şu an hastanede nöbetteyim. gecemi çok yoğun yorucu geçirmezsem sabah sizlerle birlikteyiz.... ijlal&erhan
şu an hastanede nöbetteyim. gecemi çok yoğun yorucu geçirmezsem sabah sizlerle birlikteyiz.... ijlal&erhan
Sevgili Tekin ağabeyim özellikle isim zikrederek yapmış olduğunuz bu nazik davet için yürekten teşekkürlerimi sunuyorum...
Sevgili ağabey özellikle yazmadım bekledim belki iyileşirim diye çok şiddetli bir gribe yakalandım şu andada size bunları yazarken 38 derece ateşim var iğne ile ayakta duruyorum belki düzelirim umudu ile yazmamıştım ama malesef abi durum aynı.Aydemir ile görüştüm oda aynı grip olmuş hasta sanırım oda gelemeyecek şimdiden sizlere iyi eğlenceler diliyor özrümün kabulünü rica ediyorum saygılarımla.
[B]ŞEHİT'lerle yeşillendi allandı.
YİĞİT'lerle bir sehpada sallandı.
Çekti TUĞ'u HİLAL'lendi GÜL'lendi NAMUS'un İZZET'in AR GÜL'ü MUHSİN....[/B]
gelmek isterdim ama ben tek başıma gelemem
daha önce hiç uzun yola çıkmadım
serdar karaata
mersin (bir aksilik çıkmazsa)3 motor gelebiliyor.
hastaneler çıkışından sonraki bp de görüşmek üzere....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
merhaba.aranıza yeni katılıyorum.ben fatih gök.k.maraş.
fatih hocam aramıza hoş geldin ben sabah 7 gibi cıkacağım hüseyin ustagille bi yere gitmaz iseniz buyur gel
kadirli mt den ahmet arkadaşım belki yarın 2 motor la 4 kişi olma ihtimali var
ben kesin ama diğer arkadaşlar belki bizi beklerseniz seviniriz tel ben de var senin ararım yaklaşınca kadirliye
eh kahraaman maraş mt pasifde olsa bulunsun ben
Gelmeyi çok istedim ama nöbetimi ayarlayamadım herkese afiyet olsun iyi eğlenceler arkadaşlar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)