[MT ANTALYA] 12/10/2008 tarihinde basın toplantısı yapılacaktır..
Reklamlar
-
arkadaşlar 12/10/2008 tarihinde antalya mt olarak basın toplantısı yapacağız.yerel gazeteler ve diğer tv kesimi iştirak edecektir.lütfen tüm antalyalı arkadaşları ısrarla bekliyoruz...
tarih:12/10/2008
saat:10:00
toplanma yeri:selekler çarşısı önü
saat:10.30
çekim yerine gidiş...
çekim yeri:konyaltı tranvay hattı bitiş noktası...(büyük türk bayrağı altı)
antalyamızı motor kullanımı ve ne kadar çok motorcu olduğumuzu gösterelim..haydi antalya
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Reklamlar
-
Mt Antalya Basın Toplantısı
Arkadaşlar Antalyada Olupta Antalya MT ye KAtılmayan Tüm Motosiklet Kullanıcılarına Sesleniyorum !....
Pazar 12/10/2008 Günü Saat 10:00 da Selekler Çarşısı Önünde Buluşacağız..
Ardından Basın TOPLANTIMIZ başlayacaktır...
Gelebilecek Tüm Motosiklet Kullanıcılarını bekliyoruz arkadaşlar...
Lütfen KAtılım Çok olsun Gelen Arkadaslara şimdiden teşekkür ediyorum görüşmek dileğiyle...
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
-
-
basın toplantısında konu nedir ,?
-
Basın TopLantısıyLa Kastımız, MT AntaLya nın reklamı ve tanıtımı amaçlı, Yerel gazetelerde, ve Ulusal gazetelerin bölgesel ekinde (Hürriyet AKdeniz gibi) Grubumuzla yapılacak olan röportaj / sohbet yer alması...
Grubumuzun daha iyi tanıtılması ve motosikLet seven katılımcıLarın arttırıLması amaçLıolarak böyLe birşey yapmayı düşündük..
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
-
tüm antalyada motor tutkusuna gönül vermiş arkadaşları bekliyoruz....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
-
ANtaLyadaki MTci ArkadaşLarın iLgisini çekemedik sanırm ? ya da topici göremediler...
Dünyaya Tesadüfen geLdik, Mecburen yaşıyoruz...!
-
RmzN adlı üyeden alıntı
ANtaLyadaki MTci ArkadaşLarın iLgisini çekemedik sanırm ? ya da topici göremediler...
sanırım ılgı cwekılmedı ramazan abı
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
Super Moderator
mutlaka göreceklerdir daha bi kaç gün var umarım katılım yüksek olur
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
İnşallah toplantınız kalabalık gerçekleşir. Muğla MT olarak gönülden destek veriyoruz.
Selamlar...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
-
evet arkadaşlar bu kadar karamsar olmayın daha vaktimiz var elbet birilieri görüp gelecektir
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
-
hakan07 adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar bu kadar karamsar olmayın daha vaktimiz var elbet birilieri görüp gelecektir
bencede vakit daha var sabır lazım eminim katılım yüksek olucaktır
bu arada benmi görmedim acaba... basın toplantısında konu nedir?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
tüm mt ye dışardan destek verdikleri için teşekkür ediyoruz.antalya mt olarak...
basın toplantısı derken ufak bi konuşma yapılacak...maksadımız antalya da motor sayımız oldukça çok.....ve bizde antalya mt olarak motor aşkını daha düzenli ve kuralllarına uygun bilinçli bir şeklide yapılmasından yanayız.....ve bunun için gereken ne ise yapmaya çalışcaz....ve trafikte motor sürücülerini farketmelerini istyoruz...onlarıda bir araç yerine koyarak,araba sürücülerinin buna dikkat ederek araç kullanmalrını istiyoruz...
yorgun 48 adlı üyeden alıntı
İnşallah toplantınız kalabalık gerçekleşir. Muğla MT olarak gönülden destek veriyoruz.
Selamlar...
teşekkür ederiz muğla mt en kısa zmanda büyüyüp sizin taraflara gezi yapmayı palnlıyoruz...akdeniz bölgesi olarak birlik olmak bence daha güsel olacak....
alper_tim adlı üyeden alıntı
mutlaka göreceklerdir daha bi kaç gün var umarım katılım yüksek olur
desteğiniz için çok teşekkür ederiz..site yönetimide bu duyuruya katkıda bulunduğu içinde teşekkür ederiz...
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
inş hayırlısı ile şu buluşmadan alnımızın akıyla çıkarız
-
-
Super Moderator
bence konuyu antalya MT il gurubunada taşıyın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
" MT-07 Kurumsal İletişim Departmanı " qörew başında desenize...haydi hayırlısı...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
-
biz boşa açtık topici boşa yer işgal ettik antalyada demekki motorcu yokmuş...hepsi kuru gürültü...nese biz bi kör bi topal yapacaz bişiler...keşke motorun ve motorcunun birlik olduğu bi ilde olsaydık...
-
gezgin290 adlı üyeden alıntı
biz boşa açtık topici boşa yer işgal ettik antalyada demekki motorcu yokmuş...hepsi kuru gürültü...nese biz bi kör bi topal yapacaz bişiler...keşke motorun ve motorcunun birlik olduğu bi ilde olsaydık...
ben gelmek isterdim ama daha motor alamadım var ama ufak motor var yakında cbr 125 r alacagım o zaman inş gelirim haberim olursa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler