26 ekim de yapalım
29 ekim de yapalım
hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım
salı pazarı dibimde kaskım montum ehliyetim eldivenim yanımda ama motorum yok :( bende gelmek istiyorum ama kim artçı alacak beni ?
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
ben bir şeyi merak ettim de kusura bakmayın, şimdi 100 motor gelse, kırmızı ışıklarda kesinlikle takılmak söz konusu olacak. bu halde, grubun bölünmesi ya da bölünmemesi nasıl olur? (ya da olmaz)
bu arada benim riderıma süprizim var kızıltoprakra harley davidson ve ducati servisinde çalışıyom haftanın 3 günü... gelir dükkana çayımı içer muhabbetimizi ederiz ;) aksesuar alacaksa da yardımcı olurum
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
[QUOTE=bur-k@;1307719]bu arada benim riderıma süprizim var kızıltoprakra harley davidson ve ducati servisinde çalışıyom haftanın 3 günü gelir dükkana çayımı içer ;) aksesuar alacaksa da yardımcı olurum [/QUO
motorcu menfaat gütmez
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
burası istanbul belli olmaz burda hiç bişi (:
maalesef burda öle dönüyo sanırım... mt istanbula yazıyom cevap veren yok caddebostan topiğine yazıyom cevap veren yok.. izmir de olsa hemen ilgilenirler.. neyse motoru alana kadar beklerim artçı alacak yoksa ;)
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
=) benim işim belli olmas oraya gelene kadar gelir biri derim gelmez gelmez derim gelir o yüzden kırmakta istememe kimseyi o yüzden ihtimaller üzerinden konuşmayı tercih ediyorum
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)