26 ekim de yapalım
29 ekim de yapalım
hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım
Eyvallah Alper abi,
Derkunt abimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Ancak yazabildim ama müthiş bir organizasyonda düzenleyenden katılanlara kadar herkese teşekkür ederim. En azından artık birşeyleri anlamışlardır birileri. Bu arada ben ilk defa Şehitlik ziyaretine gittim ama bu kadar olacağını düşünmüyordum çok fena oldum :( hele o şehit eşi gelipte teşekkür ettikten sonra benim gözler contası bozulmuş musluk gibi olacaklardı az daha. Zor dayandım, kendimi kapıya attığım gibi bastım eve gittim hemen. ALLAH Sabır versin bu insanlara, göçenlere Rahmet eylesin.
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Korteje anadolu yakasından katıldık.saat 12:30 da salı pazarında herkes gibi bizde hazır bulunduk.ilk kez toplu sürüşe katılıyor olmak biraz tedirgin etmişti işin açıkçası.Öncesinde toplu sürüşle ilgili herşeyi detaylı okudum.Amacım kimseyi sürüş esnasında rahatsız etmemekti.
Şehitliğe kadar mükemmel bir sürüş oldu diyebilirim.İnanın çok zevk aldım.Kimse egolarını tatmin etmeye kalkmadan efendi efendi sırasını bozmadan aynı hızda ilerledi.Ayrıca alper arkadaşımız ve ekibide çok iyi organize olmuşlardı.Sarı renkli yelekleri ile sürekli grubu kontrol altında tutmayı başardılar.
Ne yazıkki şehitlik ziyaretimizden sonra yanlışlıkla avrupa grubundan bi topluluğa takıldık.Anadolu yakasından gelen grubun hakkını bir kez daha verdim açıkçası.Hele fazer üzerinde kasksız iki arkadaş vardıki akıllara zarar.
En kısa zamanda gruptan koparak anadolu yakasına kendimiz döndük.Dönüşte aynı zevki alamadık ama sadece gidişte aldığımız zevk bile bu tecrübeyi yaşamamıza değidi.
Hem sürüş zevki hemde duygusal açıdan çok iyi bir organizasyondu.
Tekrar emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.
[FONT="Times New Roman"][B][COLOR="DarkOrchid"]KULLANMADIĞINI KAYBEDERSİN[SIZE="4"][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT]
evet ya resimler nerde press yazan abimiz çekmişti bir sürü resim yada video bilmiyorum ama resimleri isteriz arkadaşlar
o kadar çıktık konuştuk, bide doğaçlama
2,5 dakka saygı duruşu yaptırdım
kimse videoya almadımı
GKN MOTORS
Arkadaşlar buyrun birkaç fotoğraf daha...
Vatan caddesi
Kabataş Sahilden
Vatan caddesinden manüpile edilmiştir...
Saygılarımla...
[B][CENTER]MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR HER YAŞTA...[/CENTER][/B]
resimleri çeken ve emek harcayıp buraya yükleyen herkese sonsuz teşekkürler
amaaaaaa ayıp be kardeşim o kadar resim içerisinde bir kare de olamzmı bir insan ya
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
erdinç bizim resimleri vat69 a koydular galiba bilader...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
son karede bende varım... MT logo da pek yakışmış hani....hemen masa üstü yaptım.
ferit kardeşim çoook teekkür ederim
eywallah ben teşekkür ederim...
[B][CENTER]MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR HER YAŞTA...[/CENTER][/B]
taksimdeki durduhumuz zaman süper bi görüntü oluştu harika bir gündü herkeze teşekkürler
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
ben o gün 40 tane kırmızı-beyaz karanfil getirmiştim...mümkün olduğunca şehit ailelerine vermeye çalıştım. hatta 15-20 tane karanfilde başka arkadaşlarada verdim,dağıtsınlar diye...çok güzel bir gündü;sonunda bide kaza yapmasaydık 10 numara olacaktı...
annemde o gün mezar başında bayaa bi süre dua okumuştu...sonra okumaya bank'larda devam etti...
kazadan hemen sonra biri daha böyle demişti bana...''okuduğunuz dua'lar sizi kurtardı'' gibilerinden...
ne diim abi... allah büyük, vardır bi hikmeti...ne desem boş yani...
ama dua'larla yaşadığımıza inanıyorum...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)