bende diyorum bu topik niye bu kadar rutubetlenmiş
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
güncel..........
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
günaydın mt
ee hadi bayramda bukadar kişimi olucaz?
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
bayramlaşmaya kimse gelmicek mi
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
bayramlaşmaya gelicez de sen çikolata şeker filan hazırladın mı?
[/B]
Kimsecikler yok tuhaf !
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
gelirler gelirler ogün kalabalık oluruz
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Onu demedim ya elbet buluşma günü sayıda muaazzam bir artış olur diye tahmin ediyorum lakin topic de kimse yokdu o tuhafıma gitti dün kafede bayağı kaynatıyordunuz topic susmak bilmedi en sonu bizim cbr-125 topiği girdi sustu kafe
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
günceeelllll.... %100 ordayım ayrıca büyükçekmece de seçilen mekandan daha güzel yerlerde biliyorum
ya sev ya terket...
necdet abinin mezarı şile tarafında oturcağımız yer büyükçekmecede
bide bunun geri dönüşü war.
bence buluşma yeri de anadolu yakasında olsun.
avrupa yakasında oturanlar, buluşma mekanı o tarafta olsa da olmasada o kadar yolu zaten geri dönecekler
tezat bi buluşma programı
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
mrsago romeo gelmiyomu? bu gelmeyişe parpinin dogum günü sebep olabilir mi?
rola niye adın hala belki de ne kadar ayıp hiç yakıştıramadım sana
[/B]
parpeline nin d.gunu son MT buluşmam demiştim ama böle özel bi gunde her nekadar tanımasam da bende olucam inş.
Sitede yeniyim, böyle bi etkinlik düzenlediğiniz için tşkr ederim
Tanışmak kaynaşmak ve güzel ortam adına iyi bir fırsat.
Bu motor gezisi bence çok anlamlı çünkü amaç sadece gezi değil,
vefat etmiş birinin mezarını ziyaret etmek bayram dolayısıyla bu çok güzel.
bu normal sade bi gezide olabilrdi.. Gerçekten süper bi organizasyon olmuş daha doğrusu olucak
İnşallah bu gezide sorun çıkmaz güzel başlar ve güzel biter..
Fırsatım olursa bende katılmak isterim ama tam belli değil şartları zorlicam gelmek için.. İyiforumlar herkese
(( Şile tarafına gidilcekmiş en başta köprüden geçerken bazı arkadaşlar için sorun olmazmı acaba '' Otomatik geçiş sistemi ve kartlı geçiş sistemi var biz nasıl geçicez.. Para olayı kalktı diyolardı ??
Bilgilendirirseniz sevinirim
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)