walla süper geziydi emeği geçen herkeze teşekkürler...
26 ekim de yapalım
29 ekim de yapalım
hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım
walla süper geziydi emeği geçen herkeze teşekkürler...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
kaza yapan ayberk muammer ve diğer arkadaşlarımıza geçmiş olsun umarım ciddi birşey yotur
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
muammerde bişi yok ama reno pert...
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
Gelmeyi katılmayı cok isterdim ama ne yazık ki ben calisiyordum 29 Ekim namına hic birşey yaşayamadım aksam dönüştede 8 de evdeydim Uydu kanalları değişmiş haberim yok Haberlere bile bakamadım. Anca simdi yaşaya biliyorum 29 Ekim'i yaşatan,orda olabilen yada olmak isteyipte olamayan herkesin 29 Ekim'i Kutlu olsun.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Güzel bir 29 Ekim günüydü Ben interneti bu aralara pek kullanmadığım için organizasyondan bile haberim yoktu ama es kaza mı diyim şansmı diyim Kadıköydeki toplanmayı görünce hemen kendimi aranızda buluverdim. güzel bir geziydi herşey için teşekkürler
Tek kelime ile muhtesemdi , yuce rabbim sehit ailelerine sabirlar versin.Sehit yuzbasinin esinin yanimiza kadar gelip tesekkur edisini sonrada agliyarak hizla uzaklastigi ani sanirim omrum boyunca unutamam sanirim.
Tekerimize saglik.
First Day Of My Life
motorumun debrajı bozuldu dün
Tamda bozulacak zamanı bulduu
İçim içimi yedi katılamadığım için. offf yaaaa
Fatihbey yazdığına bakmayın. Bana kısacası Fatih Araz diyebilirsiniz :P
Organizasyonda emeği geçen herkeze yürekten teşekkür ederim.
Geçen yıl da katıldığım ve onur duyduğum bu organizasyona her zaman yürekten destek olacağım.
- Alper yol arkadaşlığın için teşekkür ederim.
- Kaza yapan arkadaşa çok geçmiş olsun. İyi olmasına sevindim.
Çok güzel ve gurur vericiydi.
Bende dün Kadıköyde aranızdaydım ama maalesef şehitliğe gidemedim, bugün halletmem gereken işler vardı Arkanızdan sadece gidişinizi seyredebildim içim gitti tabi, keşke gelebilseydim dedim.
Bunlarda bendeki resimler, sadece toplanma yerinden resimler var haliyle.
İlk gelenlerdendim herhalde. Daha kimsecikler yoktu, sonradan kalabalıklaşmaya başlamıştık.
..::.. GO ..::..
çok güzel bir gündü
ilk katılımımdı çok güzeldi ve sıcaktı teşekkür ederim herkese özellikle benimle gün boyu ugrasmak zorunda kalan Ayfer abla ve eşi ne
çektiğim fotograflar bulanık cıkmıs
katılan katılamayan gönlü yüreği bizle olan tüm motosiklet camiamıza katılımlarından dolayı teşekkürler
çok anlamlı bir etkinlik yaptık sayenizde sizlerle beraber sürdüğüm için gurur duydum aynamdaki o görüntü yol boyunca muhteşemdi
taksimde gurubu durdurma kararımız sanırım çok doğru ve güzel oldu kanısındayım halkın ilgisi ve alkışlarda süperdi
şehitliğe girdiğimizde ise hepimizde bir duygusallık hakim oldu gökhanın konuşması ardından şehit eşinin teşekkürü ve ağlayarak uzaklaşması hepimizin içini burktu sırf o eş için bile bu etkinlik düzenlenirdi bir arkadaşımızın dediği gibi
sizlerle beraber böyle bir etkinlik düzenlediğimiz için sizlerle beraber bu coşkuyu paylaştığım için çok gurur duydum arkadaşlar sağolun
şehitlik sonrası kaza yapan arkadaşlarıma çok büyük geçmiş olsun allahtan kendilerinde birşey olmaması en büyük tesellimiz
yalnız dün kaza yerinin yan yolundan geçerken bişey fark ettim
ben yolun sağındaydım kazayı gördüm yavaşladım sağa yanaştım tabi kim kaza yapmış görmeye çaalışırken bir anda bariyerlere çarptım allahtan koruma demiri varda o biraz sürtüldü başka bişi olmadı demek ki yolda dikkatimizi bi an dağıtınca kazayla burun buruna gelebiliyoruz tüm emniyetimizi alıp daha sonra diğer olaylarla ilgilenmemiz lazım arkadaşlar aman dikkat
bende bi kaç resim çektim umarım beğenirsiniz şehitlikde resim çekemedim kusura bakmayın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
walla bende görmedim...
ne tesadüf bende göremedim
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)