okul kütüphanesine yardım
Reklamlar
-
arkadaşlar pendik fatih anadolu lisesinde matematik öğretmeniyim branşımla çok alakalı olmasada okul kütüphanesinden sorumluyum okulumuz 3 yıldır faaliyette ama kütüphane tam takır MT nin seviyesi ve duyarlılığını düşünerek böyle bi kitap yardımı düşündüm şimdiden ilginize teşekkürler yapacağınız kitap yardımın adedini eni boyu yazarsınız sevinirim getirilen kitapları belirlenen bi buluşma yerinde ve saatin de gelip alıcam şimdiden yazmak istemedim gelen tepkilere göre belirticem motosiklet tutkunlarının gereksiz maceracı zannedenlerin inadına güzel bi atak olur umarım, okula motorla giderken daha bi kasılarak gidicem sayenizdetlf 0532 640 79 71
Reklamlar
-
-
Tel nosu vermek yasak değil mi ? :S
Bizim okuldada böyle bir çalışma var ama ne yazık ki bende fazlaDan kitap yok..
Umarım büyük destekçi olur.
Ama pek umutlu değilim..
Çünkü konuya o kadar kişi bakmış ki.
Boşverip bir yorum yazmaya değer görmemişler.1 yorum yazılmış sadece. (:
[B][COLOR="Orange"]Türk Genci Devrimlerin ve Rejmin Sahibi ve Bekçisidir..![/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Mustafa Kemal ATATÜRK.[/COLOR][/B]
-
victorius hocam tebrik ederim, tabiki sadece tebrik etmekle kalmamak gerekir. Kendi adıma ben evdeki kitapları bir gözden geçireceğim. Umarın işinize yarayan kitaplar bulabilirim.
Haklısın hocam motorcuların şu kötü imajını düzeltmiş oluruz hiç olmazsa senin okulda
-
azda olsa mesaj yazan arkadaşlara teşekkürleryolda numaracı dilenciye bile kayıtsız kalmıyan memleket evladı neden bu tür faaliyetlere ilgi göstermez bilmem en azından biraz daha güncel tutalım arkadaşlar belki bi hareketlenme olur
-
Bizde TRABZON ARAKLI İLCESİNİNWWW.ARAKLİM.NET İNTERNET SİTESİ OLARAK 500 üzerinde kitap var bir okula vermek istiyoruz www.araklim.net yönetimi adina Emin kır
irtibat telefon
Emin bey 05326575066 02125345169
-
victorius adlı üyeden alıntı
azda olsa mesaj yazan arkadaşlara teşekkürler
yolda numaracı dilenciye bile kayıtsız kalmıyan memleket evladı neden bu tür faaliyetlere ilgi göstermez bilmem en azından biraz daha güncel tutalım arkadaşlar belki bi hareketlenme olur
bu topik konu dışında iken evimizde bulunan vakti zamanında okudugumuz kitaplarıda değerlendirebilirmiyiz diye sormuştum sanırım cevap evet
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
buluşma yeri belirlenirse gögsümü gererek övündüğüm kütüphanemden birkaç kitap getirebilirim
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
yt_servan adlı üyeden alıntı
buluşma yeri belirlenirse gögsümü gererek övündüğüm kütüphanemden birkaç kitap getirebilirim
arkadaşlar sizede uyarsa 23 ekim perşembe akşam 9 da cadde bostan sahilde olabilir(migrosun önü) herkese teşekkürler pek umudum kalmamıştı gönlüme su serptiniz
-
valla ben elimde ne var ne yoksa okullara dağıtmıştım ama 20 ekime kadar çevreye bi bakınır bulduklarımı da kargoyla gönderirim
-
üstadım bende kolilerce dini yayınlar var. işinize yararsa yollayım.
Fatihbey yazdığına bakmayın. Bana kısacası Fatih Araz diyebilirsiniz :P
-
pierid adlı üyeden alıntı
valla ben elimde ne var ne yoksa okullara dağıtmıştım ama 20 ekime kadar çevreye bi bakınır bulduklarımı da kargoyla gönderirim
çok sağol amacına ulaşırsa ki sanırım oluyor kütüphanenin önüne MT ilgili bi teşekkür ibaresi yaptırıcam gaza geldim valla, fatih arkadaş olur tabii olmadı alırız inceleriz bi şekilde faydalı olacak şekilde değerlendiririz
-
@victorius
Elimde 32 cilt Ana Britannica ansiklopedisi var, ama 1993 baskısı. Maalesef motorla taşınması çok zor, bende de araba yok, Okmeydanı civarına gelebilirsen sana teslim edeyim.
-
güncel ( ya niye 25 karakter )
-
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
arkdaşalar bendende ozmn ucresız toplama ve hocama göturme
hocam egıtım ıse eyw yeterkı yavrucaklar okusun
bızde cok kıtap var sen adres yaz ben getırırım
arkdaşlar toplayın ver bır yer belırleyın ben götururum
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
-
günceeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllll
-
Motosiklet Eğitmeni
Vermem kitaplarımı hocam.
Üzgünüm..
Benim için çok değerliler.
Şu an için elimden bişey de gelmez.
Ama,
sen kampanyanı yap.
Toplayabildiğini topla.
Sonra çocukların gerçekten ihtiyacı olup da edinemediklerinin listesini yap.
Sonra da bana özelden bir mesaj at.
Bakalım neler yapabileceğiz.
Kolay gelsin....
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Khutuck adlı üyeden alıntı
@victorius
Elimde 32 cilt Ana Britannica ansiklopedisi var, ama 1993 baskısı. Maalesef motorla taşınması çok zor, bende de araba yok, Okmeydanı civarına gelebilirsen sana teslim edeyim.
hocam alırız biraz daha kampanya olgunlaşsın telefonum orda gün söyle gelip alırım çok sağol
pierid adlı üyeden alıntı
günceeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllll
çok sağol güncel tuttuğun için
rafel adlı üyeden alıntı
arkdaşalar bendende ozmn ucresız toplama ve hocama göturme
hocam egıtım ıse eyw yeterkı yavrucaklar okusun
bızde cok kıtap var sen adres yaz ben getırırım
arkdaşlar toplayın ver bır yer belırleyın ben götururum
arkadaşlar çok teşekkürler okulumu belirttim pendik fatih anadolu lisesi
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)