Anket: hangı mekan daha guzel
- Katılımcı sayısı
- 26. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
caddeye devam
-
yeni mekan natılus olsun
caddebostan burger yada natılus mekan arayısı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Caddebostan diyorum kafamıza uymazsa kademeli olarak başka yere akarız.
bulusma ayarladık diyelim natilyusta ya o gun hava guzel olursa oraya gidip sonra yine caddeyemi gelicez tam kıs gelene kadar caddebostan burger derim
-
caddeye dewam dıyorum.Havanın durumuna gore ara sıra natilius ugrarız...
Kurtlar Sofrasında Çakallara Yer Yok!!!
C'est moi!!!Je suis seul loup!!!
www.salihkalic.spaces.live.com
-
-
her gün caddebostan devam.
-
natılusede oy veren olmusda yazmamıs neden natılus die evet tayfa uyuma oyunu kullan
-
forever caddebostan yarın kaçta ordayız iftara biyere gidicemde
-
caddebostan a devam edinde nerede toplandığınızı ben hala bilmiyorum, haftasonu uğrarım büyük ihtimalle, mekanı yazarsanız i olur
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
-
khazid-hea adlı üyeden alıntı
caddebostan a devam edinde nerede toplandığınızı ben hala bilmiyorum, haftasonu uğrarım büyük ihtimalle, mekanı yazarsanız i olur
caddebostanda barlar sokagının karsınında mıgros var onun arkasında potaların dibindeyiz
-
cadde buluştugunuz yer çok güzel.
bence orası
-
-
çok niyetlendim pek sık katılamadım caddebostan toplaşmalarına ama natilus kışın daha cazip geldi bana daha çok insan gelir daha farklı şeyler yapılabilir gibime geliyor çimenler hoştu ama kapalı mekanda kışın pek ortam olmaz bu açıdanda natilus çimleri aratmaz
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
okanım uzun zamandır gelemıyorum malum sen durumları zaten bılıyorsun bı ara ugrayacagım ozledım sızı.natulıus nerde benım bıldıgım kadıkoydekı bılmedıgım caddedemı var yoksam
-
natilus da starbucks yaparsınız şimdi :D sanki caddebostanda hiç yokmuş gibi :D şaka bir yana nautilus güzel mekan sinemaya bile akarsınız kafanıza göre tabi saatlerce oturcak free bir mekan yok
-
topıc amacına ulastı ( hep bunu yazmak istemiştim hehe ) kilitlenebilir caddebostana devam kararı verildi sankı meclis yeniden acılıyo heheh herkese saygılar
-
konsey kararını verdi heralde
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
sametrix adlı üyeden alıntı
çok niyetlendim pek sık katılamadım caddebostan toplaşmalarına ama natilus kışın daha cazip geldi bana daha çok insan gelir daha farklı şeyler yapılabilir gibime geliyor çimenler hoştu ama kapalı mekanda kışın pek ortam olmaz bu açıdanda natilus çimleri aratmaz
olmadı natilüse kayarız.samet :Dama cbye geldiğin gibi natilüse de sık gel.aratma kendini:D
-
Ben de oyumu Caddebostan'a verdim. Natilyus'a gir çık problem. Ekipmanı giy çıkar tak çıkar. Üşenirim valla!
Caddebostan Burger King camcam diyoruz. Pek sık gelip aranıza katılamasam da ben de kendi çapımda Caddebostan'da takılmaya gayret ediyorum.
Daha önce gelmemiş olanlar şunu bilsinler muhabbet güzel, ortam güzel.
Görüşmek üzere...
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
ya okan caddeye devam dedik ya daha ne uzatıosn
cadde devam... gerekirse ana bi başlık açar ordan buluşma yerini organizasyon adı altında değiştirirz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)