Kozan'da Sac Kavurma-adana/mersin/ceyhan/kadirli/gantep/osmaniye Mt'liler Davetlidir.
Reklamlar
-
Adana İl Temsilcisi
ARKADAŞLAR BİR BİLGİLENDİRME YAPMAK İSTİYORUM:
çarşamba toplantımızda arkadaşlarla konuştuğumuz üzere bazı tedirginliklerimiz vardı.belediye başkanının AKP'li oluşu sebebiyle,yemek esnasında,arka fona yada yemek masalarına partiyi simgeleyecek herhangi bir bayrak veya obje olmaması konusunda.az önce tekin abiyle görüştüm ve kendisi de başkanla bu konuyu konuştuğunu,bizlerin sosyal duruşumuza ters olduğunu,böyle bir konuya alet olmayacağımızı iletmiş.bu konuda sorun olmadığını ve böyle bir uygulama yapılmayacağı sözünü almış başkandan.
ayrıca ADANA ve KADİRLİ girişlerinde bizleri bekleyen,buluşma yerimize kadar bize kılavuzluk yapacak arkadaşlar bulunacaktır.bilgilerinize sunarım.sevgilerimle.
Reklamlar
-
Arkadaşlar Fatih ile görüştüm. İkimizde geleceğiz.
Ama önce Fatih bana ayna somunu ödünç verecek (kırıldı da ).
-
Eğer motorum burada yani maraşta olsa bende gelirdim ama ne yazıkki motor memlekette elazığda inşllah nasipse bidahaki gezilerde benle sizinle olacam tabi kabul buyurursanız.
[COLOR="Black"][B]Devir hangi devir olursa olsun devirli olsun...[/B][/COLOR]:queen:
-
Adana İl Temsilcisi
GÜNCELLENDİ:
1-ben ve eşim,
2-muzaffer ve eşi,
3-hasan ve eşi,
4-b.cengiz ve eşi,
5-veyis hoca ve eşi,
6-d.gürsel ve eşi,
7-ç.gürsel ve eşi + kardeşi,
8-k.cengiz + iso,
9-mustafa abi ve eşi,
10-zafer bey,
11-fatih bey,
ceyhan'dan;
12-ahmet ve nalan,
13-suat,
-
gelmeyi cok isterdim ama bizimkilerin izin verecegini sanmiyorum bide öss die bi bela var basimda:(size ei eglenceeler
[COLOR="DarkRed"][B]GAZİANTEP MT!!!::gleam:::bounce:[/B][/COLOR][B][COLOR="Orange"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin!!![/COLOR][/B]
-
kadrli mt arkadaşlar inşallah yağmur yağmaz da siz beni aranıza ekleyin eşimle katılmaya çalışacağız allahın iz ni ile
-
... kozan da acı tatlı çok günlerim geçti özledim oraları bu istanbul yedi bitirdi beni size güzel eğlenceler resimleri bekliyorum..
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
-
Mersin İl Temsilcisi
ben gelmeyi düşünüyorum ama son durumu yarın akşam söyleyebilirim.
konu olmayabilir ama ne kadar masraf gider diye hesaplamam lazım. en az 60 ytl yakıt tutacak Mersin'den... ve adananın grubuna yetişebilirsem saat kaçta ve hangi noktada buluşulabilir. ben adanadan sonrasını soruyorum. otobandan devam edip nerede durmalıyım. çünkü grup sürüşüyle gitmek istiyorum. yağmur filan sorun değil ;)
505 598 39 13
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
azgurbuz adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Fatih ile görüştüm. İkimizde geleceğiz.
Ama önce Fatih bana ayna somunu ödünç verecek (kırıldı da
).
dağa taşa araziye gözü kapalı giriyorsun aynasomunu ne yapsın dua et ayna duruyor zafer abi selamlar
bora abi özden elinde olan sebepten dolayı gelemeyecek listeyi tekrar düzenlersen uygun olur selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
Adana İl Temsilcisi
yürekçe adlı üyeden alıntı
ben adanadan sonrasını soruyorum. otobandan devam edip nerede durmalıyım. çünkü grup sürüşüyle gitmek istiyorum. yağmur filan sorun değil ;)505 598 39 13
sencer biz otoban üstünde (ceyhan tarafında)mola tesisleri var.saat 8,30 da oradan hareket edeceğiz.ama otobandan gitmeyeceğiz.tesislerden hemen sonra normal yola inip oradan devam edeceğiz.yani bildiğin kozan yolundan.yol üzerinde ceyhan yol ayrımı var.orada durup ceyhandan gelecek arkadaşlarla buluşacağız.sevgilerimle.
-
adanalı adlı üyeden alıntı
sencer biz otoban üstünde (ceyhan tarafında)mola tesisleri var.saat 8,30 da oradan hareket edeceğiz.ama otobandan gitmeyeceğiz.tesislerden hemen sonra normal yola inip oradan devam edeceğiz.yani bildiğin kozan yolundan.yol üzerinde ceyhan yol ayrımı var.orada durup ceyhandan gelecek arkadaşlarla buluşacağız.sevgilerimle.
Abi, G.Antep'e gidilirken buluştuğunuz mola noktasında mısınız yine? Eğer doğruysa "BP Servis İstasyonu" da diye belirtirsek, insanlar geçip gitmesin. Kaçırıp da diğer mola yerlerinde sizi arayanlar hakikaten taa Ceyhan'a kadar gitmek zorunda kalır, en yakın otobana çıkışı Misis. Batı yönünden gelecek olan ve mola yerini bilmeyen arkadaşlar otoban üzerindeki tünelden çıkıp nehrin üzerinden geçtikten 5km kadar sonra tabelalara dikkat etsinler, mola yeri galiba biraz ağaçların arkasında kuytuda kalıyor.
-
Adana İl Temsilcisi
-
slm abi varsa bi saç tava resmi falan koyun ikna edemiyom milleti ya:DD::D
k.maraş mt
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
-
-
Adana İl Temsilcisi
azgurbuz adlı üyeden alıntı
GEÇMİŞ OLSUN.
-
Kozanda çok anılarım var. Ben orada eczanenin üzerinde defterdarlık tan bozma bir okulda okudum. özledim ya bende hava yağışlı olmaz ise ekürim ile beraber gelebilirim. Yağış durumu da parçalı bulutlu ama bakalım.
Bora abi sence yağmur yağarmı. yağışlı havada motor kullanmayı sevmiyorum. hemen hasta oluyorum.
-
-
-
Ben de geliyorum. Pazar sabahı görüşürüz.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
-
çok sayıda motor olursa 4 erli gruplar halinde gidelim malum kozan yolu tek gidiş geliş,diğer araçlarıda zor durumda bırakmayalım,inşallah kazasız belasız gider geliriz.Herkese şimdiden iyi eğlenceler bol katılımlı bir gezi olacağa benziyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)