grubun azami hızı 70-80 Km civarında olacak heralde..
ama bide scooterler benim fikrim 60 yada 70 km ile sağ yada orta şeridi kapatmak..
Bu arada herkese İYİ BAYRAMLAR
grubun azami hızı 70-80 Km civarında olacak heralde..
ama bide scooterler benim fikrim 60 yada 70 km ile sağ yada orta şeridi kapatmak..
Bu arada herkese İYİ BAYRAMLAR
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Herkese selam bayramınız kutlu olmuştur inşallah ama benim ki hiç de olmadı bu sabah namazdan sonra motorun yanına bir indim ve....
sol aynamı tutan aparat kırılmış, arefe gecesi aracın biri park ederken fazla gelmiş ve aynayı zorlamış ayna kırlmayınca tutan aparatı kırılmış şu anda sol aynam yok ve galiba bu şekilde motosiklet süremeyeceğim. Ustam eğer yarın o parçadan bulabilirse gelirim ama tek ayna ile sürmek ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum tereddütteyim. Bu arada moralim çok bozuldu 2. kez kırılıyor aynı yer ve tam 68 ytl az maz bi para değil mahfoldum ya bayram boyunca açık motorcu nasıl bulucam ooof of
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Ya olurmu Ümmet abi çok istiyorum gelmeyi ama taa burdan karşıya gidice ordan tekrar çekmeceye geçicez motorsuz çok zor olur. Ama motorla da sol aynasız ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum umarım ustam bu sorunu giderebilir çok moralim bozuldu ya bayram bayram yapılırmı bu bana büyük acı verdi ya
Arkadaşlar, inşallah ben de yarlayabilirsem gelmeyi düşünüyorum sizlerle ilk defa tanışma fırsatı yakalamış olacağım ama o gün başka ziyaretlerim de var. Gelmek için elimden geleni yapmaya çalışacağım.
Beylikdüzünde oturuyorum. Bayramlaşmak için beylikdüzü veya mimarsinan bence de uygun. Hangi saatlerde mimarsinanda oluruz onu da bir kesinleştirirsek çok güzel olacak.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
geçmiş olsun eyüp
canını sıkmana gerek yok ama ümmet abinin de dediği gibi çok daha fazlası olabilirdi
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Gün doğmadan neler doğar derler yaa Bizim Bahçelievlerdeki MOTOMARKETİM e bi tlefon açtım parçayı sordum bana var dediler. Ne kadar dedim 40 ytl dediler şaşırdım... ee dedim yarın acil lazım benim için 2 dk dükkanı açabilirmisiniz dedim tabiki yarın alabilrisiniz dedi birdaha şaşırdım
Bu şaşkınlıklar yarın mutluluğa dönüşür umarım..
Dua ediyorum.....Amiiiiiiiinnnnnn
perşembe günü büyükçekmeceye geliyo musunuz arkadaşlar hala belli bişey yok Nasıl Bir Organizasyon bu? OrganizaTör ! SAna Sesleniyoruz
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
cadı sorucam sorucam hep unutuyorum bizim rafel ne zamandır ne siteye griyo ne buluşmalara geliyo en son kaza yapmıştı durumu nasıl acaba numarasını bilen varsa bi arayalım gerekiyosa ufakta bi ziyaret yapalım
ya sev ya terket...
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
Ziyaret sonrası için güzel mekan önerilmesi istenirse hepimiz bir yerler önerebiliriz arkadaşlar. Taksim, Mecidiyeköy, Beşiktaş, Şişli, Ortaköy, Bakırköy, Üsküdar, Kadıköy vs. ama mantıklı bir yer önerilmesi isteniyorsa akla bence Anadolu yakasında köprüye ters olmayan bir yer geliyor.
Neden mi? Çünkü ziyaret sonrası eğer bir yere oturup soluklanmak istiyorsak grubun dağılmaması adına mesafeyi fazla da açmadan ve dönüşte Avrupa yakasına gideceklerin yolunu da uzatmadan bir yere gitmemiz lazım.
Varın benim bu açıklamamdan sonra mantıklı biryer önerin lütfen.
Ümmet abi Çengelköy Çınaraltı demişti. Bence çok mantıklı bir yer. Park problemi olur mu orası kafama takıldı sadece. Evet önerisi olan?
= = = Be Aprilia racer! = = =
tamer e katılıyorum. b.çekmece gezisini başka bir güne tehir etme imkanımız var mıdır ?
.. abi hastayım bu tarkya mt ye valla adamlar uzak demiyor yakın demiyor her türlü etkinliğe tam tekmil iştirak ediyolar helal olsun takdir ediyorum .işte ekip ruhu buuuuu
....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...
büyükçekmece de bayramlaşma yapıcaksanız bizde burdan gelebiliriz.
::tutkuy::
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)