çay için avrupa yakasına mı geçicez?
anadolu yakasında biyer olsaydı?
çay için avrupa yakasına mı geçicez?
anadolu yakasında biyer olsaydı?
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
alprcim karşıda olsaydı katılabilirdim ama yarın mezarlıktan snr çengelköy taraflarında arkadaşlarla buluşma var oyüzden hisara gelemicem herkese selam cümleten iyi bayramlar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ben genede butarafta olsun diyorum alper çınaraltı bence ama gene sen bilirsin
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
arkadaşlar sonuçta herkesin keyfine göre yer bulamayacağımdan dolayı
son karar olarak necdet abimizin mezarlık ziyaretinden sonra gideceğimiz mekan daha önceleride gitmiş olduğumuz Rumeli Hisarındaki Kale Cafedir
gelebilcek olan arkadaşları oraya bekleriz herkese saygılar
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
biliyorum ümmet abi
bende herkesin kolay ulaşabilceği bir yer olsun istiyorum sonuçta herkes necdet abimizi ziyarete gelemicek
necdet abimize gelicek olan arkadaşlarımızında rumeli hisarına gelebilceklerini düşünüyorum
sonuçta rumeli hisarında hepbirlikte olmuş olacağız
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
evet oda doğru gelemeyenler orda toplanır bayramlaşırlar.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
sonuç olarak arkadaşlar
Necdet abimizin mezarlık ziyaretinden sonra gideceğimiz mekan Rumeli Hisarındaki Kale Cafedir herkesin bilgisine
yarın görüşmek üzere herkese hayırlı sohbetler dilerim
yav kardeşim bi gelelim dedik ortalık karıştı bea
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
yarın köprüler beleş demi yoksa pederden kgs kartını araklicam
ya sev ya terket...
aynı gün gene yakınlarda kaybettiğimiz bir arkadaşımızın. MURAT OYGUNun mevlüdü var... Kız kardeşi bu konuyla ilgili topik açmış... yakın olanlar varsa belki gitmek ister
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...it-yemegi.html
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
yarına az kaldı görüşmek üzere
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
yarın 10 da bp nin ordaki yol ayrımının ordaki beyaz çizgilerdeyim
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
Rumeli hisarı neresi, Öğümce köyü neresi.
Açıkcası Mt' den daha mantıklı bir program beklerdim.
Herkes Öğümceye yakın bir yer olsun derken 1 kişi dahi avrupa yakasında alternatif önermemişken kale kafe de nerden çıkıyor?
Ayrıca o kafede çayın bardağı 5ytl, orda çay içeceğime biriktirir 600rr alırım.
Kusura bakmayın ekonomim müsait değil, Öğümceden sonra ayrılırız artık.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)