Vallahi Byüükçekmeceye gelirseniz eğer bize gelmek isteriz müdür .))
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Arkadaşlar..Ziyaretten sonra kopukluk olmasın diye bence taksimde falan buluşalım..Büyükçekmece gerçekten uzak kalıyor..
Dipnot: Alper 80 90 la ölürüz..Aramızda toplu sürüşe katılmayıp makinesi son hız onu yapanlar var..Ben 120 i falan görüyorum ama başka bi scooter falan gelirse ve toplu sürüşte yoksa daha önceden...Kaza ortaya çıkabilir..
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
sanırım aksilik olmazsa bende gelmeyi planlıyorum...
böyle ve benzeri sosyal aktiviteleri severim..
Buyukçekmece ve oraya yakın bi yerler olursa Ben + 4 motorize orda olabileriz :D
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
büyükçekmece güzel yerdir,ayrıca hep avrupa yakası anadoluya geçiyo birazda anadolulular avrupaya geçsin memleket görsünler)
hem bakın trakyalılar bile taa tekirdağdan gelmeyi düşünüyo....
yok yok bu iş böyle olmicak herkesin görüşü farklı yönetime sesleniyorum üyeler bi kağusa doğru sürükleniyo biran evvel darbe olmazsa savaş çıkıcak BU ARADA HERKEZİN RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN
ya sev ya terket...
BAMbAM sENİNLE tANIŞMADIK DAHA ONCE AMA Fuarda motorunun Sesni Duydum :D
ya bu sabah eyüp camiinden dönerken tam gişelerden geçtim aheste ahetse giderken yanima bws 100 geldi selam verdi baktm bayan sürücü... yaklastim iyi bayramlar dedim kaskimi çikartip dedigimi anlamadibana kaskini tak diye işeret etti biraz yan yana gittikten sonra ben kapattim geldim122 gördüm yeni rekkorum bu arada şimdi esas konuya gelince acaba o bwsli arkadasimiz bu siteden mi merak ettim mavi renkti...
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Ben de gelsem mi hazır yalova dayım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
artçı arayabilirim misafirim gelmezse. kuyucadısı olabilirmesela bu..ama ben 1leventten katılcam. =)
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)