Anket: etkinliği hangi gün yapalım
- Katılımcı sayısı
- 59. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
MT İSTANBUL / 29.10.2008 Çarşamba Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü
Reklamlar
-
Süper Moderatör (BBRR)
GozgurS adlı üyeden alıntı
Benzin almak için durulacak istasyonları belirlediniz mi?
güzel soru ..
evet cevabı alalım ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
fatihten şehitliğe qiden düzergahta sadece ßir ßenzin istasyonu ßulunuyor oda türk petrol yolun karşısında olduğu için ancak şehitlik dönüşü girileßilir
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
-
AnqeLa adlı üyeden alıntı
fatihten şehitliğe qiden düzergahta sadece ßir ßenzin istasyonu ßulunuyor oda türk petrol yolun karşısında olduğu için ancak şehitlik dönüşü girileßilir
Peki benzin bu istasyondan mı alınacak? benzin alanlar için konvoy duracak mı? yoksa benzin alanlar konvoya yetişecek mi?
Ayağa kalkmadan boyunu ölçemezsin.
-
Peki benzin bu istasyondan mı alınacak? benzin alanlar için konvoy duracak mı? yoksa benzin alanlar konvoya yetişecek mi?
buna ben değil alper_tim karar vericektir sonuçta ßu organizasyonun sahißi o
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
-
Meteoroloji İstanbul Bölge Müdürü Mustafa Yıldırım, sağanak yağışın akşam saatlerine kadar İstanbul genelinde etkili olmaya devam edeceğini bildirdi.
Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 24 saat içinde metrekareye Kilyos Kumköy’de 18,2, Sırıyer’de 48,2, Kartal’da 12,5, Şile’de 43,5, Florya’da 31,5 Eminönü’nde 37,6 ve Göztepe’de de 25,6 kilogram yağış düştüğünü
belirtti.
"Yağış, akşam saatlerine kadar İstanbul genelinde etkili olmaya devam edecek" diyen Yıldırım, akşam saatlerinde etkisini kaybetmeye başlayacak yağışın yarın ise etkisini azaltarak süreceğini, salı günü ise yağış beklenmediğini
kaydetti.
Yıldırım, mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıklarının salı gününden itibaren artarak tekrar mevsim normalleri civarına, yer yer de üzerine çıkmasını beklediklerini belirterek, şu bilgileri verdi:
"Pazartesi günü İstanbul aralıklı sağanak yağışlı 18 derece, salı günü parçalı bulutlu 19 derece, çarşamba günü az bulutlu 20 derece, perşembe günü de az bulutlu 22 derece sıcaklık olacak. Halen poyrazdan esen rüzgar etkisini
kaybederek, salı gününden itibaren lodostan esmeye başlayacak
-
bu kadar kısa mesafe içersinde benzin almayı gerektircek bir durum olucağını zannetmiyorum
-
koskoca sitede kimse yokmu yaa ßen ßu qun yağmurlu diye baya ßi kişiyi online ßekliyodum ama herkes dışarda demekki çarşamba qünüde hava yağmurlu olursa qelemem diyen olmayacak
-
Şahika'nın bir lafı var ya "Rahat mısın sen?" diye.
Yahu arkadaşlar kaç km.lik bir yol bu yapmayın gözünüzü seveyim. Benzinliğe uğramak çok gereksiz çünkü mesafe çok kısa. Katılım öncesi benzinini kontrol edip eksik ise tamamlayan hiç bir allahın kulu sorun yaşamayacaktır.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
aargh adlı üyeden alıntı
Yahu arkadaşlar kaç km.lik bir yol bu yapmayın gözünüzü seveyim. Benzinliğe uğramak çok gereksiz çünkü mesafe çok kısa. Katılım öncesi benzinini kontrol edip eksik ise tamamlayan hiç bir allahın kulu sorun yaşamayacaktır.
tamerrrrr
güncellllllll
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Bi aksilik olmadığı takdirde Enginer6 ile beraber geleceğiz.
-
aargh adlı üyeden alıntı
abi ben depoyu doldurunca tam gün yetiyor bana anladın sen onu
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
otobüslerle nasıl gideriz şehitliğe arkadaşlar bi bilen varsa beni bilgilendirebilirmi???
işe gitmeyecegim ve bende gelmek istiyorum maalesef motorumla gelemem :(
-
AYGÜL adlı üyeden alıntı
otobüslerle nasıl gideriz şehitliğe arkadaşlar bi bilen varsa beni bilgilendirebilirmi???
işe gitmeyecegim ve bende gelmek istiyorum maalesef motorumla gelemem :(
sen nerden geleceksin? aksaraydan kalkıp vatandan gecen eyüp-ayvansaray minübüsşerinin tamamı şehitliğin önünden gecio, ayrıca fatihten gelen otobüslerde var ama numaralarını ve güzergahlarını bilmiorum....
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
-
nahzuvay adlı üyeden alıntı
sen nerden geleceksin? aksaraydan kalkıp vatandan gecen eyüp-ayvansaray minübüsşerinin tamamı şehitliğin önünden gecio, ayrıca fatihten gelen otobüslerde var ama numaralarını ve güzergahlarını bilmiorum....
pendik ama kadıköy olarak düşünün bende baktım ama bulamadım nasıl gidebilecegimi
-
AYGÜL adlı üyeden alıntı
pendik ama kadıköy olarak düşünün
bende baktım ama bulamadım nasıl gidebilecegimi
eee sen o çarşamba güünü saat 13:30 da kadıköy salıpazarında ol, anadolu yakasındaki buluşma noktasında, ordan gelecek arkadaslardan birisi muhakkak artçı olarak alır seni!!! olmazsa vapurla eminönüne gecip ordan otobüse binecen ama hangi otobüs eminönünden kalkıp şehitliğin yakınından gecio bilmiorum...
-
nahzuvay adlı üyeden alıntı
eee sen o çarşamba güünü saat 13:30 da kadıköy salıpazarında ol, anadolu yakasındaki buluşma noktasında, ordan gelecek arkadaslardan birisi muhakkak artçı olarak alır seni!!! olmazsa vapurla eminönüne gecip ordan otobüse binecen ama hangi otobüs eminönünden kalkıp şehitliğin yakınından gecio bilmiorum...
olmadı sorucaz emınonunde
cok teşekkür ederim
-
-
-
evet salı pazarındaki toplanmada bende dahil coğu motorcular tek gelicek ve seni artcı olarak da alabilirler kaskın yanında olursa tabii.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler