26 ekim de yapalım
29 ekim de yapalım
hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım
güzel ve anlamlı bir geziydi katkısı olan bütün arkadaşlara teşekkürler. dönüşte kaza yapan arkadaşlarda geçmiş olsun Allah hepimizi kazadan beladan korusun.
mini mini bir kuş konmuştu pencereme konmuştu aldım onu içeriye cik cik ccik ötsün diye pır pır ederken canlandı aaa bide baktım dilaver abi :
bişi sorcam ya bu organizasyonu çagla diye bi arkadaş açmamışmıydı nerdeydi bu arkadaş ben göremedim
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
bende baya resim çektım ama daha fırsatım olmadı koymaya muhtemelen yarın koyarım mt güzel bi organızsayon oldu ama şehilikten sonra biraz karıştı :S gibi dağilmalar yaşadık baya
tekerinize ve emeyinize sağlık arkadaşlar kaza geçiren arkadaşada geçmiş olsun dileklerimi sunarım .
katılamadığım için üzgünüm, seneye inşallah
GKN MOTORS
arkadaşlar hepinizi tek tek tebrik ederim organizasyon süper olmuş türk gencine yakışmış.
Ne mutlu türküm diyene
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
abim merhaba...
kaza geçirenlerden biri bendim diğeride mevlüt arkadaşımızdı;ayrıca ilk önce çarpan bir arkadaş daha vardı siyah suzuki'li olan.onda fazla birşey yoktu ama yaşaması bile yetiyor insana...suzuki'nin koruma demiri eğildi,birde bi parçası kırıldı ama nerenin bağlantı parçası olduğunu bilmiyorum.ama oda çarpanla anlaştı ve evrak doldurdu...
mevlüte arkadaşımıza gelince...
onda fiziki birşey yok,ancak motoru %95 pert'e çıkacak!!! motor çoook kötü,moral ''0''...tek tesellimiz canımız sağlam.
berna arkadaşımıza gelince...
azda olsa kazaya dahil oldu...benim motor sürüklenince regal'e çarptı ve devrildi...yan korumasında darbe vardı.bu gün özelden atmış olduğu mesajda bir çok yerinin (bence en çok sağ bacağı) morarmış olduğunu belirtiyordu...
bende ise...
anne'min,mevlüt'ün ve berna'nın dediklerine göre bayaaaa bi takla atıp sürüklenmişim;çünkü araba ilk motoru altına alıp benim zat'a vurduğu anda bana vurdu!!! sanırm 8-10 metre yuvarlandım çünkü anne'm 2 motorun arasında sıkışıp kalmıştı...panikle onun yanına koştum ama o koşuş çok uzun geldi...allahtan anne'mde en ufak bir çizik bile yoktu...
motorcu çizmelerimin ve full korumalı montumun o an çok faydasını gördüm!!!
aracın sürücüsü ise devamlı ona bir arabanın çarptığını iddia ediyordu ki bizce öyle bir araç yoktu...araç 06 plakalıydı ve arka plakası yoktu...ehliyet-ruhsat vardı,polisler baktı ama polislerde hemen yol açılsın diye sanki biraz baştan savma iş yaptılar gibi geliyor bana...polis'ler bize uyarı levhası neden koymadınız diye sordu...e onu nereye koyacaktık memur bey diyincede ben orasını bilmem...koysaydın dedi...
daha önce hiç trafik kazası başım gelmemişti ve prosedürü hiç bilmiyordum...herkes yeni kanunu çok iyi okumali...karşı tarafın bilgilerini hatta siz doldurun.mümkünse ehliyet,ruhsat fotoğraflarını çekin...telefon nosunu alın ve o an arayıp teyid edin!!!
sigorta sizden karşı tarafın evrak fotokopilerini istiyor ama biz almadık-alamadık...polis'ler ''telefonlaşırsınız size faks çekerler'' dedi...ama oda yalan çıktı!!! aynı eksik ve yanlış olan tc no gibi...
çekici çağırdık haliç köprüsünden küçükbakkalköy'e 170 ytl aldılar,kuruş inmediler...çantayı ''aman vurma'' dedim çekiciye ''kaç para ki?''diye sordu;''150ytl'' dedim.''çanta'ya verirken iyi bize gelirken maaşallah çok para-pazarlık...oh valla'' diyince benden önce annem patladı...''sana 3 kuruşunu vereceğiz sen görevini yap,senin işin lak-lak değil kardeşim'' diyince adam sustu...annemin amacı benim ve mevlüt'ün olaya karışıp işin büyümesini engellemekti...
yani zor bir gündü...
ama başlangıç MÜKEMMELDİ....
MT yönetimine,yardımcı olan arkadaşlara,beni tanıypta yanıma gelen arkadaşlara (isim yazmıyorum,unuttuklarım olabilir; hak geçmesin...),kaza anında bizleri yanlız bırakmayan ve her konuda yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımıza,anne'me ilgiyi ve saygıyı hiç eksik etmeyen arkadaşlarıma,yola beraber çıkıpta bitiremediğim dostlarıma,kazayı görüp,duyup mesaj atan arkadaşlarıma ve dükkanıma kadar geçmiş olsuna gelen dostlarım var...onlarada buradan çoook teşekkür ediyorum...
hepinize herşey için çok teşekkür ediyorum, allah hepinizden razı olsun...
iyi akşamlar
Kaza geçiren dostlara büyük geçmiş olsun dileklerimi iletmek isterim..
Organizasyon gayet güzel geçti.. düzenleyen arkadaşlara teşekkür ederim..
Birkaç fotoğraf da benden olsun.. ama burayı fazla kasmamak için picassayı kastım.. arada kim vurduya gitmez inşallah..
http://picasaweb.google.com.tr/deniztumer/29Ekim2008#
kaza yapan bütün arkadaşlara tekrar geçmiş olsun not.. ayberkçim anne için kötü bir tejrube oldu heralde onada tekrar geçmiş olsun ellerinden öperim
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
arkadaşlar resim isteyen var mı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Hakkaten satacakmisin nasil soru o oyle alper
First Day Of My Life
Israrla resim istedigimizin altini cizmek isterim :b
First Day Of My Life
unutulmayacak bi gezi oldu !!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)