26 ekim de yapalım
29 ekim de yapalım
hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım
Vatan için canını verip şehit olan vatan evlarlarına senede bir gün gidip onlarla olmak , rahmetle anmak buyuk bir onur ve şereftir.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
Bu arada avrupa yakasında akşam bogazdaki gosterileri izleyecekler için bir buluşma yeri yok sanırım...
Biz geçen sene bir grup Kabataş sahilinden izlemiştik, bu sene de orda olucaz gelmek isteyenler gelebilir.....
Kabataş sahilindeki park....
selamlar arkadaşlar çok istememe ragmen çalıştığım firmanın bu kutlu günde çalışması dolayısı ile korteje vede buluşma noktalarına katılamıyorum, fakat şehitlik bana on dakkika uzaklıkta, ve ben bir fırsatını bulup şehitlikte olmaya çalışacağım birkaç foto çekmek için...
Herkezin Bu Gururlu ve kutlu Günümüzü Kutlarım, CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.
[B][CENTER]MOTOSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR HER YAŞTA...[/CENTER][/B]
ya todyle gelmek istemiyorum beni alan olurmu acaba?? şimdiden çok sağolun
tüm MT dostlarıma merhabalar
öncelikle mesajların neden silindiğini söyliyeyim
arkadaşlar birçok arkadaşımız sayfaların hepsini baştan okumaya kalktığı için asıl önemli olan bölümün değişiklik ve iptal olan etkinlik bilgileri olmasından dolayı ve herkesin bunu görmesi gerektiği için benim tarafımdan silinmiştir
ayberk arkadaşımız annesinin mesajlarının silinmesine içerlemiş merak etmesin buluşma noktalarında gösterilcek ilgi alaka orda yazılanlardan daha çok etki yapar
sadece kortej geçişimiz iptal edilmiştir akşam olan
ama birkaç saat sonra yapacağımız etkinlik de bir problem yoktur
buluşma noktalarında olan sarı yelekli görevli arkadaşlarımız sizleri yönlendireceklerdir
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Çok güzel bir gün olacağına eminim.Buluşma noktasında olamıyacağım ama şehitlikte herkesi heyecanla bekliyor olacağım
ben gelemiyorum arkadaşlar görünüşe göre
arkadaşın ananesinin cenazesine gitme durumundayım sanırım oradanda yetişemeyecem =( şehitliğe yetişebilecek zaman olursa arkanızdan gelicem ama ...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
+1 ile şehitlikte olucam hava güzel hiç bi sorun çıkmayacak çok güzel geçicek inşallah
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
ben sarı yelekli bir arkadaş olarak yola cıkıyorum görüşürüz arkadaşlar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
çağla ablayı alabilecek kimse warmı telefonda konuştuk şimdi
Herkesin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun Arkadaşlar.
13:20 de Dolmabahçenin önünde olacağız...
KaSkTaK
hadi ekleyin artik resimlerii hadi hadiiiii
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
evet ya resimleri bekliyoz sabırsızlıkla
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
saat 13.30 da eşim ve Zorba'yla birlikte Dolmabahçe Sarayındayım.
selamlar.
www.gezginayaklar.com
[B][I][COLOR="Magenta"]I've become so numb , i cant feeL you theree.. [/COLOR][/I][/B]::xblink::::comico::
Geliorum Yoldayım.
Az Bi Zaman Sonra Da Ordaym
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
bende kadıköye söğütlü çeşmeye gittim geldim trenle halen ewdeyim =(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)