Bugün Patronumla Keskin Tartışmalar Sonucu İzin Alamadım Arkadaşlar Ama Gönlüm SizlerLe... Hayırlı günler Dilerim Hepinize
Ve Ve Sonuç İşi Değiştirme Kararı aLdım )) hady HayırLısı Yanibir iş Yeni bir Motor Lazım :DD
26 ekim de yapalım
29 ekim de yapalım
hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım
Bugün Patronumla Keskin Tartışmalar Sonucu İzin Alamadım Arkadaşlar Ama Gönlüm SizlerLe... Hayırlı günler Dilerim Hepinize
Ve Ve Sonuç İşi Değiştirme Kararı aLdım )) hady HayırLısı Yanibir iş Yeni bir Motor Lazım :DD
keşke sabahtan akşama kadar 150-160 motor kortej yapsak.. Ama emniyet izin vermiyormuş bişiy diyemeyiz.. Skullhunter abimiz olayı ayarlar kopmaları en aza indirir toplu sürüşü gerçekleştirir düşüncesindeyiz..
Skullhunter teq başına toplicak herKezi ) yau Kesici ler die anlatioruz ya o Görevli Arkadaşlar Hallederler Olayı Siz Merak Etmeyin... Bi Bakmışsınız Kavşağı kontrol altında tutup Sizin Geçmenizi Sağlayan Bi Arkadaş Var iş Te onlar Kesicilikle GörevLi KonVoyun SağLığını Ve Diğer Araçların Haklarını dengeli Şekilde Gözeterek Konvoyu TopLu halde Tutmaya Çalışırlar Şüpheniz oLmasın...
Hayırdır AYBERK ?_
valla içim buruldu hevesim kursagımda kaldı
bari anadolyu yakasına geçerken 2 grup olalım bölünmeyelim hep beraber gezelim 2-3 saat boşlukta napıcaz beraber olalım arkadaşlar...
valla hayır mayır bitti arkadaşım....
ne bu böyle....
1,5 günlük mesajlar yok!!! neden? e hadi yanlış yazdılar,hata yaptılar...onları silin! neden hepsi??????
herkes o sayfalara emek verdi,duygularını paylaştı ve daha bir çoğu......
yarın grup sürüşüde olmayacak...şehitlikten sonra herkes FREE!!!
[COLOR="Red"]29 Ekim günü trafiğin yoğun olduğunu göz önünde bulundurursak şehitlik çıkışında aşağıda belirteceğim noktalara gidişleri herkes bireysel olarak gerçekleştirecek.[/COLOR]
neden bu şekilde değiştirildi...cevap olarak emniyetten gelen yazı denilecek...
yada başka biyerden....
valla ister forumdan uzaklaştırın,isterseniz yazımı silin...
ben özgür bir ülkede yaşıyorum,bu dünya'ya özgür geldim......yazılarım kısıtlanıyorsa,yolculuğum kısıtlanıyorsa,bişekilde kısıtlanıyorsam....
.................................................. .................................................. ....
VURUN BENİ DAĞLARA.....
sahsen kim nederse desin ben hala orda bi şekilde toplu surus olcagına inanıyorum kimse yapmazsa ben isteyenlerle birleşir öle giderim karısırsa polıs bize karısır bukadar duygulu yuregi bi yazı bastıramaz
arkadaşlar son aldığım bir bilgiyi paylaşmak istedim
Bağdat Caddesinde yapacağımız Fener Alayı Korteji İPTAL olmuştur
[image=29ekimkt9.jpg]
PIAGGIO X8 200 eksi 120 km/h
Polemik Yok. Sende Kendi Açından Haklısın.
bu nedenle salı pazarında toplanmamızda bir sorun olurmu acaba
arkadaşlar mesajların niye silindigini alper anlatır size
benim söylemek istediğim yarın için evet beklenmeyen bi gelişme oldu bu kortejin iptali ama ne olursa olsun biz birlikteyiz hee ne olur hızlı makineler belki önden basar gider buluşma noktalarına ama çok fazla bölünme olmaz en azından biz birbirimizi bırakmayız merak etmeyin....... ayrıca biri 10 dk önce gitmiş biri 10 dk sonra gelmiş çokda takılmayın sonuçta gidilecek yerler belli buluşma saatleri belli yine hep birlikte olucaz
ben yarın gelicem ama herzamanki özel soruyu sormadan olmaz beni kim alıyo
şehitlik iptal değil
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
evet arkadaslar kuyucadısı arkadasımızı alalım orda tek bırakmıylım lutfen
Tüm formu okudum ŞEHİTLİK KONVOYU YAPILIYOR akşamki fener alayı iptal onuda salı pazarında buluşunca dahada etraflı konuşuruz. Ben allah kısmet ederse 12:00 da oradayım.
...konvoy planlandıgı üzere harfiyen uygulanıyor..
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
Ayağa kalkmadan boyunu ölçemezsin.
evet süpürgem bozuldu
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)