Tesekkurler alper , yahu video cekilmis olmasi gerektigini dusunuyorum , eger dusuncelerimde hakli isem nerede o Video ?
26 ekim de yapalım
29 ekim de yapalım
hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım
Tesekkurler alper , yahu video cekilmis olmasi gerektigini dusunuyorum , eger dusuncelerimde hakli isem nerede o Video ?
First Day Of My Life
abi resimler çok az yahuuuuuuu
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Hepinizin Gönlüne, Yüreğine , Emeğine sağlık çok güzel. .....
Sadece biraz daha resim olsada doya doya baksak
[B][COLOR="DarkRed"]Sonu yok bu aşkın...[/COLOR][/B]
Bence Alper Upload ile ugrasiyor kendisinde bu kadar az kare olduguna inanmak istemiyorum.
First Day Of My Life
Alper_TIM hep arkadan çekmişsin pek fotojenik çıkmamışım... M.Net üyeleri sadece ensemi tanıyacak)
34TK4357 Kırmızı tırtıl)))
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
arkadaşlar resimleri oğlum ve ben nickli gürkan abimizin artçısı çekmiştir sorumluluk kabul etmem
ben yükler geçerim polemiğe girmem
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Ne yani sen simdi hic resim cekmediginimi soyluyorsun :b hem soyluyorsun hemde inanmamizi istiyorsun , bence hemen yukle resimleri yoksa kullanicilar sana yuklenicek kehkeh
First Day Of My Life
Yhaa hep avrupa yakası ekibinin resimleri var anadolu nerde :(
find yourself
Kimin kim olduğunu bilmemekte kötü.,Açıkçası iki organizasyona katıldım ama zannediyorum kalabalık bir aile olduğumuzdan sadece sima olarak tanıyorum bazılarını...Birdahaki sefere boyuna asılan kartlardan mı yapsak ne dersiniz?
İşlerin yolunda gidiyorsa ,sakın endişenme hemen geçer :!:Morphy :-)
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/106287-2012-dogu-karadeniz-gezimiz-3850-km.html
Makinalari evde unuttular sanirim , hakkaten Anadolu yakasinda cekilmis cok fazla kare yok , paylasin arkadaslar resim paylastikca guzeldir :b
First Day Of My Life
walla arkadaşlar o yoğunlukta resim çekmek aklıma bile gelmedi açıkcası ee artçımda yoktu çekemedik bişi
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
bundan sonra her bulusmada yoklama alın ve tek vesikalık resim cekın hahahahahah
Çok şükür bir karede kendimi görebildim, o da enseden. Eline sağlık Alper, çekenin de eline sağlık tabi. Devamını bekliyoruzzzzzz.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
ben bile çıkmışım daha ne istiyonuz :D
Tirt yani Yahu hemen hemen her surucu'de makina vardi sanirim Bjk'da cokca poz cekildi diye animsiyorum ben neden paylasilmiyor ki allah allah cimri suruculer sizi
First Day Of My Life
bende kendimi gördüm aramızda fotorafla uğraşan arkadaşlar var aslında
böyle organizasyonlarda onlardan fotolar isteriz çok güzel fotoğraf makinaları
gördüm orda ama neyse herkese tekrar teşekkürler.
Mersin grubu kortejinde 5 motorlu tarafından 300 fotoğraf çekildi.Bunların % 98'i net durumdaydı.Bence bir sonraki gezi de sırf bu iş için birkaç arkadaşı görevlendirmeniz gerekecek...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Yahu önceden birileri motoru sağa çekmiş korteji pat pat çekiolardı kaç kere poz verdim lütfen yani o pozlarım boşa gitmesin, köprü üstünde bile çekildik :D
find yourself
evet ya turuncu yelekli arkasında "press" yazan abimiz çekiyordu, sanırım gri x9 kullanıyordu çamlıca virajında, köprü çıkışında foto veya video çekiyordu, yoksa harbi press'miydi, niye basında çıkmadı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)