[MT ANTALYA] 12/10/2008 tarihinde basın toplantısı yapılacaktır..
-
poyraz_07 adlı üyeden alıntı
ben gelmek isterdim ama daha motor alamadım var ama ufak motor var yakında cbr 125 r alacagım o zaman inş gelirim haberim olursa
dostum biz mt antalya olarak cc ayrımı yapmıyoruz.bizim aramıza motora gönül vermiş motoru seven insanlar olsun yeter isterse mobiletle gelsin hatta aramıza mobiletli arkadaşımız bile var sonuçta iki teker aşkı millet toplantılarımıza neden gelmior hala anlamış değilim..biz adammı yiyoruz ya herkes gibi bizde motora biniyoruz...ve yaş ortalamamız gençlerden oluşuyor...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Reklamlar
-
nese bosverin yahu gelen gelir gelmeyene elveda yapcak bisi yoq :S
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
-
yapcak bişi yok biz elimizden geleni yaptık halada yapıyoruz...ama sonuç buymuş demekki...
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
-
2teker aşkına bende ordayım
[B]l Bakmayın Suskunluğum Efendiligimdendir. Bayrağıma Vatanıma Ezanıma Dil Uzatanın Kulağına Selasını Okurum l[/B]
[B]K[/B]aza [B]A[/B]nında [B]S[/B]eni [B]K[/B]orur...
-
bu arada çok teşekkürler forumda olupda kendı ıl grubunun olayları ıle ılgılenmeyenlere ...
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
aynen oğuzcum katılıyorum...
-
ne oldu arkadaşlar toplantı
-
contrary adlı üyeden alıntı
ne oldu arkadaşlar toplantı
yaptık toplantımızı bence güsel oldu...bu hafta içinde resimlerimiz gazetede olucak inş...ve konuştuğumuz resimlerimizi çeken muhabir abimizde...bu sayede sizi bir çok kişi duyacak ve emin olun bunun gerisi gelecektir...ilgisini çekeceksinizdir herkesin...bakalım inş motosiklet.net olarak ve antalya mt olarak hayırlısı olur...
-
arkadaşlar ümidinizi kırmayın az olun ama öz olun sizin bir taneniz bile dünyayı yerinden oynatmaya değer 29 ekimde sıkı bir kortej yapın 3 motor dahi olsanız bir arada olun, zamanla daha iyi olacaktır gönülden sizi destekliyoruz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
inş abi zaten yaptığımızı röportajlarda her önemli günlerde gerekenleri yapıcaz..ve ayriyeten huzur evi ziyaretleri---trafik şube müdürü ile irtibata geçme--başka daha aklıma gelmeyen ziyaretler...yardım konularının hepsine yetişmeye çalışcaz...elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıcaz...zaten gazeteci abimiz tanıdığımız elbet ajanslardan sizi arıyacaklardır... oyüzden bu sesiniz tüm türkiyeye yayılacaktır dedi...inş iyi olacak herşey..
-
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
-
Super Moderator
umarım yararlı bi etkinlik olmuştur
siz hiç resim çekmediniz mi onları koysanız bari buraya
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
sonuna kadar yanınızdayız
anlatsanıza neler oldu neler konuşuldu ne zaman nerde yayınlanıcak haber?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
-
Super Moderator
paylaşım için teşekkürler
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
facebook sayfamızdanda taki edebilirsiniz video ve fotolarımızı hepinize desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler