hell24 nerdesin beni alacaksın 29 ekimde değilmi unutma hatırlatayım burdan sonra yan yattı çamura battı olmasın bende orda olmak istiyorum
26 ekim de yapalım
29 ekim de yapalım
hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım
hell24 nerdesin beni alacaksın 29 ekimde değilmi unutma hatırlatayım burdan sonra yan yattı çamura battı olmasın bende orda olmak istiyorum
ohhh beeeee.....
2 günden biraz fazla kaldı....bakalım kaç kişi olacağız.......
motorlarımıza ufaktan bi bakım yapalımda o gün yollarda sorun yaşamayalım....dimi?
Bursadan gidecek varsa 29unda gidelim derim sabah-öğlen arası. Özel mesaj atarsanız sevinirim. yada bursa-mt başlığından konusalım.
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
qünceeeeL
güncelllllll =)
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
arkadaşlar; şehitliğe gelen herkes bir şekilde kırmızı-beyaz karanfil almayı ihmal etmesin... ne kadar çok çiçek olursa o kadar daha güzel olur...
ayrıca; dua okuyacak kimse yada hoca bulundumu acaba?
abi bırakın kuyumu kazmayı yau aaa haybeden kızın kafasında kurgu oluşturuyonuz yazık kıza sonra olacak banada yazık ondan diorum yani
çarşamba günü hava güzel olacakmış
http://www.dmi.gov.tr/2006/tahmin/ta...spx?m=ISTANBUL
KaSkTaK
Formda yazılanları şöyle bir okudum maşallah 31 sayfa olmuş. Ama önemli bir konu var. BENZİN evet arkadaşlar bu sadece bizim oluşturduğumuz bir konvoy değil tüm İstanbul Motor Kluplerinin Orgazinasyonu onun için herkes deposunu doldurup gelsin. Bu konu önemli. Benzin almak için kimse kimseyi beklemez. BENZİNİNİ KONTROL ET EKSİKSE TAMAMLA mesafe zaten kısa gidiş geliş 50 - 60 Km zaten.
PIAGGIO X8 200 eksi 120 km/h
Polemik Yok. Sende Kendi Açından Haklısın.
geçenlerde yazmıştım,takip edenler bilir...
5 lt'lik benzin ve yangın tüpü getireceğim,insanlık hali bellimi olur demiştim...
sanırım doğru düşünmüşüm...ayrıca şimdiden gerekli olabilecek malzemeleri paylaştırırsak daha iyi olacağını düşünüyorum.
mesela; ilk yardım çantası kimde? 5 lt benzin ve ysc bende! takım-alet edavat kimde? o kadar çok kişi olacağızki ihtiyaç anında kimi nerde bulacağız...yinede herzaman kötüyü düşünüp hareket etmek lazım...
Son derece güncell. Ben gelirsem (51%) kameramla birlikte orada olacağım, Tank-Cam ile güzel vidyolar çekmek dileğiyle.
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
Biraz önce yazmıştım ama sanırım mesaj arad akaynadı, benim merak ettiğim bir konu şu: trafik ışıklarında v.s. konvoyun bölünme durumu olabilir mi?
yoq yoq Toplu sürüşe uyarsa herkes kopma oLmaz... Diğer Etkinliklerde oLmadığı Gibi anca Şehitlik çıkışında olabilir... oda kimisi eve kimisi Fener alayına gidiceği için.. yoksa kesici arkadaşlar konvoyun son Vatandaşını biLe beqLiolar..
yeterki kesiciler tecrübeLi olsn...
Arkadaşlar Tuğhan amcayla ben de katılacağız belki umarım gelebilirlz..Tuğper'in fotoğrafını yakalarınıza takmayı unutmayın lütfen, biz gelemesek de fotoları başka bir arkadaş dağıtacak size..Hepiniz kendinize dikkat edin..
Valilik ve Emniyet Müdürlüğü kararıyla Bağdat Caddesi Cumhuriyet Yürüyüşü'nde motosiklet geçişine izin verilmediğinden organizasyon İPTAL olmuştur.
Kadıköy Salı Pazarı - Dolmabahçe - Edirnekapı Şehitlik güzergahında yapılacak olan toplu sürüş için bir sorun olup olmadığını araştırıyoruz.
Tebligatın 2. paragrafından her sene bağdat caddesinin trafiğe kapatılıp yürüyüş yapılması trafik yoğunluğu yaratacağı için bu sene gerçekleştirilemeyeceği anlaşılıyor. Ama Kadıköy belediyesinden motosiklet geçişi iptal edilmesi dışında bilgi alamadık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)