[İSTANBUL MT] Necdet abimizin mezarlığına ziyarete 02/10/2008 perşembe
Reklamlar
-
aYe adlı üyeden alıntı
100KM
Hemen köyün girişinde akarsu kenarında güzel bir mekan var orası veya benzeri yerler çay içmek için alternatif olabilir.
Bende müsait olursam gelmeye çalışıcam.
abi bu senin cenazeden snr gorkemle mola verdigin yermi
işimiz olmazsa gelmeye çalışırız
true love..
Drift Religion
Reklamlar
-
mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı
+ 1
-
Gelmeyi çok isterdim ancak şehir dışında olacağım.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı
abi bu senin cenazeden snr gorkemle mola verdigin yermi
Evet orası Muharrem, ama yanımdaki Görkem değil Semih'di.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
-
ankara ya gitmezsem bende gelicem..
-
abi desenize katılamayacaz :( yaw şeh,r dısında olcamgelemyi cok isterdim.bayramdan sonra dememin nedeni bu idi.ama insallah bayramdan sonrada yaparız.O zaman katılırız.böyle anlamlı bir geziye katılmak isterdim.
-
herkeze selam uzn zamandır aranızda yoqtum ve tekrardan geldım necdet abiyi tanımasamda hakkında yapılan yorumlardan cok ıyı bırı oldugu bellı eğer bayram da izinli olabılırsem bende orada olacagım
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
topik yukarıda kalsın da katılım biraz artsın
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Kendisini tanimasam'da yuzundeki gulumsemeden cok etkilendigim , erkenden bizleri birakip gocup gittigi icin kizdigim , abim , buyugum Nejdet abi rahat uyu , mekanin cennet olsun.
-
Nur içinde yat Necdet abi.
Bir aksilik olmaz ise gelmeye çalışıcam.
-
Super Moderator
babaçi adlı üyeden alıntı
alper öğümce ile büyük çekmece arası kaç km?
ümmet abimde vermiş cevabı ama
dediği gibi yaklaşık 110 km
Juba adlı üyeden alıntı
Çekmece nin neresi Alper abi Sahil falan güzel oluyo ama malum hava soğuk sahil e motor bırakmamak gerek
Bu arada biz de
Mrsagoyla Edirne yolcusu olmazsak geliriz
büyükçekmecede tekirdağ yönüne doğru yolun sağ tarafında eski su kemerlerinin yanında kanuni otağ diye bir yer var bilirmisin orayı düşündüm ben çok güzel ve de ucuz bir yer
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
alper_tim adlı üyeden alıntı
büyükçekmecede tekirdağ yönüne doğru yolun sağ tarafında eski su kemerlerinin yanında kanuni otağ diye bir yer var bilirmisin orayı düşündüm ben çok güzel ve de ucuz bir yer
ewt alper abinin dedıgı gıbı güzel bır yer su kemerının yanında 3 tane boyle cafe var bizim eve 5km uzaklıkta :D
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
Super Moderator
tugcetugce adlı üyeden alıntı
Başka gelen yok mu?
olucak herhalde
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
yeşim ve emre de geliyo ama nete baglanamıyolar
selamı var yeşimin herkeze
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
Tanışıp kaybettiğimiz motosiklet sevdalılarından biriydi Nejdet Abi.Mekanı cennettir inşallah.Şehridışında olucam ama iş sebebiyle erken dönmem gerekecek.Uygun zamanda gelebilirsen size katılabilirim.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
çok güzel düşünmüşsünüz Alper İstanbulda olsaydım mutlaka katılmak isterdim, dualarımızı eksik etmeyeceğiz bu bayramda da
-
çok iyi düşünmüssün alper abi,özel sebeplerden dolayı ben katılamicam..
tekrardan allah rahmet eylesin...
-
alper_tim adlı üyeden alıntı
ümmet abimde vermiş cevabı ama
dediği gibi yaklaşık 110 km
alper dediğin yer tarihi mimarsinan köprüsü dür.mekan sa gayet güzel bi mekandır bi kaç kez gitmişliğim var. hava soğuk olsa bile içeri kısmı var sıkıntı olmaz.
bildiğim kadarıyla motorlu araçların o köprüye girişi yasak.. haberin olsun.
-
henüz belli deil ama izinli olursam bende inş gelmeye çalışcam
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)