduğunu göz önünde bulundurursak şehitlik çıkışında aşağıda belirteceğim noktalara gidişleri herkes bireysel olarak gerçekleştirecek.
Tabii bu alternatif buluşma noktalarından hangisine katılmak istediğinize sizler karar vereceksiniz. Buluşma noktalarını için belirtilen saatlerde bizler orada olacağız.
1.
Edirnekapı Şehitlik Korteji
Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası Şehitliğe ayrı ayrı gelecektir. Direk şehitliğe gitmek isteyenler olursa Edirnekapı Şehitliğinde buluşma saatimiz 14:00 - 14:30 arasıdır.
Anadolu yakası buluşma noktası: Kadıköy Salı pazarı
Buluşma saati: 12:30
Haraket saati: 13:00
Güzergah: Kadıköy Salı Pazarı, Boğaz köprüsü, Mecidiyeköy, Çağlayan, Haliç köprüsü(sağda ki yoldan), Edirnekapı sapağı, Edirne kapı şehitliği
Avrupa yakası buluşma noktası: Dolmabahçe sarayı cami önü
Buluşma saati: 13:30
Haraket saati: 14:00
Güzergah:Dolmabahçe,beşiktaş stadının yanından taksim,şişhane,haliç köprüsü,fatih,edirnekapı
Dolmabahçede beklemeye izin verilmeyebilir. Bu yüzden o noktada olacak sarı yelek giymiş görevli arkadaşların yönlendirmelerine lütfen uyunuz.
2.
Boğazda yapılacak gösterinin izlenmesi
Anadolu yakası buluşma noktası: 1. Köprünün Anadolu Yakası ayağında Kuzguncuk sahilindeki park.
Google Haritası
Buluşma saati: 19:00
Buluşma noktasına toplu sürüş yapılmayacak, herkes bireysel olarak buluşma noktalarına gelebilecektir. Kendi aranızda ufak grublar halinde buluşma noktalarına gelebilirsiniz.
Bilgi: 19.30’da başlayacak Boğaz’daki gösteriler, ünlü bestecimiz Fahir Atakoğlu’nun Cumhuriyete özel hazırladığı beste eşliğinde gerçekleşecek…
İstanbul Boğazı’nda, Boğaziçi Köprüsü’nden Kız Kulesi’ne kadar muhteşem bir ışık, lazer, havai fişek ve müzik gösterisi yapılacak. Tam bir görsel şölen yaşanacak…
3.
Caddebostan Sahil Buluşması
Anadolu yakası buluşma noktası: Caddebostan Migros'un arkası. Migrosun biraz ilersinde otopark alanı
Buluşma saati: 20:30 - 21:00
Buluşma noktasına toplu sürüş yapılmayacak, herkes bireysel olarak buluşma noktalarına gelebilecektir. Kendi aranızda ufak grublar halinde buluşma noktalarına gelebilirsiniz.
Bilgi: Caddebostan Sahili’nde canlı DJ performansı eşliğinde kutlamalar yapılacak. Caddebostan Sahili’nde ayrıca sanatçı Emre Altuğ bir konser verecek. İstanbullular, Boğaz’daki gösterileri bu üç noktada Led ekranlardan seyredebilecek…Ayrıca, en güzel kutlama fotoğrafını çekenler, düzenlenecek bir yarışma ile ödüllendirilecek…
arkadaşlar grup sürüşü esnasında herhangi bir aksilik yaşanmaması için lütfen lınk e tıklayın http://www.motosiklet.net/forum/1036582-post1.html
göstereceginiz hassasiyet için teşekkürler arkadaşlar lütfen kurallara uyalım yaşanan aksilikler hepimizi üzecektir.
[alıntı]:alper_tim
Reklamlar
-
Super Moderator
arkadaşlar bayrak konusunda bi kaç şey söylemek istiyorum
artçının boynuna bayrak asarsanız ve o bayrak biraz uzun olursa tekerleğe takılıp allah korusun istenmeyen şeyler olur aman dikkat
ben bayrağımı sopasıyla beraber ya artçıma vericem yada artçım olmazsa sisibara sabitlemeyi düşünüyorum geçen seneki gibi
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
hiç olmadı artık hasta olucağun tutar işte işe gitmen gereken günde kahretsinki 29unda tamda bizim gezinin olduğu tarihlerde
kanıma giriosun çok pis qaza qelirim ßak
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
-
çok pis gazlarım bende
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
çok pis gazlarım bende
söylemene ßile gerek yok okumak yeterli desene okuldan kaçtığımız gibi o günde işten kaçıcaz tatil olmazsa
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
-
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Sorma yaa nedir ßu motor aşkı sesi duyduqum anda direk gözüm yola kayıyo üstündeki umrumda değil ama motor
-
ne alaka ybr
unutmadan bir hatırlatma
Chooper-Cruıser kullanıcıları
29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Edirnekapı şehitliğini ziyaret için yapılacak olan korteje hep beraber katılıp bu güzel günde bizde yerimizi alalım. Ve Mt-Chopper grubu olarak tanışalım.
29 ekim sabah saat 11:00 moda daki çay bahçesinde buluşup kahvaltımızı yapıyoruz. kahvelerimizi yudumladıktan sora saat 12:30 daki salı pazarındaki korteje katılıyoruz.
Fikir sahibi tolgayada teşekkürler.
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
AnqeLa adlı üyeden alıntı
söylemene ßile gerek yok okumak yeterli desene okuldan kaçtığımız gibi o günde işten kaçıcaz tatil olmazsa
walla ortaokulda okuldan ilk kaçışımı hatırlıyorum süper bişedi ya bide o kadar organizeydikki okula bile girmedik hiç şu saate şu pastahanede zuhauhauha
inerdik bostancı sahile sonra ne zorumuz warsa artık carrefoura kadar 3 kafadar tabanvaylardık süper muhabbet dönerdi hatırlıyorumda o günlere dönmek isterdim....
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
AnqeLa adlı üyeden alıntı
Sorma yaa nedir ßu motor aşkı sesi duyduqum anda direk gözüm yola kayıyo üstündeki umrumda değil ama motor
benim eski ewde arkadaş özellikle aragazlı geçiodu bende soldan soldan kulağını çınlatıodum bi güzel
yt_servan adlı üyeden alıntı
ne alaka ybr
ağır ağır çıkacaksın bu merdivenleri demişler
-
ne alaka ybr
ybr benim için en dogru seçim şimdilik
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
ağır ağır cıkacaksında neden cbr 125 değil tarz olarak daha yakın
-
ağır ağır cıkacaksında neden cbr 125 değil tarz olarak daha yakın
basit dilaver
1-az yakıyo (ilk aldıgımda sürekli yollarda olurum muhtemelen )
2-parçası ucuz
3-koruma demiri yakışıyo (cbr 125 de komik durur )
[/B]
-
zevk senin bişey diyemem
neyse iyi geceler ben kaçıyorum bu hafta hep beykoza gittim yarın gene gidiyorum
-
-
CBR125 ya da YBR125 konu başlığına geldim galiba.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
sen cıbır yavrusuna bile yakıştırırsın onu allem edip kallem edip oda ayrı ya
bence cbf 150 daha yakışıklı
-
zevk senin bişey diyemem
neyse iyi geceler ben kaçıyorum bu hafta hep beykoza gittim yarın gene gidiyorum
iyi geceler dilaver ayfere sevgiler
sen cıbır yavrusuna bile yakıştırırsın onu allem edip kallem edip oda ayrı ya
aargh adlı üyeden alıntı
CBR125 ya da YBR125 konu başlığına geldim galiba.
hoşgeldin tamer
[/B]
-
-
Gecen senede katılmıştım hava yağışlıydı ama genede çok güzel oldu. Allah kısmet ederse bu yılda oradayım.
PIAGGIO X8 200 eksi 120 km/h
Polemik Yok. Sende Kendi Açından Haklısın.
-
sehitlige degil ama fener alayı icin caddebostana gelecegim.
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler